• børnevenligt

Sunwing Sandy Bay Beach

Rejs trygt og sikkert med Spies - læs mere her

Sunwing Sandy Bay Beach er vores mest populære familiehotel på solsikre Cypern. Her kan du vælge mellem seks pools, hvoraf tre børnepools, og her findes også vandrutsjebaner, som garanteret bliver alle børns feriefavorit. Og når du vil have sand og salte bølger, er der ikke mere end 100 meter til den børnevenlige strand, som også egner sig til snorkling.

De lave bygninger på Sunwing Sandy Bay Beach giver dig følelsen af at bo i en fredelig græsk landsby, og hotelområdet byder på mange dejlige lejlighedstyper. Vil du bo ekstra godt, kan du bestille en suite med direkte adgang til en privat, delt pool - så er du aldrig langt fra et forfriskende dyp.

I Fino Restaurant & Grill og på restaurant Andrea's Kitchen serveres både middelhavsretter og international mad, og om aftenen kan du slappe af med en drink i Lime Bar, mens du nyder vores professionelle familieshows.

Hotellet tilbyder forskellige træningshold og skønhedsbehandlinger, og som altid på Sunwing Family Resorts kan børnene glæde sig til masser af sjove aktiviteter: Her findes blandt andet Lollo & Bernie-klubben for de mindste og Teen Lounge, hvor de lidt større børn kan spille PlayStation og surfe på nettet.

Sunwing Sandy Bay Beach ligger i rolige omgivelser lige ud til havet. I området omkring hotellet findes en del restauranter og enkelte butikker. Ayia Napa ligger ca. 2,3 km væk og har et stort udbud af restauranter, shoppingmuligheder og forlystelsesliv.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår på alle vores Sunwing Family Resorts. Du kan derfor koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

MySunwing

På hotellets informationssite MySunwing kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MySunwing og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.

Vores service

Som gæst på Sunwing har du adgang til Help Desk/Resort Service døgnet rundt. Her kan du bestille udflugter og lejebil samt få tips og gode råd.

Sunwing på de sociale medier

Følg Sunwing Sandy Bay Beach på Facebook.

Røgfrit hotel

Sunwing Sandy Bay Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Lægeservice

Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i Help Desk. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder Help Desk gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter

Der er ramper på hotelområdet, og hotellet har handicapvenlige lejligheder - læs mere under lejlighedstyperne Small Family og Family. Sportpoolen og Funpoolen har trapper med gelænder. Funpoolen har desuden en rampe uden gelænder (skrånende).

Sæson

Hotellet er åbent hele året. I sommersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

Om foråret og efteråret kan der være træningsgrupper på hotellet. Læs mere om, hvordan du bestiller din egen træningsrejse her.

I vintersæsonen fungerer hotellet ikke som et Sunwing, og der er derfor bl.a. hverken Lollo & Bernie, shows, træningshold eller børneaktiviteter. Restauranten holder åbent en aften om ugen og baren to aftener. Mini Market har åbent alle ugens dage. Aftenaktiviteter en til tre aftener om ugen, f.eks. dans, bingo og lokale shows. Der arrangeres sportsaktiviteter to gange om ugen, f.eks. petanque, gymnastik eller vandreture. Hotellets spaafdeling er lukket i vintersæsonen.

Vintersæsonen 2021/22 starter 7. november. Måltidspakker kan bestilles, før sommersæsonen starter.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunwing Family Resorts miljøside.

Bryllup på Sunwing

Overvejer I at blive gift i udlandet? Et bryllup på et af vores skønne og familievenlige Sunwing Family Resorts er det oplagte valg, når børnene skal med på bryllupsrejsen. Send hotellet en mail på engelsk, så fortæller de mere: sandy.bay@sunwing.net

Øvrigt

Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Check-in tidligst kl. 12 og senest kl. 15. Check-out kl. 12. Nærmeste hæveautomat ligger ca. 100 meter fra hotellet.

Bygget: 1989-1990. Renoveret: 2013 (Lollo & Bernie Suiter) samt 2014/15 (øvrige lejligheder).

338 lejligheder. Etager: 2.

Aircondition: 1/5 - 30/9 kl. 16-19 og kl. 22-09.

Centralvarme: 1/11-15/4 kl. 16-10.

Parkering: På hotellets parkeringsplads. Begrænset antal pladser.

Hotelmanager

Louis Misseris

Hotellets officielle klassificering er A.
 • Lejligheder med direkte pooladgang
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Børneklub med Lollo & Bernie
 • Ligger tæt på stranden
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Overdækket babypool
 • Klimakompenseret hotel
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  4 stk.
 • Børnepool
  2 stk.
 • Restaurant
  3 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • Wi-fi
  Ja
 • Elevator
  Nej
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  5
 • Nærmeste centrum
  0 m
 • Hovedcentrum
  2,3 km
 • Nærmeste strand/badested
  50-200 m
 • Vandrutsjebane
  Ja
Sådan bor du
De lave bygninger på Sunwing Sandy Bay Beach ligger spredt over et stort, grønt område og giver dig en herlig følelse af at være i fredelig, græsk landsby.

Se lejlighedernes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Når du bestiller Sunwing Joker, lader du os vælge lejlighedstype på hotellet, alt efter hvad der er ledigt. Du får altid en lejlighed, som findes i vores normale udbud, og du får først oplyst lejlighedstypen ved ankomst til hotellet. I enkelte tilfælde kan du være nødt til at skulle skifte lejlighed i løbet af ferien. Rengøring og poolhåndklæder indgår.

Small Family

Komfortable lejligheder til den lille familie.

Family

Vores mest populære lejlighedstype med praktisk indretning.

Happy Baby

Lejligheder med børnesikre detaljer og udstyr til helt små børn.

Lollo & Bernie Suite

Muntert indrettede lejligheder med præg af Lollo & Bernie.

Royal Lounge Suite

Lejligheder med ekstra høj komfort og en stor terrasse eller balkon.

Royal Pool Suite

Lejligheder med ekstra høj komfort og direkte pooladgang fra terrassen.

Big Family

Praktisk indrettede lejligheder til den store familie.

Mad og drikke

Hvem vil ikke gerne slippe for madlavningen i ferien? På Sunwing Family Resorts står vores stab af dygtige kokke klar for at tilberede måltider, som går rent ind hos børn og voksne. Morgen, middag og aften!

Start for eksempel dagen med vores indbydende morgenmadsbuffet, og når solen står højest på himlen, kan du slappe af over en frokost på familierestauranten Andrea's Kitchen. Om aftenen venter elegante omgivelser på Fino Restaurant & Grill. Vil du hellere handle ind til en hyggelig frokost eller middag hjemme i lejligheden, har Mini Market & Deli et glimrende udvalg – eller du kan bestille takeaway fra Andrea's Kitchen.

Læs mere om mad og drikke samt hotellets restauranter og åbningstider nedenfor eller på hotellets informationssite MySunwing.

Andrea's Kitchen

Populære Andrea's Kitchen har åbent til frokost og middag og serverer blandt andet salater, sandwiches, pizza og burgere. Vil du hellere nyde maden på din egen balkon eller terrasse, fås mange af retterne på Andrea's Kitchen som takeaway.

Fino Restaurant & Grill

Sommeren 2021 er Fino Restaurant & Grill lukket. De mest populære retter fra Fino vil findes på middagsmenuen i Andrea's Kitchen. Dette gælder indtil videre sommeren 2021.

En elegant og moderne restaurant med en børnevenlig atmosfære. Her kan du nyde en veltilberedt middag fra det internationale menukort med både klassiske og nyskabende retter. Fino Restaurant & Grill er åben om aftenen.

Buffetrestaurant

Her spiser du morgenmads-, frokost- og middagsbuffet, hvis du har bestilt Sunwing Inclusive eller Sunwing All Inclusive. Visse aftener om ugen serveres temabuffet.

Lime Bar

Både før og efter middagen kan du nyde en drink i Lime Bar, hvor der også serveres børnevenlige drikkevarer. Fra Lime Bar har du perfekt udsyn til den store scene, hvor dygtige artister optræder flere aftener om ugen med populære børne- og familieshows.

Mini Market & Deli

I Mini Market finder du alt fra postkort, Lollo & Bernie-krammedyr, babymad og andre babyprodukter (lokale mærker kan forekomme) til slik, solcreme, brød og drikkevarer.

Obs! Hvis du har bestilt en måltidspakke, er du nødt til at bestille bord i restauranten og vælge, hvornår du vil spise dine måltider. Dette er en del af Safe Travel - vores omfattende program for en tryg og sikker rejse. Grundet coronasituationen serveres måltiderne til tider fra menu, som buffet eller som assisteret buffet, hvor du bestiller ved at pege på det, du gerne vil have, hvorpå hotellets personale lægger maden op. Du kan bestille så mange gange, du vil, og der vil være det samme udbud, som hvis du selv skulle tage fra buffeten. Ved ankomsten får du mere information om, hvad der gælder på netop dit hotel. Læs mere her.

Morgenmadsbuffet

En bedre start på dagen skal du lede længe efter! Hver dag mellem kl. 7.30 og 10.30 dækker vores dygtige kokke op til en fantastisk morgenmadsbuffet. Frugt, frisk brød, yoghurt, forskellig slags drys, juice, pålæg, pølser, æg og bacon... Hvor er det heldigt, at morgenmaden siges at være dagens vigtigste måltid! Børn under 12 år spiser gratis i selskab med en betalende voksen. Forudbestilles hjemmefra.

Sunwing Inclusive

Sunwing Inclusive

I Sunwing Inclusive indgår:
• 7 x morgenmadsbuffet
• 5 x frokostbuffet (valgfrie dage)
• 5 x middagsbuffet (valgfrie dage)
• Lokal vin, øl, sodavand og mineralvand til frokost og middag
• Temabuffet flere aftener om ugen, f.eks. amerikansk, asiatisk, italiensk, tex-mex eller mad fra Mellemøsten

Du finder mere information på hotellets informationssite MySunwing.

Bestilles hjemmefra - begrænset antal pladser. Læs mere om Sunwing Inclusive.

Sunwing All Inclusive

Sunwing All Inclusive

I Sunwing All Inclusive indgår:
• Morgenmadsbuffet kl. 7.30-10.30, frokostbuffet kl. 12.30-14.30 og middagsbuffet kl. 18-20
• Temabuffet flere aftener om ugen, f.eks. amerikansk, asiatisk, italiensk, tex-mex, barbecue eller mad fra Mellemøsten
• Lokal vin, øl, sodavand og mineralvand til frokost og middag
• Varme og kolde snacks kl. 10.30-12 og kl. 16-18
• Mineralvand, sodavand samt lokal øl, vin og spiritus og filterkaffe i baren kl. 10.30-24
• Is i vaffel eller bæger med valgfri topping samt kager kl. 10.30-22

Når du bestiller Sunwing All Inclusive på Sandy Bay Beach, har du mulighed for at skifte buffetmiddagen ud to aftener i løbet af ferien og i stedet spise en 3-retters middag (fast menu) på Andrea's Kitchen og Fino Restaurant & Grill*. Børn spiser fra Lollo & Bernies buffet. Drikkevarer gælder som All Inclusive. Bordbestilling er påkrævet - vi anbefaler, at du bestiller i god tid, da restauranten er meget populær (bestilles på hotellet).

På hjemrejsedagen gælder Sunwing All Inclusive frem til afrejsen fra hotellet. Rejser du i to uger, og bestiller All Inclusive i kun den første uge, gælder det til kl. 14 på dag 8.

Bestilles hjemmefra - begrænset antal pladser. Læs mere om Sunwing All Inclusive.

*Gælder ikke for gæster på Ocean Beach Club.

Kitchen Inclusive

Kitchen Inclusive

I Kitchen Inclusive indgår:
• 7 x morgenmadsbuffet
• 5 x frokost (valgfrie dage)
• 5 x middag (valgfrie dage)
• Drikkevarer til frokost og middag: 1/2 flaske vin (37,5 cl) eller 50 cl øl, sodavand eller mineralvand samt kaffe

Til både frokost og middag vælger du forret, hovedret og dessert fra Andrea's Kitchens menu.

Børn spiser gratis fra morgenmadsbuffeten og fra Lollo & Bernies buffet til frokost og middag. Drikkevarer og is indgår til frokost og middag.

Bestilles hjemmefra - begrænset antal pladser. Læs mere om Kitchen Inclusive.

Pool og strand

Sunwing Sandy Bay Beach har et 975 m2 stort poolområde med seks pools – heraf en overdækket babypool. Ved Funpool findes tre vandrutsjebaner, som garanteret bliver alle børns feriefavorit. Træner du eller får en spabehandling, kan du desuden benytte en separat pool, hvor du som regel kan svømme i fred og ro. Ved alle pools tilbyder vi gratis parasoller og liggestole. Pool- og strandhåndklæder venter i din lejlighed.

Har du lyst til en dukkert i havet, kan du vælge imellem to af Cyperns bedste strande: Sandy Bay og Nissi Beach. Begge ligger tæt på hotellet, er børnevenlige og har fint, hvidt koralsand. Det turkisblå hav egner sig perfekt til at bade og snorkle, for på Cypern holder vandtemperaturen gerne 20 grader langt ind i november.

Alle pools indeholder ca. 0,7 % saltvand, eftersom hotellet benytter et miljøvenligt rensningssystem.

Babypool

Babypool*

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 28 m2
Dybde: 30 cm
Overdækket: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, delvist*
Åbningstider: Kl. 8-19

Børnepool*

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 55 m2
Dybde: 60 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, delvist*
Åbningstider: Kl. 8-19

Børnepool*

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 60 m2
Dybde: 60 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, delvist*
Åbningstider: Kl. 8-19

Funpool**

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 500 m2
Dybde: 0-140 cm
Vandrutsjebane: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, delvist**
Åbningstider: Kl. 8-19***

Pool*

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 260 m2
Dybde: 100 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 8-19

Sportspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 260 m2
Dybde: 140 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 8-19

Spapool****

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 72 m2
Dybde: 140 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, delvist
Åbningstider: Kl. 8-19

Privat pool blok 5 og 6*****

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 258 m2
Dybde: 130 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, delvist*****
Åbningstider: Kl. 8-21

Strand

Sandy Bay og Nissi Beach ligger på hver sin side af hotellet. Nissi Beach er lavvandet, og begge strande har hvidt, finkornet sand. Nissi Beach er ca. 200 meter lang, og Sandy Bay er ca. 100 meter lang. Parasoller og liggestole kan lejes. Der er 50-200 meter til stranden fra lejlighederne, alt efter hvor på hotelområdet du bor.

Spapoolen er opvarmet og åben for alle fra 1/11 til 31/3 (pooltemperaturen kan variere i løbet af dagen afhængigt af lufttemperaturen). Alle øvrige pools er lukket i vintersæsonen. De private pools er åbne både sommer og vinter.
*Børnepools, babypool og pool åbner 29/3 2021 og opvarmes til ca. 25 grader til og med 31/5.
**Funpoolen åbner 29/3 2021 og opvarmes til 31/5 (pooltemperaturen kan variere i løbet af dagen afhængigt af lufttemperaturen).
***Vandrutsjebanerne er åbne kl. 9-12 og kl. 14-17
****Spapoolen er forbeholdt gæster, der træner eller har bestilt en behandling i spaafdelingen. Øvrige gæster kan benytte spapoolen mod betaling. Spapoolen har en aldersgrænse på 15 år.
*****Kun for gæster, der bor i suiter med adgang til privat pool, der deles med andre suiter. De private pools er opvarmet til ca. 25 grader fra midten af oktober til midten af maj.

Træning og aktiviteter

Sunwing Sandy Bay Beach tilbyder et væld af træningsmuligheder for enhver smag og på alle niveauer. Hotellet har et stort fitnesslokale, hvor du kan deltage i holdtræning som core, crosstraining og yoga. Foretrækker du at træne på egen hånd, kan du besøge vores veludstyrede motionsrum. Vil du træne under åben himmel, findes også en funktionel udendørs motionsbane ved multisportsbanen. Mange ser ferien som en mulighed for at komme i gang med træningen, og vores populære vandgymnastik i poolen er netop sådan en mulighed - aktiviteten finder sted næsten hver dag, og alle kan være med. Al træning på nær personlig træning er gratis.

Vil du udfordre dig selv, kan du gribe chancen for at tage et dykkercertifikat i ferien - vi har vores egen dykkerskole, hvor du kan lære teknikken fra bunden. Vil du hellere blive på landjorden, findes der masser af andre sportsaktiviteter - fra familievenlige aktiviteter som boule og minigolf til tennis og volleyball. Du kan også tage på udflugt til de høje Troodos-bjerge, der byder på flere naturskønne vandrestier.

Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder. Du finder alle sportsaktiviteter her.

Har du glemt træningstøjet derhjemme? Eller trænger du til at forny træningsgarderoben? På Sunwing Sandy Bay Beach har du mulighed for at købe den nyeste kollektion fra Craft.

Fitness

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en powerwalk? Eller du foretrækker måske en gang vandgymnastik eller holdtræning? Al holdtræning er gratis, og aldersgrænsen er 15 år med undtagelse af Fitness Together, hvor forældre og børn i alderen 11-15 år har mulighed for at træne sammen.

Vandgymnastik

Vandgymnastik er nok den mest populære aktivitet i alle kategorier og for alle aldre. Vores instruktører fører an med masser af glæde og inspiration, så du kan se frem til motion ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Styrketræn på egen hånd i fine træningslokaler. Hotellets motionsrum er udstyret med både træningsmaskiner og håndvægte. Aldersgrænsen er 13 år med undtagelse af Fitness Together.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Bestil en PT i ferien - fra sommeren 2022

Nu har du mulighed for at kickstarte din træning i ferien! Med en personlig træner får du hjælp til at skræddersy din træning ud fra dine egne forudsætninger. Uanset hvilke mål du har, eller hvad du har af tidligere erfaring, gør personlig træning dig mere motiveret, og træningen bliver mere effektiv. Vores professionelle personlige trænere er med dig under hele træningspasset og tilbyder alt fra enklere kostvejledning til individuelt tilpassede træningsprogrammer.

Vælg mellem tre pakker:
1 x 50 minutter 375,-
3 x 50 minutter 975,-
5 x 50 minutter 1.395,-

Vil du træne med en personlig træner sammen med en anden, har du mulighed for at bestille PT Duo. Den personlige træner coacher og hjælper så jer begge to under træningspasset, og I arbejder sammen mod jeres træningsmål. Prisen er 575,- for 50 minutter og gælder for to personer.

Læs mere om personlig træning.

Tennis og multisport

På Sunwing Sandy Bay Beach findes både multisportsbane og tennisbane. Udstyr kan lånes og lejes i Help Desk, og det er muligt at bestille privatundervisning i tennis. Du kan også gå en runde på vores populære minigolfbane eller spille petanque.

Cykling

Sunwing Sandy Bay Beach er et godt udgangspunkt, hvis du vil udforske omgivelserne på cykel. Vi har kortlagt vores yndlingsruter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Rulleski

I nærheden af hotellet er der flere gode ruter, hvor du kan stå på rulleski. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Sportsaktiviteter

Flere dage om ugen arrangerer Sunwings aktivitetsværter forskellige sportsaktiviteter. Aktuelt program finder du i Holiday Planner.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du altid se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Programmet er live og kan ændres uden varsel. Der vises ikke noget program, når hotellet er lukket.

Børn og unge

På Sunwing Family Resorts behøver ingen at kede sig! Vi arrangerer masser af aktiviteter for børn 0-7 år med alt fra åbent hus, skattejagt og eventyr med maskotterne Lollo & Bernie til Lollo & Bernie's Mini Stars og vandlege.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se nærmere her. Visse aktiviteter har en aldersgrænse.

Lollo & Bernie-klubben ligger i nærheden af spaafdelingen. Her samles børnene, når der er aktiviteter, eller hvis de har lyst til at lege, klippe-klistre eller se film sammen med en voksen. Tilmelding til børneaktiviteter foregår via Holiday Planner på MySunwing. Scenen, hvor du kan se vores populære børneshows og deltage i minidisco, ligger i forbindelse med Lime Bar.

Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder.

Aktivitetsprogram

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du se, hvad der sker på hotellet. Programmet er live, og du kan derfor kun se aktivitetsprogrammet, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages på hotellet efter ankomsten.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie Club

Lollo & Bernie har deres eget legehus, som kaldes Lollo & Bernie-klubben. Flere gange om ugen er der åbent hus, hvor voksne og børn i alle aldre er velkomne til at kigge forbi og lege, male, se film eller måske høre et eventyr. I tilknytning til Lollo & Bernie's Mini Land findes en indhegnet legeplads, som er delvist overdækket.

Play & Splash

Flere dage om ugen kan alle børn deltage i vandtilvænningsøvelser med leg og plask i poolen til glad musik. Børnene har det sjovt og træner samtidig koordination, styrke, rytmik og balance. Tanken er at give børnene mulighed for at udvikle deres kreativitet og lære at samarbejde med andre.

Adventure Games

Adventure Games

Adventure Games er for børn i alderen 3-7 år. Børnene samles i Lollo & Bernie-klubben og kan f.eks. være med til at lede efter en hemmelig skat eller deltage i Lollo eller Bernies fødselsdagsfest. Aktiviteterne foregår flere gange om ugen og varer ca. 1 time og 30 minutter. Tilmelding foretages via Holiday Planner på MySunwing, og betaling foregår i Help Desk.

Familiegymnastik

Familiegymnastik

Til familiegymnastik kan børn i alderen 3-7 år træne sammen med deres forældre. Måske mormor eller farfar også vil være med? Under det 30 minutter lange træningspas løber, hopper, danser og leger vi sammen til musik. Der er fokus på motorisk træning for børnene og lidt mere fysiske udfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyoga

Familieyoga byder på kvalitetstid sammen og har fokus på bevægelse og glæde. Yogaklassen tager udgangspunkt i en historie, og øvelserne laves ud fra egne forudsætninger. Klassen varer en halv time og er for børn mellem 4 og 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang og dans for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gæster med stor charme! Lollo & Bernie's Mini Stars er for børn i alderen 3-7 år. En aften i løbet af ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sang, som de indøver sammen med showteamet. Børnene får hjælp med tøj og makeup - og så er det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere aftener om ugen er der minidisco, hvor det glimter i diskokuglen, og alle børn kan slå sig løs på dansegulvet. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi ... Minidisco varer 20-25 minutter.

Børneshows

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de herlige shows med Lollo & Bernie, vores krammeglade maskotter. Tag med Lollo & Bernie på ferie, hep på dem til strandkonkurrencen eller se deres spændende cirkusshow.

Læs mere om showprogrammet.

Lollo & Bernie Store

Lollo & Bernie har fået deres helt egen butik som en del af Mini Market. Her kan du købe krammedyr, T-shirts, spil, babylegetøj og meget andet, som Lollo & Bernie har designet.

Lollo & Bernies webshop

Lollo & Bernies webshop

Du behøver ikke at vente, til du er på hotellet, med at købe Lollo & Bernie-souvenirs. Lollo og Bernie har nemlig deres egen webshop med krammedyr, tøj, spil og meget andet.

Information om sæsonerne

I vintersæsonen er der ingen børneaktiviteter på hotellet. Du kan læse mere om vintersæsonen på hotellets startside.

Personale

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Family Resorts, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Sunwing Sandy Bay Beach tilbyder en masse aktiviteter for børn mellem 8 og 11 år (op til 15 år i skoleferierne). Du kan bl.a. prøve forskellige sportsaktiviteter både på land og i vandet, og her findes også et spillerum, billard, minigolf, bordtennis og andre spil. Indimellem arrangeres der desuden aftenaktiviteter, f.eks. pizza- og filmaften.

I Teen Lounge kan du spille PlayStation. Og har du mod på at stå i projektørlysets skær, kan du stille op i Teen Talent, hvor du får hjælp af vores showteam til at indøve en sang, som du senere skal optræde med på scenen foran publikum.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se mere her.

Aktiviteter

Aktiviteter

Deltag i pizza- og filmaften, sportsaktiviteter og forskellige aftenarrangementer. Du kan også låne spil, høre musik, se film og være med til sjove konkurrencer. I Resort Service og Holiday Planner kan du se det aktuelle aktivitetsprogram. Programmet er live, og du kan derfor kun se det, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages på hotellet efter ankomsten.

Teen Lounge

Vores Teen Lounge er mødestedet for alle unge, der trænger til en pause fra forældre og småbørn. Her findes film og spil, som er nøje udvalgt til dig, der har lyst til at komme lidt væk fra solen, og udenfor kan du dyste mod dine nye venner i minigolf eller billard. Nogle aktiviteter er mod betaling.

Kids parkour

Nu er det børnenes tur til at springe, hoppe, krybe og rulle rundt. Træningen øger ikke bare børnenes fysiske styrke, kondition, koordination og balance, men også deres selvtillid. Og alt foregår i sjove, sikre og forsvarlige rammer. Øvelserne varer 30-55 minutter og afsluttes med en forhindringsbane. For børn mellem 8 og 11 år.

Familiecrosstræning

Familiecrosstræning er cirkeltræning med stationer til både konditions- og styrketræning. Her kan børn fra 8 år træne sammen med deres forældre og få fuld fart og kvalitetstid i ét!

Fitness Together

Fitness Together giver forældre og børn i alderen 11-15 år mulighed for at træne sammen, dels i motionsrummet og dels på udvalgte træningshold. Personalet begynder med en gennemgang, hvorefter man træner sammen inden for de givne rammer.

Spa Together

Spa Together giver forældre og børn i alderen 11-15 år mulighed for at nyde en behandling sammen i vores spa. Bestil spapakkerne hjemmefra, og vælg behandling når I er på hotellet. Vi tilbyder forskellige typer af massage samt krops- og ansigtsbehandlinger. Ved 1 voksen og 1 barn (11-15 år) bestiller man to spapakker i den voksnes navn.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4. Vi har et bredt udbud af spil, så du kan udfordre dig selv eller dine venner. Og det bedste af det hele er, at det er helt gratis!

Creative Time

I vores Teen Lounge er der flere dage om ugen Creative Time, hvor du kan lave smykker, mobilpynt og andre fantasifulde kreationer.

Chillout

Hæng ud i vores Teen Lounge med dine venner! Her kan du læse, slappe af, høre musik eller deltage i forskellige aktiviteter og Creative Time sammen med vores ungdomsledere.

Minigolf, bordtennis, fodbold ...

På Sunwing Sandy Bay Beach kan du når som helst gå en runde på vores populære minigolfbane. Du kan også spille bordtennis, petanque, billard, tennis, volleyball eller fodbold med dine nye venner fra Sunwing. Visse aktiviteter er mod betaling.

Teen Talent

Er du mellem 8 og 15 år, har du mulighed for at optræde og synge live på Sunwings scene. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Flashmob

En hemmelig aktivitet for børn i alderen 8-15 år. Tag en snak med din Teen Host eller showteamet på hotellet og få yderligere information.

Personale

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Family Resorts, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Rolig beliggenhed direkte ved havet. Ca. 2,3 km til centrum af Ayia Napa. Bustransfer fra lufthavnen tager ca. 50 minutter. Nogle lejligheder kan være generet af underholdning fra nærliggende hotel og gennemkørselstrafik på vejen uden for hotellet.

75 Nissi Avenue, P.O. Box 30150
5340 Ayia Napa
Telefon: +357 23 84 10 00
sandy.bay@sunwing.net

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Når du bor på Sunwing Sandy Bay Beach, har bestilt en pakkerejse og flyver med Sunclass Airlines, indgår Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet, og har du tilkøbt bustransfer fra lufthavnen, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Flyver du med Sunclass Airlines og vælger egen transport, f.eks. taxi eller lejebil, kan du også tjekke din bagage ind på hotellet, før du begiver dig til lufthavnen.

Indtjekning af bagage på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: April-oktober

Underholdning

Når solen går ned på Sunwing Family Resorts, træder stjernerne frem på scenen. Næsten hver aften sker der noget nyt, når tiljublede børneshows og professionelle danse- og musikspækkede familieshows afløser hinanden.

Familjeshower

Familieshows

Gå ikke glip af Sunwings professionelle og populære familieshows. Vi byder bl.a. på medrivende diskomusik og det bedste fra poppens og rockens verden. Vores farvestrålende shows med sang, dans og teater er den perfekte afslutning på en dejlig feriedag.

Læs mere om showprogrammet.

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de herlige shows med Lollo & Bernie, vores krammeglade maskotter. Tag med Lollo & Bernie på ferie, hep på dem til strandkonkurrencen eller følg med dem på spændende eventyr.

Læs mere om showprogrammet.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gæster med stor charme! Lollo & Bernie's Mini Stars er for børn mellem 3 og 7 år. En aften i løbet af ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sang, som de indøver sammen med showteamet. Om aftenen får de hjælp med tøj og makeup backstage - og så er det showtime!

Teen Talent

Er du mellem 8 og 15 år, har du mulighed for at optræde og synge live på Sunwings scene. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere aftener om ugen glimter det i discokuglen, og snart er dansegulvet fyldt med vores yngste gæster, når der er minidisco. Det ene hit afløser det andet, så alle danseglade børn kan slå sig løs på dansegulvet. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi ...

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang og dans for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spaafdeling

Trænger du til velvære, afslapning og fornyet energi, kan vi anbefale dig at bestille tid i vores spaafdeling, som ligger i nærheden af Lollo & Bernie-klubben. I spaafdelingen kan du vælge mellem forskellig slags massage, helkropspeeling, ansigtsbehandlinger, pedicure og andre skønne behandlinger.

Spa Together giver par, venner eller forældre og større børn mulighed for at få en behandling sammen. Ønsker I en 50 minutters-behandling, forudbestiller I hjemmefra vores populære duo-pakke, og på hotellet vælger I så en af de 50 minutters-behandlinger, der tilbydes i Spa Together. Begge skal vælge den samme behandling. Spa Together-behandlinger af andre varigheder end 50 minutter bestilles på hotellet. Aldersgrænse 11 år. Læs mere på hotellets informationssite MySunwing.

Til vores yngste gæster tilbyder vi Lollos økologiske oliemassage og Bernies økologiske chokolademassage. Vi tilbyder desuden Teen Face til unge. Du kan læse mere om behandlingerne på ovenstående link.

Vores hud- og spaterapeuter er veluddannede, og du kan bestille flere forskellige spapakker hjemmefra.

Obs! Sommeren 2021 tilbydes et begrænset udbud af behandlinger.

Lille spapakke

Lille spapakke

25 minutter. Forkæl dig selv med f.eks. Body Scrub eller fod- og benmassage.

Mellem spapakke

50 minutter. Prøv f.eks. en dybderensende ansigtsbehandling, Hot Oil Massage eller en klassisk pedicure.

Stor spapakke

75 minutter. Valgmulighederne er mange - f.eks. Hot Stone Massage, Sunwing Ritual eller en klassisk ansigtsbehandling.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Duo-pakke

50 minutter. Nyd lidt spa-tid sammen! Bestil en duo-pakke og vælg frit blandt de 50 minutter lange behandlinger under Spa Together. Pakken er til 2 personer, og I får 50 minutters behandling hver.

Sådan bestiller du:

Vores spabehandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spapakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spapakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Aldersgrænsen i spaafdelingen er 15 år (undtagen ved Spa Together, Teen Face og spabehandlinger for børn).

Bedømmelser og anmeldelser
4,2/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 1491 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
87% anbefaler dette hotel
Hotelværelset som helhed
4,1
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,5
Hotellets personale
4,5
Trivsel og stemning
4,3
Poolområdet for børn
4,7
Børnevenlighed
4,5
Wi-fi
4,5
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "Paradis for hele familien"

  Super lækkert og skønt hotel, som ligger helt fantastisk ud til strand, men også kort gåafstand til Nissi Beach, som er helt vidunderlig! Hotellet er børnevenligt og hyggeligt indrettet med stier og massere af grønt. Poolområdet er mega lækkert og skønt med legepladsen centreret tæt på pools, så børnene nemt kan benytte sig af det hele, og de voksne har mulighed for også at slappe af, og sidde i hyggelige omgivelser. Rigtig god morgenmad med frisklavede omeletter og friskpresset appelsinjuice og hyggelig udsigt udover poolområdet og stier. Det ligger godt i gåafstand til havnen ca. 20 min. Men med butikker og restauranter hele vejen dertil, eller mulighed for at gå langs vandet og nyde udsigten. Vi kommer helt sikkert tilbage, og det vil så være vores tredje gang 🙏🙏 Eneste minus - pas på restauranter tæt på som ellers er meget børnevenlige- maden er ikke altid lige god..
 • 5/5
  Fint og velpasset udendørs områder… værelserne fine, men sammenlignet med samme sunwing resorts på hhv Rhodos og Kreta fremstår disse lejligheder lidt mere slidt. Masser af katte på hotellet, som fodres og ser veltilpasse ud. Tigger ikke, de nuldrer bare rundt og hygger. Maden var fin og mange valgmuligheder, men er lidt kedelig og kantine-agtigt opsat. Vild med placering af hotellet tæt på Nissi Beach. Og kun 1,8 km på strand-sti ind til byen. Ville meget gerne komme igen - men syntes 13.000.- for all inclussive i en lidt kedelig kantine, er mange penge. Alt i alt fantastisk ferie……
 • 5/5

  "***** 5 stjerner"

  Super fedt resort. Meget børnevenligt med pools og aktiviteter. Maden i buffeten var super lækker og havde altid forskellige børnevenlige retter. Jeg kunne sådan set blive ved med at rose det hele. ***** 5 stjerner her fra
 • 4/5

  "Børnevenligt hotel"

  Fint børnevenligt hotel, dejligt pool område, den strand som ligger længst væk er skønnest, tager ca 10 minutter at gå derhen. Fantastisk showteam og børneteam. Morgenmaden er fin, middag og aftensmad (Andreas restaurant er så som så, ikke noget særligt smagsmæssigt men søde tjenere og fin børnebuffet). Værelser som ikke er premium er noget slidte men okay. Ikke køb et iskort (hvis man ikke har all-inklusive) det var lidt en joke at de kun kunne få is med vanilje eller chokolade i snackbaren. Så hellere bruge pengene på ordentlig is. Vi oplevede flere gange der manglede solsenge pga folk hamstrede fra morgenstunden. Og et irritationsmoment til måltiderne er at de skriver handsker ved buffeten er obligatorisk men halvdelen overholder det ikke og det bliver ikke påtalt. Man kunne evt påtale det både ved tjek-in på hotellet og den daglige tjek-in til måltiderne. Specielt i de her tider
 • 4/5

  "OK"

  fint
Søg for at se ledige værelser og priser