Se hoteller (141)

Rejser til Paris

Bestiller du din rejse til Paris med Spies, har du et kæmpe udvalg af hoteller at vælge imellem. De ligger alle i de centrale dele af byen, og der er noget for enhver smag - både budget og luksus.

I Paris ligger de fleste af vores hoteller i Latinerkvarteret og Operakvarteret. Vælger du et hotel i Latinerkvarteret, bor du i gåafstand til Notre Dame, Louvre og smukke gangstier langs Seinen. Bor du i Operakvarteret, bor du tæt på stormagasinerne Galeries Lafayette, Printemps og andre butikker. Spies tilbyder desuden rejser til Disneyland® Resort Paris.

Paris med Spies

Med Spies kan du bestille rejser til Paris året rundt, og du bestemmer selv, hvor længe du vil være væk. Vi tilbyder et stort udvalg af hoteller - fra enkle budgethoteller som Mont Blanc, beliggende et lille stykke vej fra Notre Dame, til luksushoteller som Vernet tæt på Champs Elysées og Triumfbuen. Uanset hvordan du vælger at sammensætte din rejse, så får du det hele i én pakke - bekvemt, enkelt og trygt.

Børnevenlige hoteller i Paris

Hvis du skal rejse med børn til Paris, anbefaler vi et af vores Citadines-hoteller. Her bor du i bekvemme lejligheder, hvor du ikke skal tænke på at tage tøjet på inden morgenmaden. Og når de små ben bliver trætte efter de mange indtryk, er det nemt at tage tilbage til lejligheden, få et mellemmåltid og måske tage en lille lur.

Tips og nyttig info
 • Centralt beliggende hoteller
 • Luksushoteller
 • Prisvenlige hoteller
 • Familiehoteller
 • Gode shoppingmuligheder
 • Restauranter og natteliv
 • Rejser til Disneyland® Resort Paris
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Paris

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Klima og vejr
 • januar
6°1°
1
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • februar
7°1°
2
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • marts
12°4°
5
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • april
16°6°
6
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • maj
20°10°
7
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • juni
23°13°
8
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • juli
25°15°
7
Soltimer pr. dag
20
Regnfri dage
 • august
24°14°
7
Soltimer pr. dag
19
Regnfri dage
 • september
21°12°
5
Soltimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • oktober
16°8°
4
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • november
10°5°
2
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • december
7°2°
1
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 2 timer.

Afrejse

Du kan rejse til Paris hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Flyet lander i enten Charles de Gaulle eller Orly.

Fra Charles de Gaulle til Paris centrum kan du tage enten bus, flybus, tog, metro, hurtigtoget RER eller taxi. Busser og hurtigtoget RER afgår normalt hvert kvarter. Er I 3 personer, kan det betale sig at tage en taxi direkte fra/til lufthavnen - turen tager 30-45 minutter.

Fra Orly til Paris centrum kan du tage bus, flybus, hurtigtoget RER eller taxi. Flybusserne Les Cars kører helt til centrum og kan anbefales. Vær opmærksom på, at du skal skifte tog undervejs, hvis du tager med RER.
Shopping
Paris er et sandt paradis, for dig som elsker shopping. Her finder du både antikviteter og den nyeste mode. Butikkerne ligger der overalt, og det er alt fra de dyreste modebutikker til store varehuse.
Mad, drikke og natteliv
I Paris er udbuddet af restauranter, caféer, bistroer og de klassiske, franske brasserierne enormt.
Her findes noget for enhver smag.
Paris' forlystelsesliv er intenst og varieret. Her er der masser af barer, natklubber og jazzklubber at vælge imellem. Og sørg endelig for at opleve en ægte, fransk kabaret på enten det berømte Moulin Rouge eller Le Lido.
Aktiviteter og seværdigheder
I Paris er der altid noget at se eller opleve, og byen kan bryste sig af utroligt mange muligheder, der sjældent er set mage. Her er et hav af gallerier, monumenter, museer og historiske seværdigheder. Vil du opleve noget helt specielt, bør du tage ind og se en kabaret på f.eks. Le Lido, en forestilling på operaen eller ballet.
Den franske hovedstad har mange kendte seværdigheder. I Paris er det et must at opleve Eiffeltårnet, Louvren, Notre Dame og Triumfbuen.
Sådan kommer du omkring
Et tip er at investere i turistkortet Paris Visite, som giver dig mulighed for at køre ubegrænset med metro og lokalbus. Du kan vælge mellem en eller fem dages varighed. Hvis du vælger ikke at købe turistkortet, plejer det at kunne betale sig at købe en billet, der er gyldig flere dage, i stedet for en ny billet til hver transport.

Metro

Metroen er uden tvivl den nemmeste måde at komme rundt i Paris på.
Fakta

Vores service

Opholdet i Paris er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdet. Der kræves ikke visum. For nærmere information henviser vi til Frankrigs ambassade på telefon 33 67 01 00.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den franske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Frankrig.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat i Paris

De franske myndigheder har indført en turistskat på overnatninger i Paris. På samtlige hoteller og lejlighedshoteller opkræves derfor en ekstra afgift. Børn under 12 år betaler ikke turistskat. Skatten betales direkte til hotellet senest ved hjemrejse.

Pris pr. person og nat:
2-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 1 EUR pr. person/nat
3-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 1,65 EUR pr. person/nat
4-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 2,47 EUR pr. person/nat
5-stjernede hoteller/lejlighedshoteller: 3,30 EUR pr. person/nat

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Kreditkort accepteres i vid udstrækning. Ved billeje er det normalt, at man tager en kopi af kreditkortet som depositum.

Tidsforskel

Ingen.

El

240 V. Adapter ikke nødvendig.

Sprog

Fransk

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Tilbud til Paris
Ambassadeur
Ambassadeur
Paris, Frankrig
 • 3 dage
 • Fly + hotel
 • Afrejse 21 okt 2019 fra København
København, 21 okt 2019, 3 dage
Citadines Maine Montparnassefamilycomfort
 • Børnevenligt
Citadines Maine Montparnasse
Paris, Frankrig
 • 3 dage
 • Fly + hotel
 • Afrejse 20 okt 2019 fra København
København, 20 okt 2019, 3 dage
Opera Cadet
Opera Cadet
Paris, Frankrig
 • 3 dage
 • Fly + hotel
 • Inkl. Morgenmad
 • Afrejse 28 okt 2019 fra København
Morgenmad
København, 28 okt 2019, 3 dage
Find din rejse til Paris