Se hoteller (20)

Rejser til Agia Marina (Chaniakysten)

I Agia Marina tilbyder Spies flere gode hoteller, deriblandt populære Alexandra Beach.

Agia Marina er en halvstor, periodevis livlig og populær badeby ikke langt fra Chania. Her venter kilometerlange og lavvandede strande, men også enkelte steder med lidt dybere vand, hvor det er godt at snorkle. Agia Marinas gamle bydel byder på charmerende torve med caféer og små, hyggelige tavernaer. Parallelt med det gamle Agia Marina løber den lange kystvej, der forbinder byen med Platanias. Her er der i de senere år åbnet flere gode shoppingmuligheder, hvor man kan købe lokale produkter samt tøj og sko, og der findes stribevis af restauranter.

Børnevenlige hoteller på stranden

Hvis du vil give dig selv og dine børn en skøn ferie ved Middelhavet, anbefaler vi vores børnevenlige hoteller ved stranden i Agia Marina. Tag f.eks. et kig på Alexandra Beach, hvor du kan bestille lejligheder til op til syv personer.

Agia Marina for voksne

Skal du rejse uden børn, bør du se nærmere på Bella Vista Village, som ligger mellem olivenlunde på en bakke oven for Agia Marina. Her har du en strålende udsigt over Chaniakysten og det blanke havtæppe lige neden for hotellet. Her kan du bestille en lejlighed med privat pool - et fantastisk alternativ på dage, hvor du ikke gider den korte gåtur ned til stranden.

Se mere af Kreta

Tilbagetrukket fra Chaniakysten rejser bølgende, grønne bakker sig som en tærskel til de høje bjergmassiver, hvor det er populært at vandre og cykle. I de små landsbyer, der ligger omgivet af olivenlunde, kan du standse og spise frokost på en lokal taverna.

Vil du se mere af Kreta, anbefaler vi, at du tager med på en af vores udflugter til øens arkæologiske udgravninger, smukke bjerglandskaber eller til en vingård, hvor vi får smagsprøver på den lokale vin. Fra Agia Marina er der kun få kilometer til Kretas næststørste by, Chania, der byder på tyrkiske moskéer, en malerisk venetiansk havn, arkæologiske levn, et hav af hyggelige tavernaer, gode shoppingmuligheder og masser af autentisk Zorba-atmosfære. Et besøg hertil er et must - med taxi tager turen kun ti minutter.

Tips og nyttig info
 • Hoteller for voksne
 • Hoteller på stranden
 • Kilometerlange strande
 • Family Garden
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Agia Marina (Chaniakysten)

Strand
Agia Marina er en halvstor og populær badeby ikke langt fra Chania. Her venter lavvandede strande, men også enkelte steder med lidt dybere vand. På stranden kan du leje liggestole, og her er også mulighed for at dyrke vandsportsaktiviteter som jetski og parasailing.

Chryssi Akti

"Den gyldne strand" ca. 1 km vest for Nea Chora har behagelig sandkvalitet, en lidt stenet havbund og er relativ lavvandet og børnevenlig. Stranden besøges mest af skandinaviske gæster fra de nærliggende hoteller og har udlejning af liggestole og parasoller. Her er også enklere serveringssteder, som tilbyder lettere måltider og kolde drikke.

Fallassarna

En fantastisk badeoplevelse med flere kilometer lang, gylden sandstrand og krystalklart vand. Gode snorklingmuligheder ved de stenrev, som ligger et par hundrede meter ude. Selv om der efterhånden er en del faciliteter på stranden, kan man stadig finde sin egen badebugt.

Elafonissi

"Kretas Maldiverne" er en imponerende lagune på Kretas sydvestlige spids. Stranden er børnevenlig og har fantastiske farvenuancer, men er meget påvirkelig over for syd- og sydvestlige vinde, som pisker sandet op til hårdere sandvinde.

Marathi

Denne lille badebugt på Soudabugtens nordlige side er specielt indbydende, når nordkystens strande er plaget af bølger fra nord. Den lille børnevenlige strand har nærliggende tavernaer og et lille sportscenter med bådudlejning. På den anden side af havnen ligger badeklubben for officererne fra NATO-baserne.

Preveli

Neden for klostret Moni Preveli på sydkysten ligger Preveli Beach. På stranden vokser der palmer, som ifølge sagn og fortællinger skød op, efter søfarere sad på stranden og spyttede dadelkerner ud for flere hundrede år siden. Stranden er relativt lille og kan nås via en sti.
Mad, drikke og natteliv
I Agia Marina ligger restauranter og tavernaer spredt i den gamle bydel og langs hovedvejen. Tager du bussen ind til Chania, er udbuddet en del større med alt fra souvlakibarer og fisketavernaer ved havet til charmerende, afsidesliggende restauranter i bjergene. I Chanias gamle bydel ved den venetianske havn ligger de hyggelige spisesteder bogstaveligt talt side om side, så her er rig mulighed for at finde sin næste yndlingsrestaurant.

Øl og vin

Øl hedder bira, og de fleste licensfremstillede mærker kan fås på Kreta. Vin hedder krasí - aspro er hvidvin, kokkino rødvin. Der produceres mange gode hvidvine på Kreta. En kendt hvidvin er retsina, som har smag af harpiks fra lagringsfadet.

Souvlatsidikobarerne

Det græske svar på vores pølse- og burgerbarer. De har oftest åbent hele dagen. Her serveres der grillspyd med eller uden pita, giro (det vi kalder kebab) og anden grillet mad.

Estiatoria

Enklere restauranter med hjemmelavet mad. De har åbent, til der ikke er mere mad omkring ved frokosttid. Der er ikke noget menukort. Man går blot ind og ser, hvad køkkenet har at tilbyde.

Psistaria

Serverer grillede retter samt en del forretter og salater. Kvalitet og stemning varierer fra sted til sted.

Mezedoupolia

Minder mest om en bar, hvor der serveres småretter. Folk kommer hertil for at drikke ouzo, vin eller raki, som serveres sammen med fade med meze, dvs. småretter og forskellige snacks.

Tavernaer

Findes overalt i alle prisklasser og med nogenlunde samme menu. Ofte både sti schara (grillet) og tis katserolas (mad direkte fra gryden). Meget af det, der serveres på tavernaerne, er hel- eller halvfabrikata, som varmes op.
Der er få barer og strandbarer i Agia Marina og et større udbud i Platanias. Det meste af Agia Marinas natteliv er koncentreret omkring Platanias Square. Om sommeren er udvalget af natklubber i Platanias stort, mens Chania er festligt både forår og efterår.
Shopping
Chania byder på masser af gode shoppingmuligheder, og man kan købe det meste - fra skindvarer, tøj og tekstiler til krydderier, olivenolie, musik og traditionelle souvenirs.

Kreditkort

Kreditkort kan ikke altid anvendes. Visse kort, som f.eks. Diners, er i princippet helt umulige at anvende. De mest anvendelige kreditkort er VISA, American Express, Eurocard og MasterCard.

Markeder i området

Grib chancen for at besøge et af de traditionelle markeder. Hvis man ikke vil handle, kan man altid gå derhen for at opleve menneskemyldret.
Sport og træning
Hvis du er til sport og træning i ferien, tilbyder Agia Marina aktiviteter både på land og i vandet.

Cykling og mountainbike

Der er gode muligheder for at udforske Agia Marinas omgivelser på cykel. Hos Hellas Bike kan du både leje cykler og bestille cykeludflugter.

Dykning

Havet ved Kreta byder på godt dykkervand - læs mere her, hvis du vil bestille undervisning, snorkling eller dykkerudflugter.

Vandring

Vil du se mere af Kreta og samtidig opleve naturen, er der gode muligheder for vandring på store dele af øen. Kreta byder på vandrestier af forskellig sværhedsgrad - kontakt gerne Spies-guiden for mere information om vandreruter, eller hvis du vil med på en arrangeret vandretur.

Sport og træning på Kreta

Kreta er som skabt til en aktiv ferie med masser af aktiviteter for hele familien. Både i Chania og Rethymnon findes gode cykelruter, og Kreta er også kendt for sine fine vandrestier, blandt andet en del af den internationale vandrerute, E4. Øen byder også på gode muligheder for vandsport som vandscooter, parasailing og sejlads, ligesom Chania og Rethymnon er gode udgangspunkter for dykning.
Vandring
Kreta består i princippet af én lang bjergkæde fra vest til øst, og man behøver som regel ikke bevæge sig så langt væk for at kunne nyde smuk natur, som nok er mest storslået om foråret, når alting står i fuldt flor. Inkarnerede vandrere begiver sig tit op til Omalos-plateauet og vandrestationen Kallergi, og en anden god vandrerute findes i området ved den lille bjergby Therisso. Tag den tidlige morgenbus fra Chania, så er du fremme ved byen efter cirka 40 minutter. Tag eventuelt en kop kaffe på en af de små tavernaer, før du påbegynder vandringen over bjergryggen til den lille by Meskla. På vejen kan du spise frokost i bjergbyen Zourva.
Mountainbike
Den dominerende bjergkæde på det vestlige Kreta hedder Lefka Ori, de hvide bjerge, hvor der ligger sne på toppen så sent som ind i juni. En populær arrangeret udflugt med mountainbike går fra Omalos-plateauet.
Dykning
Tidligere var der strenge regler for dykning pga. de mange arkæologiske skatte i havet omkring Kreta, men i dag har visse autoriserede dykkercentre tilladelse til at dykke på udvalgte steder.
Snorkling
Det marine liv i farvandet omkring Kreta er delvist blevet ødelagt grundet fiskeri med dynamit, hvilket er gået hårdt ud over fiskearterne. Snorkling er bedst, hvor havbunden er stenet og bevokset, som for eksempel ved:

• Afrata-bugten på halvøen ud for Kolimbari
• Stenrevet vest for lystbådehavnen i Platanias
• Stenrevene ud for Falassarna
• Stenrevene ud for Elafonissi
• Stenrevene ud for Gramvoussa
Aktiviteter og seværdigheder
Der tilbydes minigolf i Agia Marina, bowling i Kato Daratso, Escape Rooms, minigolf og gokartbane i Chania samt biograf og bowling i Soudabugten.

Aktiviteter på Kreta

I Chania ligger Golden Fun Bowling, som er en bowlinghal med aktiviteter for hele familien. Spørg din Spies-guide om åbningstider og tips.
På Kreta står de store seværdigheder i kø, og hvis du skal nå at se bare en brøkdel af dem, kan det godt betale sig at leje en bil. Her er en lille smagsprøve på øens seværdigheder, men der er selvfølgelig endnu mere at se og opleve, og vi anbefaler gerne flere ture, seværdigheder og udflugter.

Apterafæstningen

På Soudabugtens sydlige side ligger fæstningen Aptera. Den er oprindeligt venetiansk, men har været benyttet af den græske modstandsbevægelse, tyrkere og tyskere på forskellige tidspunkter i historien. I dag er fæstningen forladt, så her kan du bogstaveligt talt træde ind i historien. Inde i borggården kan man stadig se spor efter kuglerne i murene fra den tyske beskydning under Anden Verdenskrig. Når du har set dig lidt omkring i fæstningen, venter en spektakulær udsigt over Soudabugten. Udsigten er særligt fortryllende ved solopgang og -nedgang.

Akrotiri

Akrotiri er et naturbeskyttet område øst for Chania. Halvøen er i løbet af foråret meget populær blandt fugle- og blomsterinteresserede. Her er to seværdige klostre, Agia Triada og Gouverneto. Fra Gouverneto kan du tage på en 5 km lang og spændende vandretur ad en stenet sti i nordlig retning til det forladte kloster Moni Katholiko.

Athen-Priæus

Færgen til Athen sejler fra havnen i Souda hver aften med ankomst i Piræus næste morgen. I højsæsonen anbefaler vi at reservere en kahyt til overfarten.

Den venetianske havn og Chanias gamle bydel

Der findes venetianske levn overalt på Kreta, men intet sted er de så velbevarede som netop her i Chania. Det skyldes, at de velstillede indbyggere i Chania i nyere tid har valgt at bygge deres huse uden for bymurene, som fik lov at stå. Inden for murene boede de mindre bemidlede, som ikke havde råd til at bygge nyt. Mange af privathusene, som har ligget i ruiner i årtier, gennemgår lige nu er renovering.

I de senere år er der blevet gjort meget for at forbedre miljøet: Der er blevet lagt nye afløb, og asfalt er erstattet af natursten. På den nordvestlige del af havnen er en hel del huse bygget i tyrkisk arkitektur med første etage i træ. Det bedste tidspunkt at opleve byens særprægede arkitektur er i siestaen mellem kl. 14.00 og kl. 17.00.

Therissoskløften

Ligger i nærheden af Chania. Kløften er asfalteret, så man kan køre gennem den i bil. Her er også gode muligheder for vandreture.

Fodele

Maleren El Grecos fødeby. Her er en del af hans malerier udstillet på det lokale museum.

Knossos

Glæd dig til at besøge en af Kretas største seværdigheder. Knossos var tidligere et berømt minoisk sommerpalads og ligger lige uden for Heraklion, ca. 150 km øst for Chania. På museet kan du se alle fundene fra udgravningen samt en række gamle vægmalerier. Du kan tage med Spies på udflugt til Knossos, hvor vi kan anbefale en guidet tur.

Margarites

Kretas keramikcentrum ligger øst for Rethymnon. Dette er også fødestedet for pater Gabriel, som stod bag eksplosionen ved Arkadiklostret i 1866.
Udflugter
Elafonissi
Elafonissi
Et paradis på Kretas sydvestkyst med hvidt sand og glitrende turkisblåt hav. Den indbydende lagune med krystalklart vand indbyder til svømmeture, snorkling og afslapning på stranden. Måltider og drikkevarer indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Jeepsafari med kretensiske smage
Jeepsafari med kretensiske smage
Tag med på en jeepsafari, hvor du får viden om oliven, vin og det kretensiske køkken. Frokost med drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Boat trip daily
Boat trip daily
Nu har du chancen for at tage med på en bådudflugt, der bliver til et minde for livet. En herlig halvdagstur med sol, svømning og snorkling ud for øen Theodorou. Lokale drikkevarer ombord indgår.
Læs mere om udflugten
Jeepsafari på White Mountain
Jeepsafari på White Mountain
Tag med på en heldagsudflugt til Kretas 'hvide bjerge', hvor du kan opleve den storslåede natur og samtidig få et indblik i øens kultur og historie. Frokost og drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Samariakløften
Samariakløften
En spændende tur gennem smukke omgivelser og med en cirka 18 kilometer lang vandretur i den berømte Samariakløft. Heldagsudflugt fra tidlig morgen til om aftenen. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Jeepsafari i solnedgangen
Jeepsafari i solnedgangen
I østen stiger solen op, den spreder guld på sky ... Det betyder samtidig, at den går ned i vest, og det nyder vi godt af på denne udflugt. Vinsmagning og småretter indgår.
Læs mere om udflugten
En skål for Kreta
En skål for Kreta
Tag med på en halvdagsudflugt gennem Kretas imponerende landskab og få indblik i græske specialiteter som olivenolie og vin. Måltider og drikkevarer indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Cykelture på det vestlige Kreta
Cykelture på det vestlige Kreta
Udforsk Kretas smukke natur på to hjul - en dejlig oplevelse for hele familien! Udflugten tilbydes på forskellige niveauer, og der findes både hel- og halvdagsture.
Læs mere om udflugten
Meze - mæt og glad!
Meze - mæt og glad!
Tag med på denne udflugt og glæd dig til at nyde en række velsmagende retter i form af græske meze. Forskellige meze-retter samt vin, vand og raki indgår.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Kreta på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
Det lokale busnet fungerer godt, og taxier er forholdsvis billige. Aftal gerne prisen med chaufføren, inden du sætter dig ind i taxien. Du kan også leje en cykel eller scooter. På den måde bliver Agia Marina og de nærliggende byer lettere tilgængelige.

Busser

Spørg altid hvor bussen kører hen, inden du står på! Busnumre eksisterer ikke. I bedste fald sidder der et skilt i vinduet, som angiver, hvor bussen kører hen. Lokalbusserne fra KTEL kører i princippet overalt på øen. Hovedbusstationen ligger inde i Chania. Du kan købe billet på busstationen, men de sælges også i visse kiosker og minimarkeder, som ofte skilter med, at de sælger busbilletter. Eftersom busserne ikke har tidsbestemte holdepladser langs vejene, er det svært at forudsige, hvornår bussen kører langs en bestemt buslinje. Langs nordkysten kører der langtursbusser med aircondition mod hovedbyen Heraklion.

Lokalbusser

Galatas- og Kato Daratsos-bussen standser ved 1886-torvet i Chania og har endestation ved hotel Panorama i Kalamaki. Souda-bussen standser ved markedspladsen. Busserne kører ret ofte, ca. en gang hver halve time.

Langtursbusser

Langtursbusserne er grønne, og deres endestation er busstationen i Chania. Fra Platanias og Agia Marina afgår busserne ret ofte, ca. en gang hver halve time. Du kan køre i bus til alle større byer på Kreta, men busserne afgår ikke så ofte.

Taxi

Taxiholdepladsen ligger på 1886-torvet i Chania, og der er som regel altid taxier døgnet rundt. Men du kan naturligvis også praje en taxi langs vejen, hvis du ikke befinder dig i nærheden af en taxiholdeplads. Taxi er et godt alternativ til bus, hvis man er 3-4 personer, som rejser i samme bil. Chaufførerne skal anvende taxameter og har forskellige takster afhængig af, om man kører i indre by eller i yderområderne. Efter midnat stiger taksten til det dobbelte. Aftal en fast pris inkl. drikkepenge i forvejen, hvis du planlægger en længere tur i taxi. Nogle taxichauffører lever udelukkende af at køre turister rundt på udflugter. Turene kan vare fra et par timer til hele dage.

Cykel og scooter

På Kreta kan du leje cykel eller scooter. Det er en nem måde at se mere af både dit eget ferieområde og også de nærliggende byer langs Chaniakysten.
Rejs med børn
Det er forholdsvis let at rejse med børn til Kreta; her er mange børnevenlige hoteller og strande overalt, og der er altid meget at se og opleve for nysgerrige børn.

Babymad og bleer

Babymad og bleer kan købes i de fleste større fødevarebutikker samt på velassorterede apoteker. Bleer findes i stort set alle varianter og priser.

Maden på restauranterne

Til sultne børn findes der mange souvlakibarer med forskellige grillspyd: souvlaki me pita (grillspyd i pitabrød), giro me pita (kebab), kalamaki eller zita (lille grillspyd til at holde i hånden). Mange restauranter har desuden grillet kylling og andre grillretter på menukortet. Turisttavernaerne serverer pizzaer i amerikansk stil.

De lokale og originale tavernaer har ingen børneportioner, men de har ofte mange retter, som selv de mest kræsne plejer at synes om som. Her kan man f.eks. få kødboller, tzatziki, pommes frites, pastitsio/makaronibudding. Hvis man er heldig, kan man finde kretensisk pilaffi på menukortet, som er en risret med får eller hane, som selv de mindste plejer at synes om. På Kreta er det almindeligt, at man blander pilaffien med yoghurt eller tzatziki til børnene.

Legepladser

Nogle steder finder du kommunale legepladser, men oftest har hoteller og restauranter også legepladser til gæsternes børn. Vær opmærksom på at legepladserne ikke lever op til skandinavisk standard.

Vandland

Limnoupolis uden for Chania byder på sjove vandrutsjebaner til de større børn samt en stor børnepool til mindre børn. Børn under fire år må ikke benytte vandrutsjebanerne. Limnoupolis ligger 7,5 km syd for Chania.

Barnestole og barnesæder

De restauranter, som er ekstra børnevenlige med legeplads og børnemenu, har ofte barnestole, og de store biludlejningsfirmaer har barnesæder. Det koster som regel ikke ekstra. Det er dog en god idé at være ude i god tid, hvis du vil være sikker på at få et barnesæde, og vær opmærksom på at barnesæderne ofte er af enklere model uden fempunktssele. Det er ikke muligt at låne eller leje selepuder.

Shopping for børn

Chania og Platanias har et antal butikker, som sælger legetøj. Udvalget i de velassorterede butikker er nogenlunde det samme som i Danmark.

Barnevogn

Chaniaområdet er ikke ligefrem barnevognsvenligt, men det kan alligevel være en god idé at have barnevogn med - om ikke andet for at bruge den som barnestol på restauranter og lignende. Det er mest praktisk med en paraplyklapvogn, da den er lettere at transportere.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Der findes hæveautomat i Agia Marina.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +1 time.

El

220 V

Sprog

Grækenland: græsk. Albanien: albansk.

Øvrigt

Langs Chaniakysten løber en stærkt trafikeret gennemkørselsvej, som man skal krydse for at komme til stranden fra hotellerne syd for vejen. Det varme vand opvarmes tit med solenergi, og temperaturen kan derfor variere. Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
16°9°
3
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • februar
16°9°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • marts
17°10°
6
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • april
20°12°
8
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • maj
23°15°
10
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • juni
27°19°
11
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juli
29°22°
12
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • august
29°22°
11
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • september
27°19°
9
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • oktober
24°17°
6
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
21°14°
5
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • december
18°11°
4
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer og 30 minutter.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Agia Marina i sommerhalvåret.

Du kan desuden rejse til Agia Marina med rutefly.

Flyet lander i Chania Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Agia Marina. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Chania Lufthavn til hotellerne i Agia Marina er fra 45 minutter til 1 time og 15 minutter (ca. 28 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Transferbussen kører til tider via Kato Stalos, og køretiden til det første hotel vil så være omkring en time. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til Agia Marina (Chaniakysten)
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.