Se hoteller (6)

Rejser til Disneyland® Paris

Rejs med Spies til Disneyland® Paris og oplev en magisk verden fyldt med oplevelser.

I Disneyland® Paris kan hele familien opleve masser af sjove forlystelser, spektakulære shows og store parader. Med Spies bestiller du en pakke med fly og hotel, og når du er fremme, køber du entré til parkerne.

Disney-eventyret fortsætter på hotellerne

Hotellerne ved Disneyland® Paris ligger tæt på parkerne, som du nemt kommer til i bil eller med bus. De fleste hoteller tilbyder også gratis bustransport flere gange om dagen. Hotellerne er børnevenlige, og mange har sit eget tema - fra slots- til søfartstema. Hotellet Explorers Hotel Marne-la-Vallée® er et godt valg for den eventyrlystne familie - her kan børnene udforske vraget af sørøverskibet The Seven Seas Rider og bade i den opvarmede indendørspool, The Secret Lagoon.

Gør dit ophold i Disneyland® endnu bedre

Under dit ophold kan du på stedet tilkøbe morgenmad, hvor du får selskab af kendte Disney-figurer. Du kan også tilkøbe Buffalo Bill's Wild West Show med masser af fart over feltet: Annie Oakley, ponny-ekspressen, Sitting Bull og hele hans stamme byder på et fartfyldt show, og samtidig får I serveret en treretters middag med samme tema.

Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Disneyland® Paris

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Klima og vejr
 • januar
6°1°
1
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • februar
7°1°
2
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • marts
12°4°
5
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • april
16°6°
6
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • maj
20°10°
7
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • juni
23°13°
8
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • juli
25°15°
7
Soltimer pr. dag
20
Regnfri dage
 • august
24°14°
7
Soltimer pr. dag
19
Regnfri dage
 • september
21°12°
5
Soltimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • oktober
16°8°
4
Soltimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • november
10°5°
2
Soltimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • december
7°2°
1
Soltimer pr. dag
15
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 2 timer.

Afrejse

Du kan rejse til Disneyland® Paris hele året med rutefly fra København.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling.

SAS lander i lufthavnen Charles de Gaulle og Norwegian i lufthavnen Orly. Køretiden fra Charles de Gaulle til Disneyland Paris er ca. 40 minutter (ca. 45 km) og fra Orly ca. 45 minutter (ca. 50 km).

Fra lufthavnene Charles de Gaulle og Orly kører der også Magical Shuttle-busser til Disney-hotellerne. Turen tager cirka en time til det første hotel. Billetter kan købes på forhånd på Magical Shuttles hjemmeside http://www.magicalshuttle.fr, i Magical Shuttles servicedesk i terminal 2E/2F i Charles de Gaulle-lufthavnen eller i bussen. Bemærk, at den sidste ekspresbus kører fra lufthavnen kl. ca. 20.25. Derefter henvises til taxi eller tog via Paris centrum - stationen ved Disneyland® Paris hedder Marne-la-Vallée – Chessy.
Fakta

Vores service

Opholdet i Disneyland® Paris er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdet. Der kræves ikke visum. For nærmere information henviser vi til Frankrigs ambassade på telefon 33 67 01 00.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den franske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Frankrig.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Kreditkort accepteres i stor udstrækning.

Tidsforskel

Ingen.

El

240 V. Adapter ikke nødvendig.

Sprog

Fransk

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.

Tilbud til Disneyland Paris® for 2 voksne og 2 børn

Tilbud til Disneyland Paris® for 2 voksne og 1 barn

Find din rejse til Disneyland® Paris