Se hoteller (5)

Rejser til Kolimbari (Chaniakysten)

I Kolimbari venter en fin strand og det lækre og børnevenlige hotel Avra Imperial, hvor hele familien vil trives.
Kolimbari er en malerisk by, som ligger i perlerækken af badebyer langs kysten ca. 10 km vest for Platanias og Agia Marina. Det siges at være kretensernes egen favoritby, i hvert fald når det gælder fiskerestauranter. Udbuddet af restauranter er relativt lille, men smagsoplevelsen er stor.

Hyggelig atmosfære og populær strand

Kolimbari er så småt under udvikling, men den typiske, græske karakter og charme kan den ikke undsige sig, især omkring Goniaklostret eller de lokale markeder ved fodboldstadionet, som sælger sko, tøj, frugt m.m. Men selvfølgelig er det den kilometerlange strand, der lokker flest turister til Kolimbari. Charmen ved stranden er, at den hele tiden skifter karakter, vekslende mellem hvide og rødlige nuancer - nogle steder med lavvande og andre steder med høje bølger, der ruller tungt ind fra det åbne hav. Størstedelen af den er stenstrand. Her kommer Caretta Caretta-skildpadderne i august for at lægge sine æg.

Børnevenlige hoteller i Kolimbari

Børnevenlige Avra Imperial Hotel byder på lækre værelser med privat pool eller direkte pooladgang, en veludstyret spaafdeling, gratis wi-fi og en børneklub med masser af sjov og aktiviteter. Kolimbaris skønne strand løber lige neden for hotellet, og skal ferien være ekstra bekvem, kan du tilkøbe All Inclusive.

Se mere af Kreta

Vil du se mere af Kreta, kan du melde dig til en af vores udflugter eller tage rundt på øen på egen hånd. Ikke langt fra Kolimbari ligger den lille havneby Kissamos-Kastelli, som byder på både butikker og et godt udvalg af lokale restauranter, der især er kendt for deres lækre fiskeretter. Fra den større havn kan du tage på bådudflugt til Balos Bay eller Gramvousa.

Udflugt til Chania

Chania ligger ikke langt fra Kolimbari. Her kan du se tyrkiske moskeer, en vidunderlig venetiansk havn, arkæologiske levn og et utal af små, lækre restauranter. Her er også gode muligheder for shopping med alt fra små, hyggelige butikker til større og mere kendte butikskæder. Et besøg i Chania er et must, hvis du vil se så meget som muligt på din rejse til Kreta. Hvorfor ikke bestille en lejebil sammen med rejsen? Hvis du allerede nu ved, at du både vil koble af og udforske øen på din ferie, kan du måske nøjes med at leje bilen et par dage.
Tips og nyttig info
 • Hoteller med spaafdeling
 • Børnevenlige hoteller
 • Værelser med egen pool
 • Kilometerlang strand

Spies' gæster om Kolimbari (Chaniakysten)

Find din rejse til Kolimbari (Chaniakysten)

Rejseekspertens tips til Kolymbari

Udsigt over Kolimbari

Livsnyderens aktive ferie

Vores rejseekspert Rasmus Panduro måtte en masse igennem for at skrive en artikel om at være aktiv livsnyder på ferien i Kolymbari. Så pak løbesko, vandresko og tag cykeltøjet frem inden din næste ferie på Kretas nordlige kyst.

Smag på det bedste af Kreta.

UDVALGTE TILBUD

 • 1 uge
 • Dobbeltværelse deluxe
 • Afrejse 28 sep 2024 fra København
Afrejse 28 sep 2024 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
2.250,- i rabat11.445,-
Pris pr. person
Vælg
 • 1 uge
 • Dobbeltværelse
 • Afrejse 21 sep 2024 fra Billund
Afrejse 21 sep 2024 fra Billund
Fly og hotel for
2 voksne
1.750,- i rabat4.145,-
Pris pr. person
Vælg
Adults Only Selection
 • Velegnet til voksne
 • 1 uge
 • Dobbeltværelse superior
 • Afrejse 7 sep 2024 fra København
Afrejse 7 sep 2024 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
2.500,- i rabat7.545,-
Pris pr. person
Vælg