Se hoteller (5)

Rejser til L'Île-Rousse

L'Île-Rousse er en indbydende lille by på Korsikas nordkyst - perfekt til en rejse med fokus på afslapning, solbadning, udflugter og lækker mad.
L'Île-Rousse er en afslappet by med en lille havn, en fin strand og et hyggeligt marked - perfekt til en afkoblende ferie på tomandshånd. Byens centrum består af fire-fem gader med lokalt folkeliv, og det er også her, at man finder Place Pascal Paoli, hvor byens smukke markedsbygning ligger, og hvor folk samles om aftenen til en aperitif og for at betragte eller kommentere petanquespillet, som er et populært tidsfordriv på Korsika. Nord for centrum ligger den lille havn, hvorfra man kan sejle til Nice og Marseille, og lige syd for byen løber den fine strand.

Smagen af Korsika

På en rejse til L'Île-Rousse er der mange spændende muligheder for at udforske det korsikanske køkken, som hverken er fransk eller italiensk, men noget midtimellem præget af nærheden til såvel havet som naturen. Muslinger, krebs og andre skaldyr kan findes på de fleste menuer, ligesom de lokale delikatesser vildsvin og korsikansk ost samt kastanjer, der er en hyppigt brugt ingrediens i mange forskellige retter, og som også bruges til at fremstille den lokale øl, Pietra.

Oplev Korsika

Togstationen ligger midt i L'Île-Rousse, så det er nemt at begive sig ud for at se mere af øen. Tag for eksempel toget til Calvi, Bastia eller Korsikas hovedby, Ajaccio, hvor du blandt andet kan besøge huset, hvor Napoleon blev født. Du kan naturligvis også stige af i en af de små byer, toget passerer på vejen, og nyde en god frokost eller blot se dig lidt omkring. Hvis du hellere vil udforske øen til fods, er der flere gode vandreruter, som starter i L'Île-Rousse og går gennem små landsbyer og smuk natur langs gamle æselstier.
Tips og nyttig info
  • Fine strande
  • Lokale restauranter

Spies' gæster om L'Île-Rousse

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til L'Île-Rousse