Børneaktiviteter på Sunwing Family Resorts
Sunwing

Børneaktiviteter

På Sunwing Family Resorts behøver ingen at kede sig. Vi arrangerer masser af aktiviteter - fra skattejagt og eventyr med maskotterne Lollo & Bernie til Lollo & Bernie's Mini Stars og lege i vandet. Visse aktiviteter har en aldersgrænse og er mod betaling, men der er altid noget at give sig til for både store og små.

NYHED! På flere hoteller vil vores yngste gæster kunne opleve en helt ny verden, når de besøger Lollo & Bernie-klubben til sommer. Klubhusene renoveres og får et helt nyt look og bliver desuden fyldt med nye spændende legemuligheder på Sunwing Kallithea Beach, Sunwing Alcudia Beach, Sunwing Arguineguín Seafront og Sunwing Makrigialos Beach.

Aktiviteter for de små
Lollo & Bernie Club

Lollo & Bernie Club – Værdier

I Lollo & Bernie-klubben arbejder vi mod tydelige mål. Når børnene er hos os, skal de have det sjovt, men vi vil også gerne give dem mulighed for at lære noget nyt. I samarbejde med Lollo & Bernie har vi derfor samlet en række ting at have ekstra fokus på.

• Hygge sig og møde nye venner - i Lollo & Bernie-klubben er alle velkomne
• Gøre dans og bevægelse til en naturlig del af hverdagen
• Lære nye ting
• Være kreativ og udfordre sig selv
• Være åben over for nye og spændende eventyr

SUNWING-FAVORITTER

Åbent hus i Mini Land

Åbent hus i Lollo & Bernie Club

Flere dage om ugen kan børn i følgeskab med en voksen lege, male og se film i Lollo & Bernie-klubben. Lollo eller Bernie plejer også at kigge forbi. Ved Lollo & Bernie-klubben findes også en indhegnet, delvist overdækket legeplads, som er åben hver dag.

Lollo & Bernie

Lollo & Bernie

På Sunwing Family Resorts dukker de krammeglade maskotter Lollo & Bernie op og hilser på alle børn. Lollo er en nysgerrig giraf, der elsker dans og musik, og Bernie er en klog og modig bjørn, som elsker mad. Du kan møde Lollo & Bernie forskellige steder på hotellet, f.eks. ved poolen, på restauranterne, til minidisco og i Lollo & Bernie-klubben.

AKTIVITETER FOR BØRN

Red Barnet

Red Barnet

Spies samarbejder med Red Barnet på vores egne koncepthoteller i Grækenland og Spanien og på Cypern. Sommeren 2023 donerer du 1 euro til Red Barnet, når dit barn deltager i aktiviteterne Lollo/Bernies fødselsdagsfest eller Lollo & Bernie's Mini Stars. Du donerer også 1 euro, hvis du bestiller Lollos økologiske citronmassage eller Bernies økologiska oliemassage til dit barn.

Læs mere om vores samarbejde med Red Barnet her.

Lollo & Bernie's Adventure Games

Lollo & Bernie's Adventure Games

Børn i alderen 3-7 år kan deltage i sjove aktiviteter sammen med personalet i Lollo & Bernie-klubben - alt fra skattejagt til Lollo eller Bernies fødselsdagsfest!

Tilmelding sker via MySunwing og betaling foregår i receptionen.

Aktiviteterne er forældrefri, så grib chancen for at træne, mens dit barn hygger sig i Lollo & Bernie-klubben,

Lollo & Bernie's After Beach

Lollo & Bernie's After Beach

Sang, dans og rytmik for store og små - kom og vær med, når Sunwings showteam arrangerer After Beach.

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere aftener om ugen kan de små slå sig løs på dansegulvet til glad musik. Måske Lollo eller Bernie også kigger forbi.

Børneshows på Sunwing

Børneshows

Gå ikke glip af de festlige shows med Lollo & Bernie, vores krammeglade maskotter. Tag med Lollo & Bernie på ferie, hep på dem til strandkonkurrencen eller kig med, når det er blevet deres sengetid.

Læs mere om showprogrammet.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Lollo & Bernie's Mini Stars

En aften om ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner. De vælger en sang og får hjælp af vores showteam med at øve, finde kostumer og blive sminket - og så er det showtime!

Familieyoga

Familieyoga

Familieyoga byder på kvalitetstid sammen og har fokus på bevægelse og glæde. For børn i alderen 3-7 år.

Ferie med baby

Ferie med baby

Vi synes, det skal være nemt at rejse med børn, og derfor har vi indrettet vores Sunwing Family Resorts med masser af børnevenlige detaljer.

Personale ved børneaktiviteter

Personale

Personalet, som har ansvaret for børneaktiviteterne, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en rigtig god ferie.

World Animal Protection

Samarbejde med World Animal Protection

I samarbejde med World Animal Protection har vi udviklet to unikke Adventure Games, Lollo's Safari og Bernie's Hiking Trip. Aktiviteterne er tilpasset børn i alderen 3-7 år og fokuserer ekstra meget på læring, og hvordan man beskytter og tager sig af dyr. Grib chancen og tag med Lollo og/eller Bernie sammen med vores Lollo & Bernie Club-team på et spændende og lærerigt eventyr.

I Lollo & Bernie-klubben arrangeres også flere aktiviteter med særligt fokus på læring om Lollo & Bernie's dyrevenner. Du kan finde mere information i vores Holiday Planner.

Læs mere om vores nye dyrevelfærdspolitik her.