Se hoteller (32)

  Rejser til Rethymnon

  Rethymnon er charmerende og græsk helt ind til benet! Glæd dig til at indtage den 12 km lange strand, som strækker sig hele vejen gennem byen.
  Rethymnon er en mellemstor by, der ligger i maleriske omgivelser på Kretas nordkyst. At området er blevet så populært hos vores gæster, skyldes naturligvis stranden, som strækker sig fra centrum og hele vejen mod øst. Lang, bred og velholdt. Strandpromenaden er fyldt med gode restauranter og udeserveringer, som er populære hos både feriegæster og lokalbefolkning. Selv om her er mange turister - især i højsæsonen - er Rethymnon også en helt almindelig græsk by med en lang historie og et rigt hverdagsliv samt masser af butikker og forretninger til dem, der gerne vil krydre ferien med lidt shopping. Om sommeren spærres nogle af byens gader af for biltrafik og bliver til en gågade, som summer af liv og stemning.

  En by med lang historie

  Rethymnons gamle bydel er en blanding af venetiansk, tyrkisk og græsk arkitektur, og det er her, mange af de lokale bor. På lune sommeraftener mødes kvinderne i de smalle gader for at sludre, mens mændene slår deres folder på den lokale kafenion. Længst ude i den gamle bydel troner det imponerende venetianske fort, Fortezza, fra 1500-tallet langt op over byens tage. Rethymnons centrale beliggenhed gør også byen til et godt udgangspunkt for udflugter rundt på Kreta.

  Bo tæt på stranden i Rethymnon

  Når du bestiller din rejse hos Spies, har du et stort udvalg af hoteller tæt på stranden at vælge imellem. Du kan både bestille med og uden All Inclusive, holde ferie i en lejlighed eller skrue helt op for selvforkælelsen på et hotel med spaafdeling. Spies har hoteller i alle prisklasser, så du kan altid finde et hotel, der passer til dine ønsker og tegnebog.
  Tips og nyttig info
  • Prisvenlige hoteller
  • Hoteller tæt på stranden
  • All Inclusive
  • Gode shoppingmuligheder
  • Restauranter og natteliv
  • Kilometerlange strande

  Spies' gæster om Rethymnon

  Find din rejse til Rethymnon