Se hoteller (12)

Rejser til Agios Nikolaos

Vil du bo i en lille by med masser af charme og autentisk græsk atmosfære, så er det Agios Nikolaos, du skal rejse til.

Agios Nikolaos er en levende græsk by, som er bygget omkring den lille Voulismènisø ved den naturskønne Mirabellobugt - den største bugt på Kreta. Agios Nikolaos er en smuk by, som - ikke uden grund - går under navnet Kretas St. Tropez. I den velbesøgte havn ser man alt fra små, lokale både til større krydstogtskibe og folk på verdensomsejling, som kommer for at få en bid af det smukke Kreta. Dette giver Agios Nikolaos et lettere kosmopolitisk præg, især omkring søen, som ligger midt i byen.

Det er også i Agios Nikolaos, man finder de fleste og bedste restauranter, som især ligger i sidegaderne ned mod søen og havnen. Det er derfor ikke kun den gode mad, der lokker, men også den storslåede udsigt, som gør Agios Nikolaos endnu mere fortryllende. Omkring 10 km uden for Agios Nikolaos ligger den antikke ruinby Lato, som er et must at besøge for den historieinteresserede.

Vælg din strand i Agios Nikolaos

Inde i byen er der tre små strande: Ammos, Kitro Platia og Ammoudi. Her kan du tage en hel dag på stranden - eller en opkvikkende dukkert inden morgenmaden. Længere sydpå finder du flere badebugter og strande, som kan give lidt afveksling på badeferien.

Børnevenlige hoteller i Agios Nikolaos

Vores børnevenlige Blue Marine Resort & Spa ligger blot et stenkast fra den populære Almiros Beach, som har noget af det reneste vand i Middelhavet. Her kan du nyde en afslappet ferie, og hotellet tilbyder aktiviteter for både store og små og har også en spaafdeling.

Bo centralt ved stranden i Agios Nikolaos

Mange rejser til Agios Nikolaos for den hyggelige atmosfæres skyld. Det her er ingen typisk ferieby, men en rigtig græsk by med græsk hverdagsliv, græske tavernaer og græske huse. Vil du bo midt i alt dette, tilbyder vi flere gode hoteller med både værelser og lejligheder. Alle ligger de så tæt på både stranden og byens centrum, så du nemt og enkelt får en rejse med lige dele lokalt folkeliv og afslappende strandliv.

Tips og nyttig info
 • Family Garden
 • Hoteller tæt på stranden
 • Centralt beliggende hoteller
 • Fine strande
 • Mange restauranter
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Agios Nikolaos

Strand
Der ligger flere strande i og tæt på Agios Nikolaos. Vil du se mere af Kreta, kan vi anbefale en udflugt til den smukke sandstrand Vai, som ligger på østkysten cirka 90 km fra Agios Nikolaos og byder på både palmer og krystalklart vand.

Strande i Agios Nikolaos

Ammos, Kitroplatia og Ammoudi er tre små fine bystrande med sand og småsten.

Almiros-stranden

Cirka 2 km syd for byen, 20 minutters gang fra centrum, findes den populære Almiros-strand, som er lavvandet og børnevenlig.

Voulisma-stranden

Voulisma-stranden ligger cirka 15 km øst for Agios Nikolaos og byder på klart turkisblåt vand med sand og små sten på havbunden. På stranden udlejes liggestole og parasoller, og der findes også flere restauranter i nærområdet.

Sol og strand på Kreta

Der er mange gode og lavvandede strande langs alle Kretas kyster. De består mest af grovkornet sand. Badesæsonen strækker sig fra om foråret og til sent på efteråret. På de større strande kan du leje liggestole og parasoller.
Mad, drikke og natteliv
Med al aktiviteten omkring Voulismènisøen, som ligger midt i byen, er det naturligvis også her, man finder de fleste restauranter. Da Agios Nikolaos er let kuperet, ligger flere af byens spisesteder på sidegaderne, som går ned til søen og havnen. Det betyder, at de fleste steder også byder på en fantastisk udsigt, hvilket gør Agios Nikolaos endnu mere fortryllende. Der ligger et stort antal tavernaer og restauranter i og omkring byen med alt fra enkle tavernaer til luksuriøse restauranter i alle prisklasser.

Smagen af Kreta

Kretensisk olivenolie varierer i smag og farve alt efter, hvor på øen den bliver fremstillet, og et godt tip er at købe en flaske lokal olivenolie med hjem. Flere steder er der mulighed for at få en lille smagsprøve, før man køber.

Mad og drikke på Kreta

Brød og en kuvertafgift følger altid med en bestilling. Normalt lægger man 5-10 % af regningens endelige beløb i drikkepenge, naturligvis afhængig af hvor tilfreds man er med maden og betjeningen.
I Agios Nikolaos foregår nattelivet på pubber, barer, caféer og nogle diskoteker. Nattelivet er koncentreret omkring havnen og strandpromenaden. Mange rejser til Agios Nikolaos på grund af den dejlige atmosfære. Den opleves ikke som en typisk ferieby, men som en rigtig græsk by med græsk hverdagsliv, græske tavernaer og græske huse. Selvfølgelig er her også feriegæster, men lokalbefolkning og turister fester og hygger sig gerne sammen. Centrum i Agios Nikolaos ligger omkring havnen og den "bundløse sø", som ifølge sagnet leder hele vejen til vulkanøen Santorini. Her og i de omkringliggende gader finder du et godt udvalg af restauranter, både internationale og græske. Her findes også caféer, barer og nogle få diskoteker. På barerne spilles moderne musik og klassikere, og nogle aftener kan du høre livemusik. Her mødes turister og lokalbefolkningen og fester til den lyse morgen.
Shopping
Al shopping foregår i centrum af Agios Nikolaos, hvor der findes butikker med blandt andet sæber, krydderier, honning, olivenolie og skindvarer. Her ligger er også små gallerier med kunst.

Markeder

Hver onsdag kl. 6-14 afholdes der marked i Agios Nikolaos, som absolut er et besøg værd - her kan man finde alt mellem himmel og jord!

Heraklion

Lørdag ca. kl. 6-14. Markedet ligger nede ved havnen og er flere kilometer langt. Gå eller tag en taxi fra busstationen. Det er lettest at komme til Heraklion med bil eller lokalbus.

Chania

I Chania er der også den berømte markedshal. Den har åbent mandag-lørdag kl. 8-14 samt tirsdag, torsdag og fredag kl. 18-21.

Ierapetra/Sitia

Hver lørdag afholdes der marked i Ierapetra. Markedet ligger i centrum af byen og starter tidligt. Allerede kl. 6 er der mange mennesker, der kommer for at handle frisk frugt, grøntsager, tøj, sko og meget mere. Samme marked finder sted om tirsdagen oppe i Sitia. Tidspunktet er det samme. Spies arrangerer udflugter til markedet - få mere information hos din Spies-guide.
Sport og træning
I Agios Nikolaos kan du kombinere strandliv med sport og træning. Her finder du aktiviteter som mountainbike og vandring.

Mountainbike

Lasithi med Agios Nikolaos som hovedby er et godt område til cykling. Regionen byder på flere fine cykelruter, og vil du leje cykel, kan du gøre det hos Manolis Bikes, hvor du også kan få tips til, hvor du kan cykle. Du kan også få vejledning og kort til cykelruter på turistkontoret i Agios Nikolaos.

Vandring

Lassithi-regionerne byder på gode vandreruter, blandt andet gennem kløfterne Richtis og Adrianos samt Katharo-plateauet.

Du kan få gode tips til vandreruter samt kort og rutebeskrivelser på turistkontoret i Agios Nikolaos. Du kan også få mere information her.

En vandring gennem den grønne Richtis-kløft er en utrolig smuk oplevelse. Ravinen ligger mellem Agios Nikolaos og Sitia, og vandringen fra Exo Mouliana hele vejen til Richtis-stranden tager cirka fem timer fra Lachana-broen, men du kan også følge en kortere rute forbi vandfaldet og tilbage igen - en tur på cirka 4 timer. Husk badetøj, så du kan nyde en dukkert i det kølige vand i vandfaldet.

Sport og træning på Kreta

Kreta er som skabt til en ferie med sport og træning, og her findes masser af aktiviteter for hele familien. Øen er kendt for sine fine vandrestier, blandt andet en del af den internationale vandrerute, E4, og der er også gode muligheder for vandsport som vandscooter, parasailing, vandcykler og dykning.
Dykning
På de fleste rejsemål arrangerer dykkerklubber transport til steder, hvor der afholdes dykkerkurser og dykkerudflugter.

Vær opmærksom på, at det er forbudt at dykke med iltflaske på egen hånd pga. de mange arkæologiske skatte i havet omkring Kreta. Kontakt os gerne for mere information.
Aktiviteter og seværdigheder

Aktiviteter på Kreta

Kreta byder på fine udflugtsmuligheder, uanset om man er interesseret i kultur, natur eller historie.

Vai

Som en oase midt i det golde landskab ved byen Vai ligger der en stor palmelund; en naturlig palmeskov, som opstod ved, at de arabere, som boede her før i tiden, spyttede dadelkerner ud på jorden. På vej til Vai kan man besøge klostret ved Top Lou. Klostret er fra 1300-tallet, og i dag bor her fem munke, og her er et museum med fund fra 1600- til 1800-tallet.

Kournassøen

Øens eneste ferskvandssø ligger lige syd for byen Georgioupolis, ca. 45 km øst for Chania og ca. 25 km vest for Rethymnon. Langs stranden ligger der flere hyggelige tavernaer. En spadseretur rundt om søen tager omkring to timer. Undervejs kan du benytte lejligheden til at kigge på det rige fugleliv, bade eller leje en vandcykel. Området rundt om Kournassøen kaldes for Kretas Schweiz.

Økologiske Milia

Et besøg i byen Milia er også interessant. Her foregår alt i overensstemmelse med økologiske principper; vand og elektricitet fås fra solenergi, og al byens mad dyrkes økologisk.
Et besøg på øen Spinalonga er et must. Øen var en spedalskhedskoloni frem til 1957.

Agios Nikolaos

Agios Nikolaos er hovedby i Lassithiprovinsen og er bygget op omkring en sø ved Mirabellobugten, den største bugt på Kreta. Agios Nikolaos er en smuk, lille by, som også kaldes Kretas St. Tropez. Den har ry for at være lidt finere, og priserne er også lidt højere end i andre byer på øen. Midt i byen findes en lille sø. Længe troede man, at søen var bundløs, men i dag ved man, at den er ca. 60 m dyb. Før i tiden troede man også, at søen om natten fik besøg af gudinden Athena, som kom for at bade. Derfor kaldes søen ofte for Athenas badekar. I den velbesøgte havn ser man alt fra små, lokale både til større krydstogtskibe og folk på verdensomsejlinger, som kommer for at få en bid af det smukke Kreta og øens mange seværdigheder.

SpinalongaI

I nærheden af Agios Nikolaos ligger øen Spinalonga. Det var her, den sidste spedalskhedskoloni lå. Kolonien lukkede først i 1957. På Spinalonga kan du opleve både spændende historie såvel som en fantastisk natur.

Arkadiklostret

Dette fantastiske kloster er en af de mest velbevarede bygninger fra den kretensiske frihedskamp i midten af 1800-tallet. Her kan du beundre en imponerende ikonsamling og se den oprindelige facade fra 1500-tallet.

Eleftherna

Dette sted var en romersk provinsby med stor indflydelse på datidens handel. Her kan du også se også Europas næststørste vandcisterne.

Spili

Smuk bjerglandsby med 19 brønde fyldt med frisk kildevand fra bjergene. Vandet siges at have en foryngende effekt.

Heraklion

Et must, når du holder ferie i Agios Nikolaos, er at besøge den charmerende hovedstad Heraklion. Byen er hjemsted for ca. 150.000 kretensere og har et noget østerlandsk præg. Her ligger moderne beboelseshuse, butikker og kontorlokaler side om side med det historiske Heraklion, som er rigt på mindesmærker fra en svunden tid. Det arkæologiske museum med samlinger fra minoisk tid ligger ved Frihedspladsen midt i centrum, mens det historiske museum ligger et stykke fra havnen. Morosinipladsen lige ved gågaden Daidalou har mange caféer og restauranter og er samlingssted for Heraklions unge indbyggere.

I nærheden ligger der også store forretningsgader såsom Dikeosinis og Kalokairinou. Markedsgaden Odos 1866 er med sit store udvalg af varer en oplevelse for dig, der elsker at shoppe. Her er også flere smukke kirker, f.eks. Agios Titus, Agia Ekaterini og Agios Minas (agios = hellig).

Melidonigrotten

En utrolig smuk drypstensgrotte i nærheden af Rethymnon, som spillede en vigtig rolle i Kretas kamp for selvstændighed.

Therissoskløften

Denne kløft, som ligger i nærheden af Chania, er asfalteret, så man kan køre gennem den i bil. Her er også gode vandremuligheder.

Sitia

En lille havneby med 8.500 indbyggere. Byen blev ødelagt i 1500-tallet og forblev siden uberørt i mere end 200 år, til folk flyttede tilbage hertil i omkring 1870. Hver tirsdag afholdes der marked i byen.

Margarites

Kretas keramikcentrum ligger øst for Rethymnon. Det var også her, pater Gabriel blev født. Det var ham, der stod bag eksplosionen ved Arkadiklostret i 1866.

Chania

Kretas tidligere hovedby ligger på den grønnere og mere frodige vestlige side af øen. Hvis man skal fremhæve en seværdighed på Kreta, er Chania helt sikkert med i opløbet. Vejen hertil langs nordkysten er overvældende smuk og desuden let fremkommelig.

I Chania kan man den dag i dag fornemme sporene af venetianere og tyrkere i arkitekturen. Den venetianske havn er et populært samlingssted, som er omgivet af udendørs serveringssteder og tavernaer i en meget stemningsfuld atmosfære. Det er en oplevelse blot at slentre rundt i de gamle venetianske og tyrkiske kvarterer med mange smukt og originalt udsmykkede gamle huse. Vi anbefaler også et besøg i den store torvehal, hvis forbillede er markedshallen i Marseille. Den antikke by Kydonia lå der, hvor Chania ligger i dag, og der foretages stadig udgravninger de steder, hvor der ikke allerede er bygget nye huse.

Lassithisletten

Ligger mellem Hersonissos og Agios Nikolaos. Naturen er unik prydes af karakteristiske, traditionelle vindmøller. På sletten finder man også Diktigrotten, som ifølge myterne er guden Zeus' fødested.

Fodele

Maleren El Grecos fødeby. Her kan du beundre en del af hans malerier på det lokale museum.

Anogia og Axos

Disse to bjerglandsbyer ligger ca. 50 km fra Rethymnon og er begge et besøg værd. Vejen dertil er god, og udsigten er smuk og betagende. Begge byer er meget maleriske og berømte for deres fascinerende håndarbejdskunst, som bl.a. tæller broderier, vævede stoffer og strikket tøj - og du kan selvfølgelig også købe et minde med hjem derfra. Anogia kaldes også for enkernes by. Under Anden Verdenskrig var Anogia centrum for modstandsbevægelsen på øen, og derfor ødelagde tyskerne store dele af byen og dræbte næsten hele den mandlige del af befolkningen. I nabobyen Axos kan du se tre byzantinske kirker og ruiner af et akropolis.

Goulas

En arkæologisk udgravning i nærheden af Kritsa. Denne doriske og senere hellenistiske by byder på spændende seværdigheder og en smuk udsigt ned til havet gennem olivenlunde og mandeltræer.

Frangokastello

Denne venetianske fæstning ligger ca. 35 km syd for Rethymnon. Udsigten fra den velbevarede fæstning over det funklende blå havtæppe er intet mindre end fantastisk. Det siges, at det spøger i fæstningen, så pas på!

Gournia

Når du holder ferie i Agios Nikolaos, må du ikke gå glip af denne minoisk-græske by, som i dag er den eneste bevarede af sin art i Grækenland. Udgravningsområdet afslører gader og huse i forskellige størrelser fra minoisk tid og fra antikken. Ligger ved Mirabellobugten ikke så langt fra Agios Nikolaos.

Idagrotten

Ideon Andron har siden antikken været den mest berømte grotte på Kreta og hører til helt fremme i feltet af seværdigheder på Kreta. Den ligger på den nordlige side af bjerget Psiloritis i en højde af 1.200 m. Det siges, at kong Minos plejede at besøge grotten hvert niende år, når Zeus fornyede sine ordrer til kongen om at regere over øen. Ved grottens udgang findes der et alter, hvor man ofrede til guden Zeus. Obs! Grotten er ofte lukket.

Kato Zakros

Det fjerdestørste minoiske palads på Kreta, som blev udgravet så sent som i 1960'erne. Paladset er omgivet af omfattende levn efter en minoisk by. Du kan ikke komme længere østpå på Kreta, end når du kigger ud over havet fra byen Zakros.

Maleme

Maleme ligger 18 km vest for Chania og var hovedskueplads for slaget om Kreta i maj 1941. Her steg tyske faldskærmstropper i land, og mange unge soldater mistede livet. Ved høj nr. 107 har man oprettet en meget smuk tysk begravelsesplads med udsigt ud over hele Chaniabugten.

Soudabugten

Ligger 7 km fra Chania og har den største og mest sikre naturlige havn på Kreta. Her ligger Grækenlands egen flåde og NATO-basen med repræsentanter fra alle NATO-lande.
Udflugter
Elafonissi
Elafonissi
Et paradis på Kretas sydvestkyst med hvidt sand og glitrende turkisblåt hav. Den indbydende lagune med krystalklart vand indbyder til svømmeture, snorkling og afslapning på stranden. Måltider og drikkevarer indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Jeepsafari med kretensiske smage
Jeepsafari med kretensiske smage
Tag med på en jeepsafari, hvor du får viden om oliven, vin og det kretensiske køkken. Frokost med drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Boat trip daily
Boat trip daily
Nu har du chancen for at tage med på en bådudflugt, der bliver til et minde for livet. En herlig halvdagstur med sol, svømning og snorkling ud for øen Theodorou. Lokale drikkevarer ombord indgår.
Læs mere om udflugten
Jeepsafari på White Mountain
Jeepsafari på White Mountain
Tag med på en heldagsudflugt til Kretas 'hvide bjerge', hvor du kan opleve den storslåede natur og samtidig få et indblik i øens kultur og historie. Frokost og drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Samariakløften
Samariakløften
En spændende tur gennem smukke omgivelser og med en cirka 18 kilometer lang vandretur i den berømte Samariakløft. Heldagsudflugt fra tidlig morgen til om aftenen. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Jeepsafari i solnedgangen
Jeepsafari i solnedgangen
I østen stiger solen op, den spreder guld på sky ... Det betyder samtidig, at den går ned i vest, og det nyder vi godt af på denne udflugt. Vinsmagning og småretter indgår.
Læs mere om udflugten
En skål for Kreta
En skål for Kreta
Tag med på en halvdagsudflugt gennem Kretas imponerende landskab og få indblik i græske specialiteter som olivenolie og vin. Måltider og drikkevarer indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Cykelture på det vestlige Kreta
Cykelture på det vestlige Kreta
Udforsk Kretas smukke natur på to hjul - en dejlig oplevelse for hele familien! Udflugten tilbydes på forskellige niveauer, og der findes både hel- og halvdagsture.
Læs mere om udflugten
Meze - mæt og glad!
Meze - mæt og glad!
Tag med på denne udflugt og glæd dig til at nyde en række velsmagende retter i form af græske meze. Forskellige meze-retter samt vin, vand og raki indgår.
Læs mere om udflugten
Meze-aften på Gioma Meze
Meze-aften på Gioma Meze
Tag med på en uforglemmelig kulinarisk rejse gennem det kretensiske køkken på restaurant Gioma Meze i hjertet af Agios Nikolaos. Middagen består af forskellige meze-retter og vand. Øvrige drikkevarer indgår ikke; man bestiller hver især det, man har lyst til.
Læs mere om udflugten
Wine & villages
Wine & villages
Tag med på udflugt og oplev det smukke og autentiske Kreta. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Kreta på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
Bus og taxi. Bil, cykel og scooter kan lejes.

Busser

Der kører busser mellem de fleste landsbyer og større byer. Du kan købe billet på billetkontorerne ved busstationerne eller af chaufføren i bussen. Lokalbusserne kører fra busstationerne i byerne, og du kan også stå på ved busholdepladserne på hovedgaden. Der kører bus til blandt andet Malia, Hersonissos, Heraklion og Ierapetra.

Taxi

På kortere strækninger køres der efter taxameter. På længere ture køres der ofte med faste priser. Der der dobbelttakst efter midnat. Aftal prisen i forvejen, hvis du skal ud på en længere strækning. Taxiholdepladsen i Agios Nikolaos ligger ved søen, og du kan også praje en taxi på gaden eller bede om hjælp i hotelreceptionen til at bestille en taxi pr. telefon.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Fra april til oktober kan kontakte kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Kontantautomater findes.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +1 time.

El

220 V

Sprog

Grækenland: græsk. Albanien: albansk.

Øvrigt

Meget kuperet terræn med trapper og niveauforskelle. Det varme vand opvarmes tit med solenergi, og temperaturen kan derfor variere. Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.

Om sommeren lægger store krydstogtskibe til i havnen, og motorstøj fra skibene samt underholdningen ombord kan opleves som forstyrrende på visse hoteller nærmest havnen.
Vejr og klima
 • januar
16°9°
3
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • februar
16°9°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • marts
17°10°
6
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • april
20°12°
8
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • maj
23°15°
10
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • juni
27°19°
11
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juli
29°22°
12
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • august
29°22°
11
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • september
27°19°
9
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • oktober
24°17°
6
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
21°14°
5
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • december
18°11°
4
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer og 30 minutter.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Agios Nikolaos i sommerhalvåret.

Du kan desuden rejse til Agios Nikolaos med rutefly.

Flyet lander i Heraklion Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Agios Nikolaos. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Heraklion Lufthavn til dit hotel er fra ca. 1 time til 1 time og 20 minutter (ca. 60 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Transferbussen kører tit via Hersonissos, og så bliver køretiden ca. 30-40 minutter længere. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer med rutefly.

UDVALGTE TILBUD

Blu Acqua
Blu Acqua
Agios Nikolaos, Kreta, Grækenland
 • Fly + dobbeltværelse
 • 1 uge
 • Inkl. morgenmadsbuffet
 • Afrejse 19 maj 2022 fra København
Morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 1 uge
19 maj 2022 fra København
El Greco
El Greco
Agios Nikolaos, Kreta, Grækenland
 • Fly + dobbeltværelse
 • 1 uge
 • Inkl. morgenmadsbuffet
 • Afrejse 5 maj 2022 fra København
Morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 1 uge
5 maj 2022 fra København
Find din rejse til Agios Nikolaos
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.