Se hoteller (14)

  Rejser til Kato Daratso & Agii Apostoli (Chaniakysten)

  Kato Daratso & Agii Apostoli er et børnevenligt rejsemål tæt på Chania. Her skal du hen, hvis du vil have rolige strande med læ og fint sand.
  Langs den 10 km lange strand vest for Chania ligger mange små feriebyer, blandt dem Daratso, som egentlig består af tre områder: Den øvre del, Pano Daratso, er kendt for sit lille hyggelige torv med masser af lokal atmosfære. Mellem hovedvejen og havet ligger Kato Daratso, som hovedvejen passerer igennem. Stranddelen Agii Apostoli, hvor man finder nogle af områdets fineste strande og grønne områder, er et populært sted for lokalbefolkningen i weekenderne. I Agii Apostoli-parken kan du løbe en tur, træne på den udendørs motionsbane eller spille petanque. I parken findes også en stor og fin legeplads med klatrestativer og gynger.

  Populære hoteller i Kato Daratso & Agii Apostol

  I Kato Daratso & Agii Apostol tilbyder Spies både luksushoteller med alle faciliteter og komfortable lejlighedshoteller med mulighed for selv at lave mad. Flere af vores hoteller og lejligheder er blevet favoritter hos vores gæster, som gerne rejser tilbage hertil år efter år.

  Sol og strand i Kato Daratso & Agii Apostol

  Langs med Kato Daratso findes flere små badebugter med børnevenlige strande. Den gyldne strand i Agii Apostoli er populær, ikke mindst på grund af det rolige vand - her er sjældent høje bølger eller stærk understrøm. Der er desuden mulighed for at spille strandtennis, beachvolley m.m.

  Mad og shopping i Chania

  Fra Kato Daratso & Agii Apostoli er der ikke langt ind til det livlige folkeliv i Chania, som har et stort udvalg af hyggelige restauranter og barer, ikke mindst langs den charmerende venetianske havn. Byen byder også på god shopping med både en markedshal og mange smalle gader kantet af små butikker.

  Oplev mere af Kreta

  Inde bag kysten rejser bjergene sig som majestætiske landskabsmalerier og udgør baggrunden for dit ferieeventyr. Her er det - ikke overraskende - meget populært at vandre og cykle langs stierne, som snor sig mellem olivenlundene. Her ligger også hyggelige små byer, hvor du kan slå dig ned på en taverna og nyde et godt måltid mad. Lejer du en bil i ferien, har du endnu større frihed til at udforske Kreta på egen hånd. Bestil en lejebil hos Spies sammen med rejsen, så du er sikker på at få en sikker bil.
  Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Hoteller tæt på stranden
  • Prisvenlige hoteller
  • Fine sandstrande
  • Børnevenlige strande

  Spies' gæster om Kato Daratso & Agii Apostoli (Chaniakysten)

  Find din rejse til Kato Daratso & Agii Apostoli (Chaniakysten)