Sunwing

Ungdomsaktiviteter

Sunwing Family Resorts tilbyder mange aktiviteter for børn og unge mellem 8 og 11 år (op til 15 år i skoleferierne). Man kan blandt andet deltage i forskellige sportsaktiviteter, optræde på scenen eller slappe af i Teen Lounge. Nogle aktiviteter er mod betaling.

Aktiviteter for de unge

SUNWING-FAVORITTER

Teen Idol

Teen Talent

Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum! For aldersgruppen 8-15 år.

Teen Lounge

Teen Lounge

I Teen Lounge kan du blandt andet spille PlayStation 4, virtual reality-spil, bordtennis, billard og andre spil - eller bare hænge ud.

AKTIVITETER FOR BØRN

Teen Challenge

Teen Challenge (8-15 år)

Motionslystne børn og unge i alderen 8-15 år skal i løbet af en uge udføre fire forskellige træningspas i deres helt eget tempo og under opsyn af en forælder. Når der kan sættes flueben ud for nedenstående aktiviteter, fejres børnene fra scenen, hvor Lollo & Bernie hylder de seje motionister. Aktiviteten tilbydes på Sunwing Alcudia Beach, Sunwing Makrigialos Beach og Sunwing Sandy Bay Beach.

Aktiviteter:
o Løb/gang - 2 km
o Cykling udendørs eller i motionsrummet - 15 minutter
o Svømning i poolen eller havet - 150 meter
o Stavgang udendørs i 10 minutter eller skimaskine i motionsrummet i 8 minutter

Kids parkour

Spring, hop, kryb og rul rundt! Træningen øger børnenes fysiske styrke, kondition, koordination, balance og selvtillid. For børn i alderen 8-11 år.

Chillout

I Teen Lounge kan du læse, slappe af, høre musik eller deltage i forskellige aktiviteter sammen med vores ungdomsleder.

Creative Time

I Teen Lounge er der flere dage om ugen Creative Time, hvor du kan lave smykker, mobilpynt og andre fantasifulde kreationer.

Flashmob

En hemmelig aktivitet for børn og unge i alderen 8-15 år. Tag en snak med ungdomslederen eller showteamet og få mere information.

Spa Together

En mulighed for forældre og børn i alderen 11-15 år at nyde en krops- eller ansigtsbehandling sammen i spaafdelingen.

Familiecrosstræning

Træning med stationer til kondition og styrke. Her kan børn fra 8 år træne med deres forældre og få fuld fart og kvalitetstid i ét!

Fitness Together

Fitness Together

En mulighed for forældre og børn i alderen 11-15 år at træne sammen, både i motionsrummet og til udvalgt holdtræning.

Familjetabata

Familietabata

Familietabata er højintensiv intervaltræning for hele kroppen. Mange kan godt lide tabata, fordi det giver effektiv træning på kort tid. Konceptet er enkelt; man presser sig selv hårdt i 20 sekunder og hviler derefter i 10 sekunder.

Tennis og minigolf

Tennis, minigolf, billard, bordtennis eller udendørsskak - udbuddet varierer mellem de forskellige Sunwing, men der er altid noget at give sig til!

Personale

Personale

Personalet, som har ansvaret for børneaktiviteterne, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en rigtig god ferie.