Slap af på Sunprime

Derfor skal du vælge Sunprime Hotels

På vores egne Sunprime Hotels for voksne hersker der fred og ro. Atmosfæren er afslappet, så du bare kan læne dig tilbage i liggestolen og nyde din velfortjente ferie.

Værelser med det lille ekstra

Værelser med det lille ekstra

Alle værelser på Sunprime er praktisk indrettede med moderne interiør og byder på bekvemmeligheder som gode senge, badekåber og tøfler. På de fleste Sunprime findes en række forskellige værelsestyper til to personer, f.eks. rummelige 2-værelses Prime Pool Suiter med direkte pooladgang.

Sunprime Atlantic View og Sunprime Ocean View findes også store og veludstyrede Grand Suiter med plads til op til fire personer. Vær opmærksom på, at udbuddet af værelser og suiter varierer fra hotel til hotel. Her kan du se alle Sunprime Hotels.

Vil du starte ferien lidt festligt? Så forudbestil en flaske mousserende vin, der står klar i køleskabet på værelset ved ankomsten, eller en velkomstpakke med bl.a. vin, blomster, frugt og snacks samt Nespressomaskine.

Hotellerne har aldersgrænse

Hotellerne har aldersgrænse

Sunprime Hotels er der ingen, der hopper skrigende i poolen med store badedyr - ingen under 16 år i hvert fald. Alle hoteller har nemlig en aldersgrænse, så du både kan nyde freden ved poolen og den rolige atmosfære i restauranten. Når du selv er på voksenferie, er det nemlig rart at slippe for andres børn, ikke?

 

Nyd en spabehandling

Nyd en spabehandling

Alle Sunprime har en spaafdeling, der tilbyder alt fra klassiske ansigtsbehandlinger til luksusbehandlinger for hele kroppen. Behandlingerne udføres altid med kvalitetsprodukter af veluddannede hud- og spaterapeuter.

Spapakker kan bestilles hjemmefra inden afrejsen.
Læs mere her.

Smagen af ferie

Smagen af ferie

Maden er for mange en stor del af ferieoplevelsen, og på Sunprime Hotels restauranter kan du se frem til gode vine og lækker mad - vores dygtige kokke lægger vægt på at bruge de bedste råvarer og at skabe et varieret udvalg af retter. Får du lyst til et godt måltid på din egen balkon eller terrasse, kan mange retter også fås som takeaway.

Skal ferien være ekstra bekvem, kan du på de fleste hoteller tilkøbe Sunprime All Inclusive hjemmefra.

Masser af træningsmuligheder

Masser af træningsmuligheder

På Sunprime kan du deltage i holdtræning som kondition, styrke, yoga og vandgymnastik - eller du kan træne på egen hånd i vores veludstyrede motionsrum.

På Sunprime Hotels er al træning gratis, og holdtræningen ledes af SATS-uddannede instruktører - træner du SATS derhjemme, vil du formentlig kunne genkende nogle af træningsholdene. På nogle hoteller findes også en personlig træner, så du kan få skræddersyet træningen efter dine egne behov.

Tjek bagagen ind på hotellet

Tjek bagagen ind på hotellet

Det er altid lidt trist at skulle hjem fra ferie - og det bliver ikke bedre af at skulle stå i en alenlang kø i lufthavnen for at tjekke sin kuffert ind. For at gøre hjemrejsen lidt smidigere har vi derfor skabt Easy Travel: Når du bor på Sunprime og flyver med Sunclass Airlines, kan du tjekke din bagage ind allerede på hotellet og få udleveret boardingkort - og dermed gå direkte til sikkerhedskontrollen, når du kommer til lufthavnen. Med Easy Travel må du desuden medbringe 10 kilo ekstra bagage, og har du tilkøbe bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Læs mere om Easy Travel