Vores miljøarbejde på Sunprime Hotels

Sunprime Hotels arbejder med bæredygtighedscertificeringen Travelife, som stiller krav til, at hoteller lever op til over 160 forskellige kriterier inden for miljø og socialt ansvar. I dag har 10 ud af 17 Sunprime-hoteller certifikatet, men vores mål er, at alle Sunprime skal have, eller skal have påbegyndt arbejdet med at få, bæredygtighedscertifikatet senest år 2020.

Miljøarbejde på Sunprime Hotels

Hvad kan du som gæst bidrage med?

Der er også ting, du som gæst kan gøre for at hjælpe os i miljøarbejdet. Det kræver ingen større anstrengelser, men din indsats er meget værdifuld for miljøet.

Skift af sengetøj og håndklæder

Sengetøj og håndklæder udskiftes ikke automatisk, når der bliver gjort rent på værelset. Når du som gæst vil have rent sengetøj og rene håndklæder, lægger du dem i vasketøjskurven på badeværelset. Det er en betydelig hjælp til at spare store mængder elektricitet, vaskepulver og vand.

Spar på vandet

Hvis bare 500 mennesker slukker for vandhanen, når de børster tænder, sparer vi ca. 50.000 liter vand om ugen.

Klimakompensation på hotellet

Når du bor på Sunprime Hotels, klimakompenseres dit energi-, vand- og affaldsforbrug. Kompensationen gælder alle CO2-udslip og andre skadelige udledninger af blandt andet svovl, kvælstof og drivhusgasser. Læs mere her

Udbud på Sunprime Hotels