Se hoteller (24)

Rejser til Agia Marina (Chaniakysten)

I Agia Marina tilbyder Spies flere gode hoteller, deriblandt vores populære Family Selection-hotel Alexandra Beach.
Agia Marina er en halvstor, periodevis livlig og populær badeby ikke langt fra Chania. Her venter kilometerlange og lavvandede strande, men også enkelte steder med lidt dybere vand, hvor det er godt at snorkle. Agia Marinas gamle bydel byder på charmerende torve med caféer og små, hyggelige tavernaer. Parallelt med det gamle Agia Marina løber den lange kystvej, der forbinder byen med Platanias. Her er der i de senere år åbnet flere gode shoppingmuligheder, hvor man kan købe lokale produkter samt tøj og sko, og der findes stribevis af restauranter.

Børnevenlige hoteller på stranden

Hvis du vil give dig selv og dine børn en skøn ferie ved Middelhavet, anbefaler vi vores børnevenlige hoteller ved stranden i Agia Marina. Tag f.eks. et kig på vores Family Selection-hotel Alexandra Beach, hvor du kan bestille lejligheder til op til syv personer.

Agia Marina for voksne

Skal du rejse uden børn, bør du tage et kig på Bella Vista Village, som ligger mellem olivenlunde på en bakke oven for Agia Marina. Hotellet ligger med flot udsigt over Chaniakysten, og du har mulighed for at bestille en lejlighed med privat pool - perfekt, hvis du ikke vil gå den korte tur ned til stranden.

En aktiv ferie

Tilbagetrukket fra Chaniakysten rejser bølgende, grønne bakker sig som en tærskel til de høje bjergmassiver, hvor det er populært at vandre og cykle. I de små landsbyer, der ligger omgivet af olivenlunde, kan du standse og spise frokost på en lokal taverna.

Besøg Chania

Fra Agia Marina er der kun få kilometer til Kretas næststørste by, Chania, der byder på tyrkiske moskéer, en malerisk venetiansk havn, arkæologiske levn, et hav af hyggelige tavernaer, gode shoppingmuligheder og masser af autentisk Zorba-atmosfære. Et besøg hertil er et must - med taxi tager turen kun ti minutter.

Spies' udflugter

Vil du se mere af Kreta, anbefaler vi, at du tager med på en af vores udflugter til øens arkæologiske udgravninger, smukke bjerglandskaber eller til en vingård, hvor vi får smagsprøver på den lokale vin.
Tips og nyttig info
  • Hoteller for voksne
  • Hoteller på stranden
  • Kilometerlange strande
  • Family Selection

Spies' gæster om Agia Marina (Chaniakysten)

Find din rejse til Agia Marina (Chaniakysten)

Vores egne tips og anbefalinger

Ølsmagning. Foto: Lafkas Brewery

Specialøl og mikrobryggerier

Interressen for specialøl er stigende, og selvom du er sydpå kan du sagtens finde lokale mikrobryggerier, der byder på lidt mere end blot en masseproduceret pilsner. Christian er ølentusiast og her guider han dig til lokale bryggerier på Kreta, Cypern og Tenerife.