Hoteller (164)

Rejser til Frankrig

En rejse til Frankrig kan være en weekend i Paris eller Disneyland, strandliv på rivieraen, Formel 1 i Monaco eller skiløb Alperne - valget er dit.
Når du bestiller din rejse til Frankrig hos Spies, kan du vælge blandt alt det bedste, Frankrig har at byde på. Skal du rejse med børn, er det sikkert Disneyland® Paris, der trækker - måske kombineret med en weekendrejse til Paris. Du kan også vælge blandt flere forskellige rejsemål langs Den Franske Riviera, eller hvad med en Formel 1-rejse til Monaco? Spies tilbyder også rejser til Korsika, hvor du får en ferie med dramatisk natur, spændende mad og fremragende strande.

Weekendrejser til Frankrig

Frankrig er det perfekte land at rejse til på en weekendrejse, både takket være den relativt korte flyrejse og landets enorme bredde. Besøg landets vidunderlige hovedstad på en romantisk weekend, rejs på en komprimeret sol- og strandferie til Korsika eller kombinér by og strand på en weekend i Nice. Frankrig har meget at tilbyde, men lader du det være op til børnene, vil valget med garanti falde på Disneyland® Paris.

Sol og strand i Frankrig

Takket være middelhavsklimaet langs Den Franske Riviera og på Korsika kan du glæde dig til varme og solsikre sommertemperaturer. Fantastiske sandstrande, trendy natteliv, kulturelle events og museer; vores rejser til Frankrig har meget mere at byde på end bare sol og strand - og da du flyver med rutefly, når du rejser med os, kan du helt selv bestemme rejselængden.

Den franske køkken

Det franske køkken er ikke bare berømt; det er legendarisk. Har du først én gang rejst til Frankrig, vil du forstå hvorfor, og det har gennem tiderne kastet så mange anerkendelser af sig, at den franske gastronomi er blevet indskrevet som immateriel kulturarv på UNESCOs verdensarvsliste. Vil du prøve klassiske specialiteter på rejsen til Frankrig, kan vi bl.a. anbefale Coq au vin, crêpes, løgsuppe, snegle og smagfulde franske oste. En gastronomisk rejse til Frankrig er selvfølgelig ikke komplet uden et bekendtskab med de fremragende franske vine. Frankrig er en af verdens største vinproducenter, og med vinregioner som Bordeaux, Côtes du Rhône og Champagne er placeringen længst fremme i det internationale vinfelt fuldt fortjent.
Find dit hotel
Find din rejse til Frankrig

Rejser til Frankrig

Den Franske Riviera byder på strandliv af høj klasse, masser af kulturoplevelser, eksklusive natklubber og luksusbutikker. Med Spies kan du også bestille en formel 1-rejse til Monaco.
Antibes/Juan les Pins
Juan les Pins er en klassisk badeby med et moderne forlystelsesliv.
Cannes
Cannes er andet end filmfestivaler og luksusshopping. Spies har også et familievenligt lejlighedshotel - Citadines Croisette Cannes.
Nice
Hos Spies kan du bestille både familievenlige hoteller og lejebil i Nice. Et velegnet ferierejsemål for både store og små.
Skræddersy din rejse til Korsika med Spies. På den store ø i Middelhavet venter naturskønne omgivelser, en spændende madkultur, idylliske byer og fine strande.
Bastia
Spies tilbyder rejser med rutefly til Bastia - perfekt til både en weekendtur og en lidt længere ferie.
Calvi
Mange rejser til Calvi på grund af det livlige natteliv, men byen byder også på fine strande, spændende restauranter og hoteller for enhver smag.
L'Île-Rousse
L'Île-Rousse byder på både fine strande, gode restauranter og interessante seværdigheder.
Flere rejsemål i Frankrig
Disneyland® Paris
Disneyland® Paris. Spies har rejserne, hotellerne og de gode priser.
Paris
På en weekendtur til Paris kan du nå at opleve meget af den populære kulturmetropol. Glæd dig til verdensberømte seværdigheder, lækker fransk mad og god shopping.