Se hoteller (3)

Rejser til Ierapetra

Ierapetra byder på en afslappet kombination af strandliv, seværdigheder og aktiviteter.
Ierapetra er en af Europas sydligste byer og er et perfekt rejsemål for dig, der ønsker et stort udbud af det meste, men som også søger et afslappet miljø med en rolig atmosfære. Her kan du både slentre rundt i den gamle bydels kringlede stræder og tage på lange, udfordrende vandreture i bjergene, som omgiver byen. Efter en lang dag kan du sætte dig til rette på den lokale kafenion med en kop ægte græsk kaffe og se byens liv udspille sig foran dig, mens du prøver at afgøre, hvornår du skal tage på en lang udflugt langs kysten.

Sol og strand

Langs stranden inde i Ierapetra løber en hyggelig strandpromenade flankeret af restauranter, caféer og barer, hvor du kan smage den lokale kokkekunst. Du bør unde dig selv at smage nygrillet fisk på en af de hyggelige tavernaer ved vandet - det kan meget vel vise sig at blive en af feriens bedste minder. Selve stranden består af mørkt sand og sten. Man kan fint bade her, men når det blæser, er det ofte skønnere at tage et stykke væk fra byen, hvor der er flere badebugter og større strande, som er mere børnevenlige.

All Inclusive ved havet

Hos Spies finder du hoteller, som lokker med beliggenhed ved stranden og All Inclusive, så du kan nyde ferien i fulde drag og byde velkommen til sol strand. Vil du hellere bo inde i selve Ierapetra, kan du vælge hoteller, hvor du har byens liv lige uden for døren og samtidig har nem adgang til nærmeste strand.

Oplevelser i Ierapetra

Ved havnen i Ierapetra ligger det smukke venetianske fort Kales, som absolut er et besøg værd - uanset om du vil udforske fortet og dets historie eller bare finde de bedste vinkler til at fotografere bådene i havnen. Du bør heller ikke gå glip af det myldrende folkeliv på det lokale marked, som finder sted hver lørdag. I byen ligger der også flere store supermarkeder, hvor du kan købe det meste, du måtte have brug for. Vil du være aktiv, kan du vælge og vrage blandt mange forskellige slags vandsport, og kan du lide fart over feltet, kan du køre et par runder på gokartbanen. Får du lyst til at tage på udflugt lidt længere væk, kan du tage båden over til Chrissi Island, hvor du gå på spændende eventyr og bade i det krystalklare hav.
Tips og nyttig info
  • Family Selection
  • All Inclusive
  • Centralt beliggende hoteller
  • Fine strande
  • Lokale restauranter
  • Lang havnepromenade

Spies' gæster om Ierapetra

Find din rejse til Ierapetra