Ungdomsaktiviteter

Sunwing tilbyder mange aktiviteter for børn og unge mellem 8 og 11 år (op til 15 år i skoleferierne). Man kan blandt andet deltage i forskellige sportsaktiviteter, optræde på scenen eller slappe af i Teen Lounge.

Eksempler på aktiviteter

  • Sport og træning
  • Teen Idol
  • PlayStation

Aktivitetsprogram

Eksempler på aktiviteter, som unge kan deltage i på Sunwing Family Resort*:

10.00 - Kids parkour
14.00 - Creative Time
15.00 - Teen Idol Rehersal
16.00 - Fodbold
17.00 - Chillout
19.15 - Teen Idol

*Aktiviteterne, og hvor tit de finder sted, varierer fra hotel til hotel.

Personale

Personalet, som har ansvaret for børneaktiviteterne, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en rigtig god ferie.

SUNWING-FAVORITTER

Teen Idol

Teen Idol

Vores showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup, og om aftenen er det showtime! For børn og unge i alderen 8-15 år.

Teen Lounge

Teen Lounge

I Teen Lounge kan du blandt andet spille PlayStation 4, bordtennis, billard og andre spil - eller bare slappe af.

Crawlkursus

Et grundkursus, hvor du i løbet af tre lektioner lærer at svømme crawl med vores kompetente instruktørers hjælp. Fokus ligger på at lære de tekniske grundprincipper i crawl og på at forbedre kropsholdningen i vandet.

AKTIVITETER FOR BØRN

Kids parkour

Spring, hop, kryb og rul rundt! Træningen øger børnenes fysiske styrke, kondition, koordination, balance og selvtillid. For børn i alderen 8-11 år.

Chillout

I Teen Lounge kan du læse, slappe af, høre musik eller deltage i forskellige aktiviteter sammen med vores ungdomsleder.

Creative Time

I Teen Lounge er der flere dage om ugen Creative Time, hvor du kan lave smykker, mobilpynt og andre fantasifulde kreationer.

Flashmob

En hemmelig aktivitet for børn og unge i alderen 8-15 år. Tag en snak med ungdomslederen eller showteamet og få mere information.

Spa Together

En mulighed for forældre og børn i alderen 11-15 år at nyde en krops- eller ansigtsbehandling sammen i spaafdelingen.

Familiecrosstræning

Træning med stationer til kondition og styrke. Her kan børn fra 8 år træne med deres forældre og få fuld fart og kvalitetstid i ét!

Fitness Together

En mulighed for forældre og børn i alderen 11-15 år at træne sammen, både i motionsrummet og på udvalgte træningshold.

Tennis og minigolf

Tennis, minigolf, billard, bordtennis eller udendørsskak - udbuddet varierer mellem de forskellige Sunwing, men der er altid noget at give sig til!

UDBUD PÅ SUNWING FAMILY RESORTS

Lollo & Bernie på Sunwing Family Resorts

På Sunwing Family Resorts dukker de krammeglade maskotter Lollo & Bernie op og hilser på alle børn. Lollo er en nysgerrig giraf, der elsker dans og musik, og Bernie er en klog og modig bjørn, som elsker mad. Du kan møde Lollo & Bernie forskellige steder på hotellet, f.eks. ved poolen, i restauranterne, i Mini Land og til Lollo & Bernie's Mini Disco.