Se hoteller (4)

Rejser til Calvi

Calvi er nok mest kendt for sin smukke strand, som feriegæster fra hele Europa flokkes til i sommermånederne.
Calvi ligger på Korsikas nordkyst og har som vartegn en gammel fæstning, der har tronet over byen siden middelalderen. Neden for fæstningen ligger havnen, hvor lystyachter ligger side om side med de lokale fiskerbåde, der sørger for råvarer til de lokale restauranters menukort. Om aftenen er der godt med liv i Calvis gader og stræder og på havnen varer natlivet til ud på de små timer.

Calvi er et af Korsikas mest internationale rejsemål, og man hører lige så mange tale norsk, tysk og hollandsk, som man hører lokalbefolkningen tale fransk og italiensk. Alle er veælkomne til at slappe af på Calvis lange sandstrand, måske efterfulgt af et glas lokal rosé i solnedgangens skær, mens man betragter de lokale spille et slag petanque på en af byens mange petanquebaner.

Spis godt i Calvi

På de fleste menukort kan man finde muslinger, krebs og andre skaldyr såvel som den lokale specialitet, vildsvin, og andre lokale retter. Øens køkken er en blanding af det italienske og det franske med et særegent korsikansk strejf, og kastanjer er en populær ingrediens i både kager, gryderetter og den lokale øl, Pietra.

Rutefly til Korsika

Spies tilbyder rejser med rutefly til Calvi, og du har en række hoteller at vælge imellem med en beliggenhed i centrum eller tæt på stranden.

Bastia, Ajaccio og meget andet

Man kommer nemt rundt på Korsika med tog. Fra Calvi kan du for eksempel tage til Bastia og udforske shoppinggaden Rue Napoléon. Du kan også tage toget til øens hovedby, Ajaccio; måske med et par stop undervejs. Hvis du vil opleve Korsikas dramatiske natur på nærmeste hold, byder øen også på flere gode vandrestier.
Tips og nyttig info
  • Kilometerlange sandstrande
  • Børnevenlige strande
  • Lokale restauranter
  • Godt natteliv

Spies' gæster om Calvi

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Calvi