Se hoteller (3)

Rejser til Georgioupolis

Georgioupolis er en af Kretas absolutte perler med en kilometerlang strand og et hyggeligt byliv.
Georgioupolis ligger på Kretas nordkyst mellem Rethymnon og Chania. Selve byen er ikke så stor, men langs de smalle gader findes et hav af tavernaer og barer, hvor man kan slå sig ned og betragte folkelivet sammen med andre besøgende, som har valgt at rejse hertil. Floden Almyros udmunder i havet lige ved den lille fiskerihavn på den vestlige side af Georgioupolis, hvilket gør vandet lidt køligere og mindre salt end på den øvrige del af øen. Selv om her ligger mange hoteller, bærer Georgioupolis stadig præg af småby med idylliske, træindrammede gader, lokale butikker og kun få huse i mere end tre planer. Det har gjort byen til en favorit blandt dem, der søger en fredfyldt ferie med gode muligheder for at se og opleve Kretas smukke natur.

Kilometerlang strand i Georgioupolis

På den anden side af byen løber en kilometerlang strand, som er en af Kretas mest børnevenlige strande med fint sand, lavt vand og god plads til både store og små badegæster. Bliver du sulten eller tørstig i solen, kan du gå et par skridt op til en af strandbarerne eller besøge en taverna for at få noget at spise og drikke.

Oplev Kreta

Får du lyst til at snøre vandreskoene og se mere af nærområdet i Georgioupolis, venter der dig et blændende naturparadis med smukke vinmarker og olivenlunde. Du behøver kun at gå et par km for at nå til Kretas eneste ferskvandssø, Limni Kourna, som grænser op til et naturreservat. Du kan også tage bussen til Chania eller Rethymnon, hvor både shoppingmulighederne og forlystelseslivet er mere varieret end i Georgioupolis.
Tips og nyttig info
  • Kilometerlange sandstrande
  • Gode vandremuligheder

Spies' gæster om Georgioupolis

Find din rejse til Georgioupolis