PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunwing Sandy Bay Beach

Hotelstandard 4,5

 • Lejligheder til op til 6 personer
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Børn under 12 år spiser for 0,-
 • Lejligheder med direkte pooladgang
 • All Inclusive kan tilkøbes
 • Lollo & Bernie
 • Børneklub med skandinavisk personale
 • Direkte på stranden
 • Røgfrit (undtagen i rygeområder)
 • Spa
 • Gratis motionsrum og holdtræning
 • Spies Easy Travel* - når du flyver med Thomas Cook Airlines

Krystalklart vand, hvide strande og evig sol: Velkommen til Cyperns perfekte familieferie!

Sunwing Sandy Bay Beach er vores mest populære familiehotel på solsikre Cypern. Her kan du vælge mellem seks pools, hvoraf tre børnepools, og her findes også vandrutsjebaner, som garanteret bliver alle børns feriefavorit. Og når du vil have sand og salte bølger, er der ikke mere end 100 m til den børnevenlige strand, som også egner sig til snorkling.

Fra sommeren 2017 er dette et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Her arbejder vi tæt sammen med hotellets ledelse for at sikre, at hotellet lever op til vores høje krav. Det nære samarbejde gør det muligt for os at øve indflydelse på mange ting ned til mindste detalje.
Læs mere om Ekstra værdi

De lave bygninger på Sunwing Sandy Bay Beach giver dig en herlig følelse af at bo i en fredelig græsk landsby, og hotelområdet byder på mange dejlige lejlighedstyper. Vil du bo ekstra godt, kan du bestille en Royal Family Suite med lækre detaljer og en suveræn beliggenhed på hotellet - og skal det være rigtig luksuriøst, kan du bestille en suite med direkte adgang til en privat, delt pool. Ekstra sjovt og børnevenligt bor du i en Lollo & Bernie Suite, og rejser I mange sammen, kan I med fordel vælge vores rummelige Big Family-lejlighed. På Sunwing Sandy Bay Beach findes lejligheder for alle!

Nyhed! Vil du gøre det ekstra nemt og bekvemt for dig selv, kan du nu forudbestille Lollo & Bernies lille bambinopakke, der indeholder bleer, vådservietter, bleposer og hagesmæk samt en Lollo-rangle.

I Fino Restaurant & Grill og på restaurant Andrea's Kitchen serveres både middelhavsretter og international mad, og om aftenen kan du slappe af med en drink i Lime Bar, mens du nyder vores professionelle familieshows.

I hotellets egen Fitness & Spa kan du vælge mellem forskellige træningshold og skønhedsbehandlinger, og som altid på Sunwing Family Resorts kan børnene glæde sig til masser af sjove aktiviteter: Her findes blandt andet Lollo & Bernie Mini Land for de mindste og Teen Lounge, hvor de lidt større børn kan spille PlayStation og surfe på nettet.

Sunwing Sandy Bay Beach ligger i rolige omgivelser lige ud til havet. I området omkring hotellet findes en del restauranter og enkelte butikker. Ayia Napa ligger ca. 2,3 km væk og har et stort udbud af restauranter, shoppingmuligheder og forlystelsesliv.

Fra november 2016 til medio juni 2017 bliver der bygget på nabogrunden til Sunwing Sandy Bay Beach, hvilket kan medføre byggestøj. Lejlighederne nærmest byggeriet tages først i brug 15/5 2017. Hotellets øvrige lejligheder åbner i marts og april. Til sommeren 2017 bygges også en ny La Tasca-restaurant med ny placering på hotelområdet og nyt navn: Andrea's Kitchen. På La Tasca's nuværende placering bygges i stedet en pool.

I vintersæsonen fungerer hotellet ikke som et Sunwing - læs mere her.

*Spies Easy Travel
Når du bor på Sunwing og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Læs mere om Sunwing Sandy Bay Beach Skjul tekst Bestil Inclusive hjemmefra! Børn spiser for 0,-

Her kan du bestille Sunwing Inclusive og All Inclusive. Begrænset antal pladser – det gælder derfor om at bestille i god tid. Og husk, at børn under 12 år altid spiser gratis sammen med en betalende voksen. Læs mere om mad og drikke på hotellet.

Røgfrit på Sunwing Family Resorts

Sunwing Sandy Bay Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbudet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Adresse

75 Nissi Avenue, P.O. Box 30150,
5340 Ayia Napa, Cyprus
Telefon +357 23 84 10 00

Faciliteter på Sunwing Sandy Bay Beach