Pools for alle
Sunwing Kallithea Beach, Rhodos
Sunwing

Pools for alle

Den hurtigste vej til total familielykke går via poolen! Sunwing tilbyder store poolområder med liggestole og parasoller samt pools til både store og små - fra 30 cm dybe, overdækkede babypools til store familiepools, som tit har skrånende bund, så hele familien kan bade sammen. De fleste af vores Sunwing Family Resorts ligger desuden tæt på stranden, så I også kan få en dukkert i havet.

NYHED! Forud for sommeren 2024 sørger vi for, at alle vil længes lidt ekstra til poolen - alle baby- og børnepools på vores Sunwing Family Resorts vil nemlig være opvarmet til cirka 25°C.

Vi har tænkt på alt

  • Gratis pool- og strandhåndklæder
  • Overdækkede babypools
  • Vandrutsjebaner på flere hoteller
  • Pools for alle

Badeliv på Sunwing

Vandrutsjebaner

Vandrutsjebaner

Næsten alle Sunwing Family Resorts har en vandrutsjebane, så både store og små kan få sig en mavekildrende oplevelse.

Glem alt om at fylde kufferten med håndklæder: På Sunwing Family Resorts får alle nemlig hvert sit pool- og strandhåndklæde til låns. Og det kan skiftes ganske gratis.

Pool- og strandhåndklæder

Pool- og strandhåndklæder til alle

Glem alt om at fylde kufferten med håndklæder: På Sunwing låner alle et pool- og strandhåndklæde, som gratis kan skiftes, når du selv vil (af miljøhensyn sker dette ikke automatisk.)

Glem alt om at fylde kufferten med håndklæder. På Sunwing Family Resorts får alle nemlig hvert sit pool- og strandhåndklæde til låns. Og det kan skiftes ganske gratis.

Altid tæt på havet

Tæt på havet

De fleste Sunwing ligger tæt på havet og er placeret, så du hverken skal krydse trafikerede veje eller andre hotelområder for at nå frem til stranden. Har du lyst til en dag med sand mellem tæerne, er du velkommen til at tage dit pool-og strandhåndklæde med.

Pools for alle

På Sunwing Family Resorts findes pools for enhver smag, bl.a. babypools (ca. 30 cm dybe), som oftest er delvist overdækkede. På hotellerne findes også pools med let skrånende bund samt gratis liggestole og parasoller.

Aktiviteter ved poolen

Rejs dig fra liggestolen og deltag i vores populære vandgymnastik! Vi tilbyder også Play & Splash for de yngste, Crazy Water Games for de lidt ældre børn og vandvolley for voksne.