Se hoteller (24)

Rejser til Agia Marina (Chaniakysten)

I Agia Marina tilbyder Spies flere gode hoteller, deriblandt populære Alexandra Beach.
Agia Marina er en halvstor, periodevis livlig og populær badeby ikke langt fra Chania. Her venter kilometerlange og lavvandede strande, men også enkelte steder med lidt dybere vand, hvor det er godt at snorkle. Agia Marinas gamle bydel byder på charmerende torve med caféer og små, hyggelige tavernaer. Parallelt med det gamle Agia Marina løber den lange kystvej, der forbinder byen med Platanias. Her er der i de senere år åbnet flere gode shoppingmuligheder, hvor man kan købe lokale produkter samt tøj og sko, og der findes stribevis af restauranter.

Børnevenlige hoteller på stranden

Hvis du vil give dig selv og dine børn en skøn ferie ved Middelhavet, anbefaler vi vores børnevenlige hoteller ved stranden i Agia Marina. Tag f.eks. et kig på Alexandra Beach, hvor du kan bestille lejligheder til op til syv personer.

Agia Marina for voksne

Skal du rejse uden børn, bør du se nærmere på Bella Vista Village, som ligger mellem olivenlunde på en bakke oven for Agia Marina. Her har du en strålende udsigt over Chaniakysten og det blanke havtæppe lige neden for hotellet. Her kan du bestille en lejlighed med privat pool - et fantastisk alternativ på dage, hvor du ikke gider den korte gåtur ned til stranden.

Se mere af Kreta

Tilbagetrukket fra Chaniakysten rejser bølgende, grønne bakker sig som en tærskel til de høje bjergmassiver, hvor det er populært at vandre og cykle. I de små landsbyer, der ligger omgivet af olivenlunde, kan du standse og spise frokost på en lokal taverna.

Vil du se mere af Kreta, anbefaler vi, at du tager med på en af vores udflugter til øens arkæologiske udgravninger, smukke bjerglandskaber eller til en vingård, hvor vi får smagsprøver på den lokale vin. Fra Agia Marina er der kun få kilometer til Kretas næststørste by, Chania, der byder på tyrkiske moskéer, en malerisk venetiansk havn, arkæologiske levn, et hav af hyggelige tavernaer, gode shoppingmuligheder og masser af autentisk Zorba-atmosfære. Et besøg hertil er et must - med taxi tager turen kun ti minutter.
Tips og nyttig info
 • Hoteller for voksne
 • Hoteller på stranden
 • Kilometerlange strande
 • Family Garden
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Agia Marina (Chaniakysten)

Strand
Agia Marina er en halvstor og populær badeby ikke langt fra Chania. Her venter lavvandede strande, men også enkelte steder med lidt dybere vand. På stranden kan du leje liggestole, og her er også mulighed for at dyrke vandsportsaktiviteter som jetski og parasailing.
Læs mere om strande på Kreta.
Mad, drikke og natteliv
I Agia Marina ligger restauranter og tavernaer spredt i den gamle bydel og langs hovedvejen. Tager du bussen ind til Chania, er udbuddet en del større med alt fra souvlakibarer og fisketavernaer ved havet til charmerende, afsidesliggende restauranter i bjergene. I Chanias gamle bydel ved den venetianske havn ligger de hyggelige spisesteder bogstaveligt talt side om side, så her er rig mulighed for at finde sin næste yndlingsrestaurant.
Der er få barer og strandbarer i Agia Marina og et større udbud i Platanias. Det meste af Agia Marinas natteliv er koncentreret omkring Platanias Square. Om sommeren er udvalget af natklubber i Platanias stort, mens Chania er festligt både forår og efterår.
Læs mere om nattelivet på Kreta.
Shopping
Agia Marina har en række supermarkeder og butikker med souvenirs og tøj. Kunne du tænke dig at et større udbud, byder Chaniar på masser af gode shoppingmuligheder, og man kan købe det meste - fra skindvarer, tøj og tekstiler til krydderier, olivenolie, musik og traditionelle souvenirs.
Læs mere om shopping på Kreta.
Sport og træning
Hvis du er til sport og træning i ferien, tilbyder Agia Marina aktiviteter både på land og i vandet.

Cykling og mountainbike

Der er gode muligheder for at udforske Agia Marinas omgivelser på cykel. Hos Hellas Bike kan du både leje cykler og bestille cykeludflugter.

Dykning

Havet ved Kreta byder på godt dykkervand - læs mere her, hvis du vil bestille undervisning, snorkling eller dykkerudflugter.

Vandring

Vil du se mere af Kreta og samtidig opleve naturen, er der gode muligheder for vandring på store dele af øen. Kreta byder på vandrestier af forskellig sværhedsgrad - kontakt gerne Spies-guiden for mere information om vandreruter, eller hvis du vil med på en arrangeret vandretur.
Aktiviteter og seværdigheder
Minigolfbanen i Agia Marina er en populær aktivitet for hele familien, ligesom minitoget, der kører gennem byen.
Læs mere om aktiviteter på Kreta.
Kreta har et stort udbud af spændende seværdigheder, som du kan opleve i lejebil eller på en arrangeret udflugt. Fra Agia Marina er der kun få kilometer til Chania, som er Kretas næststørste by med blandt andet arkæologiske udgravninger, tyrkiske moskéer og en charmerende venetiansk havn.
Udflugter
Elafonissi
Elafonissi
Et paradis på Kretas sydvestkyst med hvidt sand og glitrende turkisblåt hav. Den indbydende lagune med krystalklart vand indbyder til svømmeture, snorkling og afslapning på stranden. Måltider og drikkevarer indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Jeepsafari - hemmeligheden bag Kretas vin og oliven
Jeepsafari - hemmeligheden bag Kretas vin og oliven
Tag med på en jeepsafari, hvor du får viden om oliven, vin og det kretensiske køkken. Frokost med drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Boat trip daily
Boat trip daily
Nu har du chancen for at tage med på en bådudflugt, der bliver til et minde for livet. En herlig halvdagstur med sol, svømning og snorkling ud for øen Theodorou. Lokale drikkevarer ombord indgår.
Læs mere om udflugten
Gramvoussa og Balos "The Blue Lagoon"
Gramvoussa og Balos "The Blue Lagoon"
Heldagsudflugt til den herlige strand på øen Gramvoussa samt Balos-lagunen med det turkisblå vand. Havet, bjergene og det krystalklare lagunevand er med til at gøre denne udflugt til en uforglemmelig oplevelse! Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Jeepsafari på White Mountain
Jeepsafari på White Mountain
Tag med på en heldagsudflugt til Kretas 'hvide bjerge', hvor du kan opleve den storslåede natur og samtidig få et indblik i øens kultur og historie. Frokost og drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Samariakløften
Samariakløften
En spændende tur gennem smukke omgivelser og med en cirka 18 kilometer lang vandretur i den berømte Samariakløft. Heldagsudflugt fra tidlig morgen til om aftenen. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Jeepsafari i solnedgangen
Jeepsafari i solnedgangen
I østen stiger solen op, den spreder guld på sky ... Det betyder samtidig, at den går ned i vest, og det nyder vi godt af på denne udflugt. Vinsmagning og småretter indgår.
Læs mere om udflugten
En skål for Kreta
En skål for Kreta
Halvdagsudflugt gennem Kretas smukke landskab og spændende kultur. Du får også indblik i græske specialiteter som olivenolie og vin. Måltider og drikkevarer indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Cykelture på det vestlige Kreta
Cykelture på det vestlige Kreta
Udforsk Kretas smukke natur på to hjul - en dejlig oplevelse for hele familien! Udflugten tilbydes på forskellige niveauer, og der findes både hel- og halvdagsture.
Læs mere om udflugten
Meze - mæt og glad!
Meze - mæt og glad!
Tag med på denne udflugt og glæd dig til at nyde en række velsmagende retter i form af græske meze. Forskellige meze-retter samt vin, vand og raki indgår.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Kreta på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
Det lokale busnet fungerer godt, og taxier er forholdsvis billige. Aftal gerne prisen med chaufføren, inden du sætter dig ind i taxien. Du kan også leje en cykel eller scooter. På den måde bliver Agia Marina og de nærliggende byer lettere tilgængelige.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Hotelskat i Grækenland

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1 og 2: 0,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3: 1,50 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4: 3 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 5: 4 EUR

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Der findes hæveautomat i Agia Marina.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +1 time.

El

220 V

Sprog

Græsk.

Øvrigt

Langs Chaniakysten løber en stærkt trafikeret gennemkørselsvej, som man skal krydse for at komme til stranden fra hotellerne syd for vejen. Det varme vand opvarmes tit med solenergi, og temperaturen kan derfor variere. Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
16°9°
3
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • februar
16°9°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • marts
17°10°
6
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • april
20°12°
8
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • maj
23°15°
10
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • juni
27°19°
11
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juli
29°22°
12
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • august
29°22°
11
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • september
27°19°
9
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • oktober
24°17°
6
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
21°14°
5
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • december
18°11°
4
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer og 30 minutter.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Agia Marina i sommerhalvåret.

Du kan desuden rejse til Agia Marina med rutefly.

Flyet lander i Chania Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Agia Marina. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Chania Lufthavn til hotellerne i Agia Marina er fra 45 minutter til 1 time og 15 minutter (ca. 28 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Transferbussen kører til tider via Kato Stalos, og køretiden til det første hotel vil så være omkring en time. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til Agia Marina (Chaniakysten)
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.