Se hoteller (11)

Rejser til Bastia

Bastia byder på både strande, forlystelsesliv og eksklusiv shopping. Med Spies flyver du med rutefly og bor centralt tæt på Rue Napoléon eller chikke Place Saint-Nicolas.
Bastia blev grundlagt i 1380, da Korsika tilhørte Genova, og oven for den gamle havn troner fæstningen, der har givet byen sit navn. Langs de smalle, snoede gader i den gamle bydel ses arkitektur fra middelalderen, men Bastia er også en moderne metropol og Korsikas økonomiske centrum. Byen byder på såvel trendy butikker langs Rue Napoleon som førsteklasses restauranter med mad for enhver smag. Bastia er ikke større, end at den kan udforskes på en dags tid, og man kommer nemt rundt på gåben - tag gerne en pause undervejs på en hyggelig bar på et af byens mange smukke torve.

Smagen af Korsika

Korsika har sit eget køkken, som hverken er fransk eller italiensk, men noget midtimellem med et tydeligt præg af nærheden til havet og naturen. Kastanjer er en hyppigt brugt ingrediens på restauranterne i Bastia, ligesom vildtkød og korsikansk ost præger mange retter. Stift gerne bekendskab med den korsikanske kogekunst ved at bestille en af de lokale menuer, som de fleste restauranter tilbyder. Nyd dertil øens egen vin eller en kold Pietra; den lokale kastanjeøl.

Sol og strand i Bastia

Lige syd for Bastia ligger Plage d'Arinella, som er en af øens smukkeste strande med både god plads og klipperige bugter, som byder på god snorkling i krystalklart vand. Ved stranden ligger også et vandsportscenter, hvis man har lyst til at sejle eller windsurfe.

Oplev Korsika

Bastia er en god base, hvis du vil opleve mere af øen. Herfra kan du tage toget hele vejen ned til hovedbyen Ajaccio, men du kan også gøre holdt undervejs, for eksempel i universitetsbyen Corse midt på øen. På turistinformationen kan du også få tip til gode vandreruter, hvis du har lyst til en kortere eller længere vandring i Korsikas smukke natur.
Tips og nyttig info
  • Strand og by
  • Centralt beliggende hoteller
  • Lokale restauranter
  • Gode shoppingmuligheder

Spies' gæster om Bastia

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Bastia