Se hoteller (1)

Rejser til Maleme (Chaniakysten)

Er du til sol, strand og afslapning i bekvemme, fredelige omgivelser, så er Maleme på Kretas nordkyst lige noget for dig.
Den lille ferieby Maleme ligger kun 16 km fra Chania og byder på en kilometerlang stenstrand og en håndfuld souvenirbutikker og caféer, hvor du kan slå dig ned og nyde stemningen over en kop kaffe. I Maleme findes også en række restauranter, men regn ikke med et vildt partyliv, som pumper frem til den tidlige morgen. Her rejser Spies' gæster først og fremmest til for at koble af.

Bo tæt på stranden - med All Inclusive

Hvis du vil bo tæt på stranden og nyde en bekvem ferie med All Inclusive, skal du se nærmere på Creta Princess. Her kan du koble af på det store poolområde, og vil du hellere bade i havet, er der kun få skridt fra poolen ned til stranden.

Oplev mere af Kreta

Ikke langt fra Maleme møder du nogle af Vestkretas mange facetter og fristelser: Smuk natur, imponerende klostre og shopping fra øverste skuffe i Chania er bare få eksempler. Du kan vandre langs med bækken i Samariakløften, købe de lækreste sko på Tzanaki Street og nyde solen på Elafonissi Beach. Lejer du bil eller cykel, er der intet, der står mellem dig og en dag fyldt med opdagelser og uforglemmelige ferieeventyr.

Bestil en lejebil

Husk, at du kan leje bil gennem Spies sammen med rejsen. Hvis du både vil slappe af og opleve øen i løbet af ferien, kan det måske være nok at leje bil i et par dage.
Tips og nyttig info
  • Kilometerlange strande
  • Hoteller tæt på stranden
  • Prisvenlige hoteller
  • All Inclusive
  • Fred og ro

Spies' gæster om Maleme (Chaniakysten)

Find din rejse til Maleme (Chaniakysten)