Se hoteller (36)

Rejser til Ayia Napa

Cypern, Cypern
I Ayia Napa findes hoteller for alle: fra børnevenlige Sunwing og Ocean Beach Club til Sunprime Ayia Napa for voksne, der rejser uden børn.
Ayia Napa byder på noget for enhver smag. Her finder du både lavvandede sandstrande, glitrende badevand, masser af aktiviteter og antikke kulturskat foruden et enormt udbud af barer, diskoteker og natklubber, som holder åbent mere eller mindre døgnet rundt - i hvert fald om sommeren. Det meste forlystelsesliv findes i området omkring klostertorvet, og derfor forstyrrer det ikke andre, som bare gerne vil slappe af. Resten af byen er nemlig ganske stille og rolig, og der er et godt udvalg af hyggelige restauranter og tavernaer, hvor du kan spise både cypriotisk og international mad. Eftersom Ayia Napa passer til alle, har Spies også hoteller til alle - uanset om du rejser med børn, med venner eller på tomandshånd. I Ayia Napa tilbyder vi alt fra enkle lejligheder til eksklusive designhoteller.

Børnevenlige Cypern

Spies har arrangeret rejser til Cypern siden 1960'erne, så vi kender øen og ved, hvor det er bedst at bo - ikke mindst når man rejser med børn og gerne vil holde ferie i fredelige omgivelser. Sunwing Sandy Bay Beach er vores mest populære hotel med dejlige poolområder, træningsmuligheder, komfortable lejligheder, restauranter, børneklub og aktiviteter. Ved siden af Sunwing ligger Ocean Beach Club - Cypern, som er et perfekt hotel for dig, der gerne vil have adgang til faciliteterne på Sunwing og samtidig gerne vil bo lidt mere luksuriøst og lidt nærmere havet.

Hotel for voksne

Vores første Sunprime på Cypern - Sunprime Ayia Napa Suites - blev straks fra starten en stor succes, der fik meget høje karakterer af vores gæster. Her er der lagt op til en skøn og afslappende ferie i voksent selskab med gode vine, lækker mad og muligheden for at få en spabehandling og anden forkælelse i ferien.
Tips og nyttig info
 • Sunwing Family Resort
 • Ocean Beach Club
 • Sunprime Hotel
 • Gode familiehoteller
 • Solsikkert
 • Krystalklart vand
 • Mange restauranter
 • Godt natteliv

Spies' gæster om Ayia Napa

Find din rejse til Ayia Napa

Rejseeksperternes tips til din ferie

Få inspiration og de bedste tips inden du bestiller din rejse til Cypern.

Cape Greco

5 oplevelser på Cypern

Vores rejseekspert, Maria, har været guide på Cypern og besøger stadig den smukke ø ofte. Her guider hun dig til de 5 bedste oplevelser på Cypern.

Gunnar og Andreas

I køkkenet på O.B.C.

Få en lille bid af Cypern derhjemme med Andreas Chicken – Country style. Chefkokken på O.B.C. Cypern giver dig opskriften på en lækker, traditionel cypriotisk ret.

Ølsmagning. Foto: Lafkas Brewery

Specialøl og mikrobryggerier

Interressen for specialøl er stigende, og selvom du er sydpå kan du sagtens finde lokale mikrobryggerier, der byder på lidt mere end blot en masseproduceret pilsner. Christian er ølentusiast og her guider han dig til lokale bryggerier på Kreta, Cypern og Tenerife.

Sommerferie 2024 på Cypern

Cypern i sommerferien 2024 er et ideelt rejsemål. Her begynder sommerren tidligt, og du kan finde varme temperaturer allerede i slutningen af maj (ca. 28°). Øens strande er kendt for deres gyldne sand og krystalklare vand, perfekt til solbadning og snorkling. Cyperns rige historie og kultur, synlig i antikke ruiner og byzantinske kirker, tilbyder en dybdegående rejse i fortiden. Derudover er det cypriotiske køkken, med dets friske lokale ingredienser og unikke smagskombinationer, en ægte kulinarisk nydelse. Cypern forener naturlig skønhed, historisk dybde og udsøgte madoplevelser.

Charterrejser til Cypern

Nyd en charterrejse til Cypern, hvor solen stråler på krystalklare strande, og historiens vingesus mærkes i hver en krog. Cypern er ikke bare et rejsemål; det er en invitation til at opleve en kultur rig på traditioner, smage autentiske delikatesser og skabe minder for livet. Hvorfor ikke bestille All Inclusive og nyd den ultimative afslapning på charterrejsen. Hvorfor vente? Oplev Cyperns magi med os.

Familiehoteller på Cypern

Vores bedste hoteller for familien

Bo på vores bedste hoteller for familien på Cypern, eksempelvis Sunwing Sandy Bay Beach, hvor børnevenligheden er i absolut top, Ocean Beach Club, der ligger perfekt ved en af øens bedste strande, eller Rising Star Beach, der har et skønt poolområde med udsigt over havet.

Hoteller for voksne på Cypern

Vores bedste hoteller for voksne

Vores Sunprime Hotels er optimeret til afslapning. Værelserne er i stilrent design, og du kan nyde lækre behandliger i hotellets spaafdeling. På Cypern kan du bo på Sunprime Ayia Napa Suites, der ligger tæt på den dejlige Callisto Beach, eller på vores nye Sunprime Protaras Beach, der ligger ved en af Cyperns bedste strande.

Tilbud til Ayia Napa

Sunprime Ayia Napa Suites
Sunprime
 • Velegnet til voksne
Sunprime Ayia Napa Suites
Ayia Napa, Cypern, Cypern
 • Fly + 1-værelses lejlighed med balkon
 • 1 uge
 • Afrejse 2 sep 2024 fra København
Fly + hotel, 1 uge
2 sep 2024 fra København
Sunwing Sandy Bay Beach
Sunwing
 • Børnevenligt
Sunwing Sandy Bay Beach
Ayia Napa, Cypern, Cypern
 • Fly + 1-værelses lejlighed med balkon
 • 1 uge
 • Afrejse 19 aug 2024 fra Billund
Fly + hotel, 1 uge
19 aug 2024 fra Billund
Ocean Beach Club - Cypern
Ocean Beach Club
 • Børnevenligt
Ocean Beach Club - Cypern
Ayia Napa, Cypern, Cypern
 • Fly + 1-værelses lejlighed med balkon mod poolområdet
 • 1 uge
 • Afrejse 26 aug 2024 fra Aalborg
Fly + hotel, 1 uge
26 aug 2024 fra Aalborg