Underholdning for hele familien
Sunwing Family Resorts

Underholdning

Når solen går ned på Sunwing Family Resorts, træder vores showteam frem på scenen. Næsten hver aften sker der noget nyt, når tiljublede børneshows og professionelle familieshows med dans og musik afløser hinanden.

Underholdning for hele familien

For hele familien

  • Børneshows med Lollo & Bernie
  • Familieshows
  • Mini Disco
  • Teen Idol
  • Mini Stars

Shows med Lollo & Bernie

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de festlige shows med Lollo & Bernie.

Lollo & Bernie - Holiday Up and Away

Lollo & Bernie's Holiday Up and Away

Lollo & Bernie skal på ferie. Hjælp dem med at pakke kufferten og tag med i lufthavnen for at se, hvad der sker der. Vil du med? Så siger vi klar, parat, feriestart!

Lollo & Bernie - Games on the Beach

Lollo & Bernie's Games on the Beach

Lollo & Bernie elsker at tumle på stranden. De er vilde med sport og lege og laver derfor en strandkonkurrence. Hvem hepper du på, og hvem vinder den store pokal, Lollo eller Bernie?

Lollo & Bernie - Circus Show

Lollo & Bernie's Circus Show

Se med, når Lollo & Bernie opfører deres helt eget cirkusshow med alt fra tryllekunster til seje dansetrin.

Familieshows

Gå ikke glip af Sunwings populære og professionelle familieshows med blandt andet uforglemmelige discohit og det bedste fra rockens verden. De glitrende shows med sang, dans og teater er den perfekte afslutning på en skøn feriedag.

Rock Candy

Rock Candy

En godtepose fyldt med blandede rocksange. Bliv blæst bagover af School's Out, mærk energien i Girls Rock, nyd et par Slick & Smooth-favoritter og lad dig rive med af Rock Candy-finalen. We just Can't Stop Rockin'!

Blame it on the Disco by Alcazar

Blame it on the Disco by Alcazar

I 20 år har den svenske popgruppe Alcazar leveret medrivende diskomusik, og nu tager vi dig med på en rejse med velklingende popsange, glamour og festlige dansenumre.

Holiday Road

Holiday Road

Vi starter ferierejsen på en strand i 60'erne og rejser videre til Italien, hvor vi oplever det fyrige italienske restaurantkøkken. Derpå besøger vi Norden, og til sidst indbyder vi til afterski i Alperne.

Spooky Night - en musikalsk historie

Spooky Night - en musikalsk historie

Familiemusical bygget op omkring pop-, rock- og musicalsange. Før showet kan I møde alle de (u)hyggelige karakterer, men vi tør godt love, at alting ender lykkeligt ligesom i andre eventyr ...

Abba Fusion - On and On and On

Voulez-Vous? Mamma Mia, this evening you will be Under Attack by ABBA, but Honey Honey we know People Need Love, so just Ring Ring and bring your loved ones. The Winner Takes It All in your Summer Night City where Fernando will make you recall Our Last Summer with Kisses of Fire. When All Is Said And Done – we are sure this evening has been Super Trouper!

UDBUD PÅ SUNWING FAMILY RESORTS

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

På Sunwing Family Resorts dukker de krammeglade maskotter Lollo & Bernie op og hilser på alle børn. Du kan møde Lollo & Bernie forskellige steder på hotellet, f.eks. ved poolen, i restauranterne, i Mini Land og til Lollo & Bernie's Mini Disco.