Sunwing Family Resorts

Ungdomsaktiviteter på Sunwing Family Resorts

Sunwing tilbyder mange aktiviteter for børn og unge mellem 8 og 11 år (op til 15 år i skoleferierne). Man kan blandt andet deltage i forskellige sportsaktiviteter, optræde på scenen eller slappe af i Teen Lounge. Nogle aktiviteter er mod betaling.

Aktiviteter for de unge

SUNWING-FAVORITTER

Teen Idol

Teen Idol

Vores showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup, og om aftenen er det showtime! For børn og unge i alderen 8-15 år.

Teen Lounge

Teen Lounge

I Teen Lounge kan du blandt andet spille PlayStation 4, bordtennis, billard og andre spil - eller bare slappe af.

Personale

Personalet, som har ansvaret for børneaktiviteterne, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en rigtig god ferie.

AKTIVITETER FOR BØRN

Kids parkour

Spring, hop, kryb og rul rundt! Træningen øger børnenes fysiske styrke, kondition, koordination, balance og selvtillid. For børn i alderen 8-11 år.

Chillout

I Teen Lounge kan du læse, slappe af, høre musik eller deltage i forskellige aktiviteter sammen med vores ungdomsleder.

Creative Time

I Teen Lounge er der flere dage om ugen Creative Time, hvor du kan lave smykker, mobilpynt og andre fantasifulde kreationer.

Flashmob

En hemmelig aktivitet for børn og unge i alderen 8-15 år. Tag en snak med ungdomslederen eller showteamet og få mere information.

Spa Together

En mulighed for forældre og børn i alderen 11-15 år at nyde en krops- eller ansigtsbehandling sammen i spaafdelingen.

Familiecrosstræning

Træning med stationer til kondition og styrke. Her kan børn fra 8 år træne med deres forældre og få fuld fart og kvalitetstid i ét!

Fitness Together

En mulighed for forældre og børn i alderen 11-15 år at træne sammen, både i motionsrummet og på udvalgte træningshold.

Tennis og minigolf

Tennis, minigolf, billard, bordtennis eller udendørsskak - udbuddet varierer mellem de forskellige Sunwing, men der er altid noget at give sig til!

UDBUD PÅ SUNWING FAMILY RESORTS