Se hoteller (52)
Tag en slentretur langs strandpromenaden i Nice, nyd det klare blå hav og maden, der serveres "à la provençale".
Når du bestiller rejse til Nice med Spies, kan du vælge at bo med byens bedste beliggenhed på den berømte strandpromenade Promenade des Anglais. Her kan du spadsere, jogge eller stå på rulleskøjter og samtidig nyde den flotte udsigt - og får du brug for et hvil, kan du slå dig ned i en af de mange blå liggestole, der står langs promenaden. Vil du udforske mere af Provence eller Den Franske Riviera, er vi gerne behjælpelige med at bestille en lejebil sammen med din rejse. Så kan du f.eks. rejse ned til det lidt mindre, men hyggelige Cannes, hvor vi også tilbyder mange skønne hoteller.

Formel 1: Monaco Grand Prix

Ikke langt fra Nice ligger Monaco, hvor der hvert år i maj afvikles Monaco Grand Prix; et Formel 1-løb med de bedste kørere og hurtigste biler. Med Spies kan du bestille Formel 1-pakker, hvor fly, hotel og billetter til både lørdagens og søndagens løb er inkluderet.

God mad og fantastiske vine

Det er en kendt sag, at man kan få god mad og dejlige vine i Frankrig, og nærheden til Italien blot 30 km væk fornægter sig ikke. Madudbuddet er en perfekt blanding af det franske og italienske køkken. I den gamle bydel ligger der mange gode restauranter, ikke mindst med fisk og skaldyr. Her er også mange spisesteder med faste 3-retters menuer til rimelige priser. Mange retter i Nice serveres "à la Provençale", hvilket betyder, at maden indeholder tomater eller tomatsauce og er krydret med krydderurter og hvidløg.

Noget for alle aldre

Nice byder på et fantastisk klima og nærhed til bjergene, havet og naturen - her har sportsentusiasten uanede muligheder for at udfolde sig. Med et hav af caféer, restauranter, diskoteker og natklubber er her også et rigt aften- og natteliv for alle aldersgrupper. I Nice afholdes der desuden mange forskellige former for festivaler tilegnet bl.a. jazz, dans, film og teater. Diskotekerne åbner omkring kl. 23 og har åbent til ca. kl. 5.

Både by og strand

Nice er Frankrigs største ferierejsemål. Her skinner solen næsten altid, og stranden ligger midt i byen. Der er flere ting, du ikke bør gå glip af under dit besøg i Nice: Den gamle bydels små stræder og pastelfarvede huse, den flere kilometer lange strandpromenade Promenade des Anglais, som er flankeret af palmer og spektakulære husfacader, det berømte blomstermarked Cours Saleya, der afholdes seks dage om ugen, det fine operahus beliggende mellem strandpromenaden og den gamle bydel - og selvfølgelig Cathédrale Sainte Réparate fra 1600-tallet, som er fuld af marmor og fascinerende vægdekorationer i gips. Du kan også besøge det arkæologiske museum i den eksklusive bydel Cimiez.

Luksuriøs shopping

Nice byder på et stort og luksuriøst shoppingudbud. Mange af shoppinggaderne ligger i den nye bydel, især i området omkring Avenue Jean Médecin, hvor du også finder de eksklusive stormagasiner og modebutikker. Men i Nice er der rige muligheder for at gøre andre indkøb end tøj: Olie, krydderier, antikviteter og provencestof er også værd at tage med hjem fra rejsen i Nice.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • By og strand
  • Lang strandpromenade
  • Hoteller i alle prisklasser
  • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv

Spies' gæster om Nice

Find din rejse til Nice

Rejseinspiration

Nice i Frankrig

24 timer i Nice - de bedste seværdigheder i Nice

Oplevelser, hoteltips og restauranter - sådan får du mest ud af et døgn i den franske ferieby Nice.

Menneskeliv i Nice

3 tips til Nice

Her får du 3 hurtige tips til, hvor mange dage man skal bruge i Nice, hvordan man kommer rundt og hvor man skal bo i Nice.