• velegnet til voksne

Sunprime Miramare Beach

Rejs trygt og sikkert med Spies - læs mere her

I 1960'erne var hotellet, der dengang hed Miramare Wonderland, et yndet tilholdssted for internationale kendisser, bl.a. har Jackie Kennedy boet her.

Hotelområdet er på hele 70.000 m2 og strækker sig over godt 1 km med gangstier, der bugter sig gennem en frodig have. Lave lejlighedsbygninger og bungalows ligger spredt på området, og her er masser af plads til dig, der ønsker at slappe af i fred og ro. På hotelområdet findes også en stor kunstig lagune (badning ikke tilladt) med flere små afsatser, hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt over havet.

På Sunprime Miramare Beach bor du i suiter eller bungalows. Alle har aircondition og balkon eller terrasse, og mange har havudsigt. Da hotelområdet er stort, er der varierende afstande til poolen fra værelserne. Hotellet har et dejligt poolområde, og den store pool er omkranset af liggestole og parasoller. Ligesom på vores øvrige Sunprime-hoteller kan du nyde lækker mad i restauranterne og deltage gratis i holdtræning ledet af vores uddannede instruktører. Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, anbefaler vi, at du under dig selv en velgørende behandling i Sunprime Spa. I området omkring hotellet ligger souvenirbutikker og lokale forretninger samt flere restauranter med både græsk og international mad.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

MySunprime

På hotellets informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MySunprime og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.

Vores service

Som gæst på Sunprime har du adgang til receptionen døgnet rundt. Her kan du bestille udflugter og lejebil samt få tips og gode råd.

Røgfrit

Sunprime Miramare Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Handicapfaciliteter

Hotellet har inge handicapvenlige suiter.

Sæson

Hotellet er åbent fra april til oktober. I sommersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

Om foråret og efteråret kan der være træningsgrupper på hotellet. Læs mere om træningsrejser her.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Bryllup på Sunprime Hotels

Sunprime Miramare Beach er et oplagt valg, hvis I kunne tænke jer at holde et uforglemmeligt bryllup i udlandet uden børn. Send os en mail på engelsk for yderligere information: miramare@sunprime.net

Øvrigt

Døgnåben reception. Avis-biludlejning, bordbestilling, valutaveksling, vaskeriservice m.m. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 12.

Bygget: 1959. Renoveret: 1998. Delvist renoveret i 2010 (bungalows med havudsigt og privat pool) samt 2012/13 (opholdsstue og soveværelse i Classic Suiter og Junior Suiter).

174 suiter. Ingen elevator.

Parkering: Offentlig parkeringsplads ved hotellet med et begrænset antal pladser.

Hotelmanager

Frank Nikolitsis (ass. Resort Manager)

Skatter og afgifter

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Hotellets officielle klassificering er 5.
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Direkte ved havet
 • Tæt på centrum
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Fredeligt poolområde
 • Velegnet til voksne
 • Klimakompenseret hotel
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  Ja
 • Børnepool
  Nej
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • Wi-fi
  Ja
 • Elevator
  Nej
 • Minimarked
  Nej
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  2 km
 • Hovedcentrum
  5,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime Miramare Beach er bygget langs med havet og strækker sig over et stort område med en frodig have, gangstier og en kunstig lagune med flere små afsatser, hvor du kan slappe af i fred og ro og nyde den flotte udsigt over havet.

Se suiternes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Suite

Lækre og indbydende 1-værelses suiter til to personer.

Junior Suite

Dejlige suiter med soveværelse og opholdsstue.

Prime Lounge Suite

Lækre suiter med en balkon eller terrasse med komfortable loungemøbler.

Prime Pool Suite

Lækre suiter, hvor du kan hoppe lige ned i poolen fra din egen terrasse.

Bungalow Suite

Hyggelige bungalows med opholdsrum og soveværelse til to personer.

Mad og drikke

På Sunprime Miramare Beach kan du spise morgenmad og middag i restauranten, der vender ud mod havet. Her serveres der både buffet og a la carte, og du kan nyde spændende og veltilberedte retter samt mange forskellige gode vine i en afslappet atmosfære. I løbet af dagen kan du besøge vores Pool Bar & Restaurant, som serverer både frokost, snacks og drikkevarer. Du kan læse mere om mad og drikke nedenfor samt på hotellets informationssite MySunprime.

Sunprime Restaurant

Sunprime Restaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-14.30
Middag kl. 18.30-21.30

Pæn påklædning er påkrævet.

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige mødested. Her kan du slå dig ned for at læse, slappe af med en kop kaffe eller nyde en drink. Her bydes desuden på livemusik en aften om ugen.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime Hotels.

Obs! Hvis du har bestilt en måltidspakke, er du nødt til at bestille bord i restauranten og vælge, hvornår du vil spise dine måltider. Dette er en del af Safe Travel - vores omfattende program for en tryg og sikker rejse. Grundet coronasituationen serveres måltiderne til tider fra menu, som buffet eller som assisteret buffet, hvor du bestiller ved at pege på det, du gerne vil have, hvorpå hotellets personale lægger maden op. Du kan bestille så mange gange, du vil, og der vil være det samme udbud, som hvis du selv skulle tage fra buffeten. Ved ankomsten får du mere information om, hvad der gælder på netop dit hotel. Læs mere her.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør, lune retter samt juice, kaffe og te. Forudbestilles hjemmefra.

Sunprime Inclusive

Med Sunprime Inclusive får du morgenmad hver dag samt middag fem ud af syv dage. Du kan også tilkøbe frokost i fem dage. Alle måltider serveres som buffet.

Åbningstider for restauranter og barer samt hvilke dage, der serveres frokost og middag, meddeles ved ankomsten til hotellet.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime Inclusive.

Sunprime All Inclusive

Med Sunprime All Inclusive behøver du ikke at tænke på udgifter til mad og drikke, for alt er betalt hjemmefra. Morgenmad, frokost og middag serveres som buffet.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime All Inclusive.

Pool og strand

Sunprime Miramare Beach har et stort og dejligt poolområde med en infinitypool med udsigt over havet. På poolområdet findes liggestole, parasoller og gratis pool- og strandhåndklæder. Vil du hellere bade i havet, er der kun nogle få meter fra poolen til stranden. Stranden neden for hotellet består af rullesten, hvorfor badesko anbefales.

Udendørspool

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 1175 m2
Vandtype: Saltvand
Opvarmet: Nej

Strand

Hotellet ligger ved havet i Ixiabugten. Stranden ved hotellet består af små runde sten og er ikke lavvandet. Der kan forekomme understrømme ved stærk blæst. Du er velkommen til at tage dit pool- og strandhåndklæde fra hotellet med til stranden. Liggestole og parasoller kan lejes.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Miramare Beach har du kun tid. Tid til at være god ved dig selv, styrketræne, svømme, løbetræne spille tennis eller deltage i træningshold som f.eks. yoga og crosstræning. Vores instruktører er uddannet i samarbejde med SATS, og du har gratis adgang til motionsrum og holdtræning. Så vælg det, der tiltaler dig mest – eller benyt chancen for at prøve noget nyt.

Har du glemt træningstøjet derhjemme? Eller trænger du til at forny træningsgarderoben? På Sunprime Miramare Beach har du mulighed for at købe den nyeste kollektion fra Craft.

Gruppträning

Holdtræning

Du er velkommen til at deltage i et af vores populære træningshold som f.eks. crosstræning, bootylicious og core. Du kan også få en god introduktion til dynamisk yoga i vores træningsklasse, yoga flow. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik eller kast dig ud i water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve ved forskellige stationer. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Styrketræn gratis på egen hånd i fine træningslokaler. Hotellets motionsrum er udstyret med håndvægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Udendørs motionsbane

Grib chancen for at træne udendørs i ferien. På vores funktionelle udendørs motionsbane kan du træne de store muskelgrupper ved hjælp af træredskaber og tilrettelægge dit træningsprogram efter dine egne forudsætninger. Her findes udstyr til bl.a. balancetræning og styrkeøvelser, og der er gode muligheder for at få pulsen i vejret.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Sunprimes egen løberute

Tennis

Spil en omgang tennis med dine rejsefæller på hotellets tennisbane. Udstyr kan lejes i receptionen. Det er også muligt at bestille privatlektioner - udbuddet af tider kan variere.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Hotellet ligger ved havet i Ixia centrum,ca. 5,5 km fra Rhodos by. Køretiden fra lufthavnen er ca. 15 minutter. Bustransfer kan tilkøbes sammen med rejsen. Gennemkørsels- og flytrafik kan opleves som forstyrrende.

Sunprime Miramare Beach
Ixia, 85101 Ialyssos, Rhodos
Telefon +30 22410 96251
miramare@sunprime.net

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Sunprime Miramare Beach tilbyder Easy Travel, når du flyver med Sunclass Airlines. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du desuden kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Flyver du med Sunclass Airlines og vælger egen transport, f.eks. taxi eller lejebil, kan du også tjekke din bagage ind på hotellet, før du begiver dig til lufthavnen.

Rejsemål: Rhodos vestkyst, Rhodos
Indtjekning af bagage på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: April-oktober

Spaafdeling

Sunprime Spa tilbyder afslapning og skønne behandlinger for hele kroppen - alt fra pedicure til massage.

Vi tilbyder også Spa Together, hvor du kan nyde en afslappende behandling sammen med din rejsefælle. Ønsker I en 50 minutters-behandling, forudbestiller I hjemmefra vores populære duo-pakke, og på hotellet vælger I så en af de 50 minutters-behandlinger, der tilbydes i Spa Together. Begge skal vælge den samme behandling. Spa Together-behandlinger af andre varigheder end 50 minutter bestilles på hotellet. Læs mere på hotellets informationssite MySunprime.

Vores hud- og spaterapeuter er lokale, og du kan bestille flere forskellige spapakker hjemmefra.

Obs! Sommeren 2021 tilbydes et begrænset udbud af behandlinger.

Lille spapakke

Lille spapakke

25 minutter. Forkæl dig selv med f.eks. Body Scrub eller fod- og benmassage.

Mellem spapakke

50 minutter. Prøv f.eks. Classic Face (dybderensende aromatisk ansigtsbehandling), Hot Oil Massage eller Classic Pedicure.

Stor spapakke

75 minutter. Valgmulighederne er mange - f.eks. Hot Stone Massage, Sunprime Ritual, en top til tå-behandling eller Facial Massage, som også inkluderer farvning af bryn og vipper.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Luksus for to

Nyd lidt ekstra forkælelse med mousserende vin, mørk kvalitetschokolade og frisk frugt eller jordbær og del derefter en afslappende oplevelse i vores fine spaafdeling med en, du holder af. I pakken indgår valgfri 25-minutters behandling for to.

Duo-pakke

50 minutter. Nyd lidt spa-tid sammen! Bestil en duo-pakke og vælg frit blandt de 50 minutter lange behandlinger under Spa Together. Pakken er til 2 personer, og I får 50 minutters behandling hver.

Sådan bestiller du:

Vores spabehandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spapakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spapakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Bedømmelser og anmeldelser
4,4/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 2498 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
92% anbefaler dette hotel
Hotelværelset som helhed
4,4
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,6
Hotellets personale
4,6
Trivsel og stemning
4,5
Wi-fi
4,5
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "Fremragende og fantastisk"

  Vanvittig skøn hotel. Dejlige senge, skønne værelser. Fantastisk service og personale. Maden på hotellet var super. Alt i alt et hotel jeg gerne tog med rundt i verden. Det er virkelig fantastisk.
 • 5/5

  "Lækkert voksenhotel"

  Det var et rigtig dejligt voksenhotel hvor der var en særlig ro omkring os. Vi kunne godt have tænkt os at der var liggestole ved alle værelser.Lækkert udvalg af mad både morgen og aften, dog var maden om aften ikke så varm.
 • 4/5

  "Dejligt hotel trist vej"

  Dejlige boliger, velholdt have, skøn udsigt og god buffet og imødekommende personale.Svære adgangsforhold til strand og meget trafikeret vej uden for hotellet. Ingen muligheder for gåtur i nærområdet.
 • 5/5

  "Ro og luksus"

  Var afsted med en veninde og tilbragte 1 uge sidst i september på hotellet.Alt levede op til forventningerne. Vi spiste kun morgenmad på hotellet men dette indeholdt alt hvad du kunne tænke dig og blev fyldt op løbende. Man spiser med den flotteste udsigt.Vi prøvede ikke poolen da vi hellere ville i havet. Der var sten de første 2 meter og herefter sandbund. Vi boede i en bungalow med begrænset havudsigt, men som tidligere anmeldelser nævner, er der massere af havudsigt.Der er en vidunderlig ro på stedet, da det er et voksenhotel.Bungalow var fint indrettet med alt du behøver, rengøringen god og personalet venlige.
 • 4/5

  "Skønt hotel"

  Dejligt hotel ligger ud til en sten strand, der lidt langt at går hvid man bor i en af enderne til restauranten
Søg for at se ledige værelser og priser