Underholdning for hele familien
Sunwing Family Resorts

Underholdning

Når solen går ned på Sunwing Family Resorts, træder vores showteam frem på scenen. Næsten hver aften sker der noget nyt, når tiljublede børneshows og professionelle familieshows med dans og musik afløser hinanden.

Underholdning for hele familien

For hele familien

  • Børneshows med Lollo & Bernie
  • Familieshows
  • Mini Disco
  • Teen Idol
  • Mini Stars

Shows med Lollo & Bernie

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de festlige shows med Lollo & Bernie.

Lollo & Bernies Bedtime Story
Nyhed!

Lollo & Bernie - Bedtime Story

Det er sengetid. Men har Lollo & Bernie virkelig lyst til at gå i seng, når der sker så meget spændende?

Nyhed foråret 2021.

Lollo & Bernie – Holiday Up and Away

Lollo & Bernie's Holiday Up and Away

Lollo & Bernie skal på ferie. Hjælp dem med at pakke kufferten og tag med i lufthavnen for at se, hvad der sker der. Vil du med? Så siger vi klar, parat, feriestart!

Lollo & Bernie – Games on the Beach

Lollo & Bernie's Games on the Beach

Lollo & Bernie elsker at tumle på stranden. De er vilde med sport og lege og laver derfor en strandkonkurrence. Hvem hepper du på, og hvem vinder den store pokal, Lollo eller Bernie?

Familieshows

Gå ikke glip af Sunwings populære og professionelle familieshows med blandt andet uforglemmelige discohit og det bedste fra rockens verden. De glitrende shows med sang, dans og teater er den perfekte afslutning på en skøn feriedag.

Rock Candy

Rock Candy

En godtepose fyldt med blandede rocksange. Bliv blæst bagover af School's Out, mærk energien i Girls Rock, nyd et par Slick & Smooth-favoritter og lad dig rive med af Rock Candy-finalen. We just Can't Stop Rockin'!

In the Name of Love
Nyhed!

In The Name Of Love

Kærlighed, venskab, omtanke og ligeværdighed ligger til grund for musikvalget til dette show. Oplev en skøn blanding for hele familien med alt fra skandinaviske sange til en finale med verdensberømte dj-hits.

Cinderella – a musical story
Nyhed!

Cinderella - A Musical Story

En klassisk askepothistorie i en moderne og lidt skæv udgave bygget på pop-, rock- og musicalsange.

Nyhed foråret 2021.

Holiday Road

Holiday Road

Vi starter ferierejsen på en strand i 60'erne og rejser videre til Italien, hvor vi oplever det fyrige italienske restaurantkøkken. Derpå besøger vi Norden, og til sidst indbyder vi til afterski i Alperne.

Abba Fusion - On and On and On

Voulez-Vous? Mamma Mia, this evening you will be Under Attack by ABBA, but Honey Honey we know People Need Love, so just Ring Ring and bring your loved ones. The Winner Takes It All in your Summer Night City where Fernando will make you recall Our Last Summer with Kisses of Fire. When All Is Said And Done – we are sure this evening has been Super Trouper!

UDBUD PÅ SUNWING FAMILY RESORTS