Underholdning for hele familien
Sunwing

Underholdning

Når solen går ned på Sunwing Family Resorts, træder vores showteam frem på scenen. Næsten hver aften sker der noget nyt, når tiljublede børneshows og professionelle familieshows med dans og musik afløser hinanden.

Underholdning for hele familien

For hele familien

  • Børneshows med Lollo & Bernie
  • Familieshows
  • Mini Disco
  • Teen Talent
  • Mini Stars

Shows med Lollo & Bernie

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de festlige shows med Lollo & Bernie.

Lollo & Bernies Sounds Like Music
Nyhed!

Lollo & Bernie Show - Sounds Like Music

Hvad er musik? Hmm ... musik er lyd! Og er der nogle, som kan finde på sjove lyde af alt, de omgiver sig med, så er det Lollo & Bernie - det bliver til sidst et helt orkester! Alt, hvad der kræves, er en smule fantasi ...

Lollo & Bernie's Bedtime Story

Lollo & Bernie Show - Bedtime Story

Det er sengetid. Men har Lollo & Bernie virkelig lyst til at gå i seng, når der sker så meget spændende?

Lollo & Bernie – Holiday Up and Away

Lollo & Bernie Show - Holiday Up and Away

Lollo & Bernie skal på ferie. Hjælp dem med at pakke kufferten og tag med i lufthavnen for at se, hvad der sker der. Vil du med? Så siger vi klar, parat, feriestart!

Lollo & Bernie – Games on the Beach

Lollo & Bernie Show - Games on the Beach

Lollo & Bernie elsker at tumle på stranden. De er vilde med sport og lege og laver derfor en strandkonkurrence. Hvem hepper du på, og hvem vinder den store pokal, Lollo eller Bernie?

Familieshows

Gå ikke glip af Sunwings populære og professionelle familieshows med blandt andet uforglemmelige discohit og det bedste fra rockens verden. De glitrende shows med sang, dans og teater er den perfekte afslutning på en skøn feriedag.

Rock the night
Nyhed!

Rock the Night - premiere marts 2024

Denne aften handler det om rock 'n' roll! Vi skal hylde nogle af de mest legendariske rockbands og de uforgelmmelige hits, de har skabt gennem rockens historie. Vores rockshow giver dig et nostalgisk tilbageblik med rockhits, som vi ved, du har hørt før. Lad os "Run to the hills" sammen og sætte "Heavens on fire" med vores Rock the Night!

Summer Vibez
Nyhed!

Summer Vibez - premiere marts 2024

Med masser af moderne hits byder vi på en af feriens herligste aftenshows, hvor du er varmt velkommen! Vi lover dig de allernyeste sange samt dans, spontansang og masser af god stemning. Så kom med og grib chancen for at danse, synge og klappe med i dette fantastiske, nutidige show. Let's get ¨Summer Vibez¨

Bring back the 80's

Bring Back the 80's

Dette show byder på det bedste fra 80'erne, når showteamet danser og synger til sange som Footloose og Push It - og du får garanteret selv lyst til at synge med, når du hører Everywhere og Right Here Waiting. Glæd dig til lidt af det hele fra de glade 80'ere - Let's Bring Back the 80's!

Rock Candy

Rock Candy - udgår april 2024

En godtepose fyldt med blandede rocksange. Bliv blæst bagover af School's Out, mærk energien i Girls Rock, nyd et par Slick & Smooth-favoritter og lad dig rive med af Rock Candy-finalen. We just Can't Stop Rockin'!

In The Name Of Love

In The Name Of Love

Kærlighed, venskab, omtanke og ligeværdighed ligger til grund for musikvalget til dette show. Oplev en skøn blanding for hele familien med alt fra skandinaviske sange til en finale med verdensberømte dj-hits.

Cinderella - a musical story

Cinderella - a musical story- udgår april 2024

En klassisk askepothistorie i en moderne og lidt skæv udgave bygget på pop-, rock- og musicalsange.

Abba Fusion - On and On and On

Abba Fusion - On and On and On

Voulez-Vous? Mamma Mia, this evening you will be Under Attack by ABBA, but Honey Honey we know People Need Love, so just Ring Ring and bring your loved ones. The Winner Takes It All in your Summer Night City where Fernando will make you recall Our Last Summer with Kisses of Fire. When All Is Said And Done – we are sure this evening has been Super Trouper!