Hoteller (21)

Rejser til Korsika

Velkommen til Korsika - den fjerdestørste ø i Middelhavet med smuk natur, idylliske byer og en madkultur, der fortjener langt mere opmærksomhed.
Spies tilbyder rejser til Korsika fra maj til august, og du bestemmer selv, om du vil være væk en uge eller længere. Men uanset hvor længe du planlægger at være på Korsika, bør du afsætte en dag eller to til at udforske og opleve øens smukke og dramatiske natur. På øen kommer du nemt rundt med tog, så du kan få en ferie med både afslapning, oplevelser og aktiviteter.

Calvi, Bastia eller L'Île-Rousse?

Spies tilbyder tre rejsemål på Korsika. Hvis du kunne tænke dig en rejse med livligt natteliv og fine strande, skal du vælge Calvi. I L'Île-Rousse bor du tættere på det korsikanske hverdagsliv og kan nemt komme videre rundt på øen fra togstationen i byens centrum. Er du derimod ude efter lidt mere storbyliv som afveksling fra stranden, skal du rejse til Bastia, der byder på såvel eksklusiv shopping som spændende restauranter.

Med Spies til Korsika

Med Spies kan du skræddersy din rejse til Korsika og vælge at kombinere to rejsemål. Start for eksempel med et par dage i Bastia med shopping og forlystelsesliv og tag derefter til stranden i L'Île-Rousse og få en afslappende afslutning på ferien.
Find dit hotel
Find din rejse til Korsika

Rejser til Korsika

Bastia
Spies tilbyder rejser med rutefly til Bastia - perfekt til både en weekendtur og en lidt længere ferie.
Calvi
Mange rejser til Calvi på grund af det livlige natteliv, men byen byder også på fine strande, spændende restauranter og hoteller for enhver smag.
L'Île-Rousse
L'Île-Rousse byder på både fine strande, gode restauranter og interessante seværdigheder.