PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunwing Sandy Bay Beach

Hotelstandard 4,5

  • Lejligheder til op til 6 personer
  • Gratis wi-fi overalt på hotellet
  • Måltidspakker kan tilkøbes
  • Børn under 12 år spiser gratis
  • Skandinavisk børneklub med Lollo & Bernie
  • Tæt på stranden
  • Spa, motionsrum og holdtræning
  • Overdækket babypool

Krystalklart vand, hvide strande og evig sol: Velkommen til Cyperns perfekte familieferie!

Sunwing Sandy Bay Beach er vores mest populære familiehotel på solsikre Cypern. Her kan du vælge mellem seks pools, hvoraf tre børnepools, og her findes også vandrutsjebaner, som garanteret bliver alle børns feriefavorit. Og når du vil have sand og salte bølger, er der ikke mere end 100 meter til den børnevenlige strand, som også egner sig til snorkling.

Dette er et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Læs mere om Ekstra værdi

De lave bygninger på Sunwing Sandy Bay Beach giver dig en herlig følelse af at bo i en fredelig græsk landsby, og hotelområdet byder på mange dejlige lejlighedstyper. Vil du bo ekstra godt, kan du bestille en Royal Family Suite med lækre detaljer og en suveræn beliggenhed på hotellet - og skal det være rigtig luksuriøst, kan du bestille en suite med direkte adgang til en privat, delt pool. Ekstra sjovt og børnevenligt bor du i en Lollo & Bernie Suite, og rejser I mange sammen, kan I med fordel vælge vores rummelige Big Family-lejlighed. På Sunwing Sandy Bay Beach findes lejligheder for alle!

I Fino Restaurant & Grill og på restaurant Andrea's Kitchen serveres både middelhavsretter og international mad, og om aftenen kan du slappe af med en drink i Lime Bar, mens du nyder vores professionelle familieshows.

I Fitness & Spa kan du vælge mellem forskellige træningshold og skønhedsbehandlinger, og som altid på Sunwing Family Resorts kan børnene glæde sig til masser af sjove aktiviteter: Her findes blandt andet Lollo & Bernie Mini Land for de mindste og Teen Lounge, hvor de lidt større børn kan spille PlayStation og surfe på nettet.

Fra efteråret 2017 og frem til foråret 2019 bygges et nyt hotel på nabogrunden til Sunwing Sandy Bay Beach. Byggeriet kan medføre støj på hotelområdet - især for gæster, der bor i blok 7 og 8.

Sunwing Sandy Bay Beach ligger i rolige omgivelser lige ud til havet. I området omkring hotellet findes en del restauranter og enkelte butikker. Ayia Napa ligger ca. 2,3 km væk og har et stort udbud af restauranter, shoppingmuligheder og forlystelsesliv.

Læs mere om Sunwing Sandy Bay Beach Skjul tekst Hotelfakta

Gratis wi-fi
Wi-fi indgår på alle vores Sunwing Family Resorts. Du kan derfor koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Informationssitet MySunwing
På hotellets informationssite MySunwing kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage Sunwing Inclusive serveres og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Du kan gå ind på MySunwing via din smartphone, tablet eller laptop samt via de gratis gæstecomputere, der findes i Help Desk.

Sunwing på de sociale medier
Følg Sunwing Sandy Bay Beach på Facebook.

Røgfrit hotel
Sunwing Sandy Bay Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbudet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Lægeservice
Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i Help Desk. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder Help Desk gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter
Handicapvenlige lejligheder findes, læs mere her.

Ramper inden for hotelområdet. Sportpoolen og Funpoolen har trapper med rækværk. Funpoolen har desuden en rampe uden rækværk (skrånende

Parkering
På hotellets parkeringsplads (begrænset antal pladser).

Resort Service/Help Desk
24-timers service. Check-out kl. 12. Nærmeste hæveautomat findes ca. 100 meter fra hotellet.

Sæson
Hotellet er åbent året rundt. I sommersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

I vintersæsonen fungerer hotellet ikke som et Sunwing, og der er derfor bl.a. hverken Lollo & Bernie, shows, træningshold eller børneaktiviteter. Restauranten holder åbent en aften om ugen og baren to aftener. Mini Market har åbent alle ugens dage. Aftenaktiviteter en til tre aftener om ugen, f.eks. dans, bingo og lokale shows. Der arrangeres sportsaktiviteter to gange om ugen, f.eks. petanque, gymnastik eller vandreture.

Vintersæsonen 2017/18 varer fra 6/11 2017 til 5/4 2018. Måltidspakker kan bestilles, før sommersæsonen starter.

Information angående efteråret 2017 til foråret 2019
Efteråret 2017 påbegyndes byggeriet af et nyt hotel på nabogrunden til Sunwing Sandy Bay Beach. Det nye hotel bygges vest for Sunwing og forventes at stå færdigt foråret 2019. Byggeriet kan medføre støj på hotelområdet - især for gæster, som bor i blok 7 og 8, der grænser op til det nye hotel. Byggearbejdet forventes at pågå mandag-fredag kl. 8-18.

Miljø
Læs om vores miljøarbejde på Sunwing Family Resorts miljøside.

Hotelmanager
Louis Misseris

Adresse
75 Nissi Avenue
P.O. Box 30150
5340 Ayia Napa
Cyprus
Telefon: +357 23 84 10 00
Mail (skriv på engelsk): sandy.bay@sunwing.net

Sunwing Inclusive

Bestiller du Sunwing Inclusive hjemmefra, indgår morgenmad hver dag samt frokost- og middagsbuffet fem dage ud af syv. Sunwing Inclusive er gratis for børn under 12 år i selskab med en betalende voksen. Læs mere om Sunwing Inclusive.

Obs! Begrænset antal pladser. Bestil tidligt, så er der større chance for at få plads.

Spies Easy Travel
Når du bor på Sunwing og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Faciliteter på Sunwing Sandy Bay Beach