Se hoteller (22)

  Rejser til Hersonissos, Stalis & Malia

  I Hersonissos er der fuldt fart på i sommermånederne, men noget roligere forår og efterår. Spies tilbyder flere prisvenlige hoteller nær centrum.
  Omkring 20 km øst for Heraklion ligger feriebyen Hersonissos. Her har du både smukke, indbydende strande, gode restauranter og et natteliv, som i højsæsonen pumper ufortrødent helt frem til de små timer. Inde i Hersonissos er der overskueligt og ordentligt. Der ligger et par små badebugter inde i byen, men de bedste strande finder du lige udenfor. På strandpromenaden ligger hyggelige tavernaer, restauranter og caféer side om side, og når solen er gået ned, slår nattelivet dørene op lige overfor. Her ligger diskoteker og barer, som stille og roligt fyldes af feststemte og forventningsfulde gæster.

  Vil du hellere have en aften lidt væk fra byens trængsel, kan du tage en spadseretur op til en af de tre små bjerglandsbyer, som ligger lige over Hersonissos. Du kan også vælge at rejse hertil i løbet af foråret eller efteråret, hvor der er mere roligt, og hvor både tempoet og lydniveauet er lavere.

  Hoteller for enhver smag

  Når du rejser til Hersonissos, kan du altid finde et hotel, som passer dig. Spies tilbyder både værelser og lejligheder, og på mange af vores hoteller indgår All Inclusive i prisen. Du kan naturligvis også bo på et hotel med spa eller vandland. Lige uden for selve Hersonissos i byerne Stalis og Malia har vi flere alternativer til dig, der gerne vil bo lidt billigere på ferien, både med og uden All Inclusive.

  Stalis, Malia og Knossos

  Godt 10 km uden for Hersonissos ligger byerne Stalis og Malia, hvor Spies tilbyder et par hoteller. De to byer forbindes med en strandpromenade kantet af butikker, restauranter, caféer og barer., og her findes også relativt lavvandede sandstrande med udlejning af liggestole og parasoller samt strandserveringer. Malia er den største af de to byer og har et mere livligt natteliv samt en gammel bydel med mange små tavernaer. Stalis er mere fredelig og velegnet til familier takket være sin fine, børnevenlige strand. Hersonissos ligger desuden omkring 30 km fra Knossos, som er Kretas største arkæologiske udgravning fra bronzealderen.
  Tips og nyttig info
  • Hoteller med spaafdeling
  • Prisvenlige hoteller
  • All Inclusive
  • Livligt natteliv
  • Mange restauranter

  Spies' gæster om Hersonissos, Stalis & Malia

  Find din rejse til Hersonissos, Stalis & Malia