Se hoteller (7)

Rejser til Makrigialos

Makrigialos er rigtig godt valg, hvis du skal på ferie med børn. Her tilbyder vi nemlig både familievenlige Sunwing og et skønt Ocean Beach Club.
Makrigialos er en lille fiskerby på Kretas sydøstkyst. En græsk perle for både børnefamilier og andre, som vil holde ferie i fred og ro langt fra de store feriebyer. I Makrigialos finder du en af Kretas bedste sandstrande, en hyggelig lille havn og en håndfuld tavernaer, hvor du møder lige så mange grækere som turister. Med Spies kan du bo på Sunwing Makrigialos Beach, som er vores bedste familiehotel på Kreta.

Sunwing Makrigialos Beach

På vores børnevenlige Sunwing Family Resort er hele familien garanteret en fantastisk ferie. Her venter komfortable lejligheder med plads til op til seks personer, gennemtænkte måltidspakker og meget andet, som både passer til familier med små og lidt større børn. På hotellet kan du også møde Lollo & Bernie, deltage i sjove aktiviteter, og der serveres altid børnemenu, så de yngste gæster har masser af energi til at danse, bade og lege.

Ocean Beach Club

Ocean Beach Club kan du og din familie se frem til en ferie ved en af Kretas bedste strande. Her findes lidt mere af alt! Spaafdeling, motionsrum, lækker mad og velindrettede værelser, hvor designet bærer præg af både Skandinavien og Middelhavet. Vil du bo ekstra godt, kan du bestille en suite med havudsigt og direkte adgang til privat, delt pool. Hotellet vender mod havet og har egen strand - og alle gæster på Ocean Beach Club har naturligvis adgang til Sunwings store udbud af aktiviteter.

Gode udflugtsmuligheder

Kreta byder på mange udflugtsmål. Du kan for eksempel tage bussen til Sitia, hvor man efter sigende altid bliver i længere tid, end man havde tænkt sig. Eller du kan begive dig cirka 30 km vestpå til Europas sydligste by, Ierapetra, hvor Napoleon menes at have overnattet i 1798 på sin vej til Egypten.
Tips og nyttig info
  • Sunwing Family Resort
  • Ocean Beach Club
  • All Inclusive
  • Værelser med direkte pooladgang
  • Fin sandstrand
  • Lokale restauranter

Spies' gæster om Makrigialos

Find din rejse til Makrigialos