Vandringsleder på Kreta

Vandreferie på Kreta

Vandring på Kreta er noget helt specielt. Årsagen skal blandt andet findes i den skiftende natur. Langs hele øen løber en bjergkæde med flere høje tinder, som skaber majestætiske kontraster til de mange dalsænkninger og slugter. Når det gælder vandrerejser, er Kreta et meget populært rejsemål, og øens kombinationen af smukke udsigtspunkter, sol og strand er svær at slå. En vandrerute på Kreta begynder ofte højt oppe og ender ved en fin strand, hvor der er gode muligheder for at bade og nyde en frokost med mageløs udsigt.

Kreta er en ø med store højdeforskellige, der giver smukke udsigter og - til tider - dramatiske omgivelser. Her findes flere bjerge, der er mere end 1500 højdemeter men et fåtal på over 2000 meter. Det stiller krav til fysikken, og det er vigtige, at du vælger en rute, der matcher din form. Det varme og tørre klima medfører, at selv enkle ruter på Kreta kan blive hårde at gennemføre.

Som altid er gode sko en nødvendighed og for mange af ruterne, f.eks. den der går igennem Samariakløften, er vandrestøvler det bedste fodtøj. Selvom du er vant til at vandre på egen hånd, anbefaler vi, at alliere dig med en guide. Kontakt vores Spies-personale på rejsemålet for mere information.

Hvorfor skal du vandre på Kreta?

  • Øen byder på smukke naturoplevelser
  • Gode vandreruter af varierende længde og sværhedsgrad
  • Kuperede og udfordrende ruter for dig, der er vant til at vandre
  • Erfarne guider med godt lokalkendskab
  • Her findes gode voksen- og familiehoteller

Vackra vandringar på Kreta (pdf)

Eksempler på vandringer på Kreta

Samariarakløften

Snør vandrestøvlerne og følg med på en tur til Samariakløften på Kreta. En spændende vandring i smukke omgivelser, storslået natur og en aktiv ferieoplevelse.

Anbefalede hoteller, når du vil vandre på ferien

I nærheden af disse hoteller finder du gode vandreruter på Kreta

Sunwing Makrigialos Beach
Sunwing

Sunwing Makrigialos Beach

På Sunwing får hele familien en dejlig ferie. Hotellet ligger ved stranden og tilbyder blandt andet flere forskellige pools, motionsrum, familieshows og børneklub med maskotterne Lollo & Bernie. Der findes mulighed for at tilkøbe forskellige måltidspakker.

Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club

Ocean Beach Club er et lækkert design hotel med en afslappet atmosfære. Her får du en skøn luksuøs familieferie. Som gæst på Ocean Beach Club har du adgang til alle facilitetet på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach.

Sunprime Platanias Beach
Sunprime

Sunprime Platanias Beach

Velkommen til en behagelig voksenferie med havet som nærmeste nabo. Her finder du et lækkert poolområde og du har gratis adgang til WiFi, motionsrum og gruppetræning. Vil du have det ekstra bekvemt og nemt på din ferie, kan du tilkøbe en måltidspakke.

Avra Imperial Beach Resort & Spa

Avra Imperial Beach Resort & Spa

Avra Imperial Beach Resort & Spa er et luksuøst familiehotel på den populære Chaniakyst. Hotellet har et stort, fint poolområde og tilbyder mange aktiviteter for både voksne og børn. Hotellet har endda flere værelser med direkte pooladgang.

Exempel på vandringar på Kreta