Sunwing

Ungdomsaktiviteter

Sunwing Family Resorts tilbyder mange aktiviteter for børn og unge fra 8 år og opefter. Man kan blandt andet deltage i forskellige sportsaktiviteter, optræde på scenen eller slappe af i Teen Lounge. Nogle aktiviteter er mod betaling.

Aktiviteter for de unge
Teen Lounge

Teen Lounge - Værdier

I Teen Lounge arbejder vi mod tydelige mål. Når de unge er hos os, skal de have det sjovt, men vi vil også gerne give dem mulighed for at finde nye venner og prøve kræfter med noget, de ikke har gjort før. Vi har derfor samlet en række ting at have ekstra fokus på:

• Hygge sig og møde nye venner - i Teen Lounge er alle velkomne
• Bevægelse skal være en naturlig del af hverdagen
• Opleve noget spændende i ferien
• Udfordre sig selv og lære noget nyt
• Være kreativ og nysgerrig

SUNWING-FAVORITTER

Teen Idol

Teen Talent

Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum! For børn og unge fra 8 år.

Teen Lounge

Teen Lounge

I Teen Lounge kan du blandt andet spille PlayStation 4, virtual reality-spil, bordtennis, billard og andre spil - eller bare hænge ud.

AKTIVITETER FOR BØRN

Kids parkour

Spring, hop, kryb og rul rundt! Træningen øger børnenes fysiske styrke, kondition, koordination, balance og selvtillid. For børn i alderen 8-11 år.

Chillout

I Teen Lounge kan du læse, slappe af, høre musik eller deltage i forskellige aktiviteter sammen med vores ungdomsleder.

Creative Time

I Teen Lounge er der flere dage om ugen Creative Time, hvor du kan lave smykker, mobilpynt og andre fantasifulde kreationer.

Flashmob

En hemmelig aktivitet for børn og unge fra 8 år. Tag en snak med ungdomslederen eller showteamet og få mere information.

Spa Together

En mulighed for forældre og børn i alderen 11-15 år at nyde en krops- eller ansigtsbehandling sammen i spaafdelingen.

Familiecrosstræning

Træning med stationer til kondition og styrke. Her kan børn fra 8 år træne med deres forældre og få fuld fart og kvalitetstid i ét!

Fitness Together

Fitness Together

En mulighed for forældre og børn i alderen 11-15 år at træne sammen, både i motionsrummet og til udvalgt holdtræning.

Familjetabata

Familie-tabata

Familie-tabata er højintensiv intervaltræning for hele kroppen. Mange kan godt lide tabata, fordi det giver effektiv træning på kort tid. Konceptet er enkelt; man presser sig selv hårdt i 20 sekunder og hviler derefter i 10 sekunder. Fra 8 år.

Tennis og minigolf

Tennis, minigolf, billard, bordtennis eller udendørsskak - udbuddet varierer mellem de forskellige Sunwing, men der er altid noget at give sig til!

Personale

Personale

Personalet, som har ansvaret for børneaktiviteterne, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en rigtig god ferie.