Se hoteller (11)

Rejser til Agios Nikolaos

Vil du bo i en lille by med masser af charme og autentisk græsk atmosfære, så er det Agios Nikolaos, du skal rejse til.
Agios Nikolaos er en levende græsk by, som er bygget omkring den lille Voulismènisø ved den naturskønne Mirabellobugt - den største bugt på Kreta. Agios Nikolaos er en smuk by, som - ikke uden grund - går under navnet Kretas St. Tropez. I den velbesøgte havn ser man alt fra små, lokale både til større krydstogtskibe og folk på verdensomsejling, som kommer for at få en bid af det smukke Kreta. Dette giver Agios Nikolaos et lettere kosmopolitisk præg, især omkring søen, som ligger midt i byen.

Det er også i Agios Nikolaos, man finder de fleste og bedste restauranter, som især ligger i sidegaderne ned mod søen og havnen. Det er derfor ikke kun den gode mad, der lokker, men også den storslåede udsigt, som gør Agios Nikolaos endnu mere fortryllende. Omkring 10 km uden for Agios Nikolaos ligger den antikke ruinby Lato, som er et must at besøge for den historieinteresserede.

Vælg din strand i Agios Nikolaos

Inde i byen er der tre små strande: Ammos, Kitro Platia og Ammoudi. Her kan du tage en hel dag på stranden - eller en opkvikkende dukkert inden morgenmaden. Længere sydpå finder du flere badebugter og strande, som kan give lidt afveksling på badeferien.

Børnevenlige hoteller i Agios Nikolaos

Vores børnevenlige Blue Marine Resort & Spa ligger blot et stenkast fra den populære Almiros Beach, som har noget af det reneste vand i Middelhavet. Her kan du nyde en afslappet ferie, og hotellet tilbyder aktiviteter for både store og små og har også en spaafdeling.

Bo centralt ved stranden i Agios Nikolaos

Mange rejser til Agios Nikolaos for den hyggelige atmosfæres skyld. Det her er ingen typisk ferieby, men en rigtig græsk by med græsk hverdagsliv, græske tavernaer og græske huse. Vil du bo midt i alt dette, tilbyder vi flere gode hoteller med både værelser og lejligheder. Alle ligger de så tæt på både stranden og byens centrum, så du nemt og enkelt får en rejse med lige dele lokalt folkeliv og afslappende strandliv.
Tips og nyttig info
  • Family Garden
  • Hoteller tæt på stranden
  • Centralt beliggende hoteller
  • Fine strande
  • Mange restauranter

Spies' gæster om Agios Nikolaos

Find din rejse til Agios Nikolaos