En verden af velvære

Nyd lidt selvforkælelse i vores spaafdelinger - vi tilbyder alt fra klassiske ansigtsbehandlinger til luksusbehandlinger for hele kroppen. Alle behandlinger udføres med kvalitetsprodukter af veluddannede hud- og spaterapeuter.

Spaafdeling på Sunprime

  • Stort udbud af behandlinger
  • Forudbestil spapakker
  • Spa Together
  • Kvalitetsprodukter
  • Veluddannede hud- og spaterapeuter

NYD EN SPABEHANDLING SAMMEN

Spa Together

Spa Together giver dig mulighed for at nyde en afslappende behandling sammen med din rejsefælle. Ønsker I en 50 minutters-behandling, forudbestiller I hjemmefra vores populære duo-pakke, og på hotellet vælger I så en af de 50 minutters-behandlinger, der tilbydes i Spa Together. Begge skal vælge den samme behandling. Spa Together-behandlinger af andre varigheder end 50 minutter bestilles på hotellet.

BEHANDLINGER PÅ SUNPRIME

VORES SPAPAKKER

Du kan forudbestille forskellige spapakker hjemmefra

Lille spapakke

25 minutter. Pris fra 270,-.
> Læs mere

Mellem spapakke

50 minutter. Pris fra 440,-.
> Læs mere

Stor spapakke

75 minutter. Pris fra 595,-.
> Læs mere

Luksus for en

90 minutter. Pris fra 775,-. Nyd lidt selvforkælelse i ferien. Tilbydes på udvalgte hoteller.
> Læs mere

Luksus for to

25 minutter. Pris fra 595,- for to. Forkæl jer selv lidt ekstra i ferien. Start med mousserende vin, mørk chokolade og frisk frugt eller jordbær og del derefter en afslappende oplevelse i vores spaafdeling. I pakken indgår valgfri 25-minutters behandling for to. Tilbydes på udvalgte hoteller. Kan kun bestilles hjemmefra.

Duo-pakke

50 minutter. Pris fra 865,- for to. Nyd lidt spatid sammen. Pakken er til to personer, og I får 50 minutters behandling hver. Tilbydes på udvalgte hoteller.

Sådan bestiller du

Sådan bestiller du

Bestil på Min side, når du har bestilt din rejse, eller på telefon 70 10 42 00. Dag, tid og behandlingstype vælger du på hotellet.

Udbud på Sunprime Hotels