Hoteller (74)

Rejser til Den Franske Riviera

Den Franske Riviera har en helt særlig ekstravagance og lokker bl.a. med spændende kunstmuseer, shopping i luksusklassen og en verdensberømt filmfestival. Med Spies kan du sætte oplevelserne et gear op og bestille en Formel 1-rejse till Monaco.
På Den Franske Riviera ligger badebyerne på en lang række langs kysten. Her venter kendte liebhaverbyer som Cannes og Nice, og mellem dem ligger klassiske Antibes samt nabobyen Juan les Pins. Uanset om det er jazzfestivalen, filmfestivalen, den gode mad eller det eksklusive natteliv, der trækker i dig, vil du ikke blive skuffet over Den Franske Riviera.

Naturskønne omgivelser

Luksusyachter og glamourøst byliv er nok det, de fleste forbinder med en rejse til Den Franske Riviera. Men faktum er, at kysten gemmer på en skøn kollage af uberørt natur, lange vandrestier, små provencalske bjergbyer og vingårde. Vil du udforske omgivelserne på din rejse, er det nemmest at leje en bil og køre rundt på egen hånd, så du selv bestemmer tempoet.

Shoppingmuligheder i topklasse

Den Franske Riviera er et paradis for dig, der vil krydre ferien med eksklusiv shopping. Foruden modetøj, sko og smykker er Den Franske Riviera også fyldt med håndværk og kunst samt farverige frugt- og blomstermarkeder, souvenirs og turistbutikker. Det er ikke kun de store designere, der har butikker langs rivieraen; her er også delikatesseforretninger, trendy boutiques, secondhand-butikker og kæder med knap så høje priser.

Spies' rejser til Den Franske Riviera

Med Spies kan du rejse til Den Franske Riviera året rundt, men de bedste tidspunkter er forår og forsommer, hvor alting blomstrer. Takket være Spies' fleksible rejselængder kan du skræddersy din rejse og selv bestemme, hvor længe du vil være væk. Spies tilbyder en lang række hoteller langs kysten, hvor du kan vælge mellem alt fra enkle budgethoteller til luksushoteller fra øverste skuffe.
Find dit hotel
Find din rejse til Den Franske Riviera

Rejser til Den Franske Riviera

Antibes/Juan les Pins
  • Restauranter og barer
  • Aktiviteter og oplevelser
  • Natteliv
Juan les Pins er en klassisk badeby med et moderne forlystelsesliv.
Cannes
  • Natteliv
  • Restauranter og barer
  • Aktiviteter og oplevelser
Cannes er andet end filmfestivaler og luksusshopping. Spies har også et familievenligt lejlighedshotel - Citadines Croisette Cannes.
Nice
  • Restauranter og barer
  • Aktiviteter og oplevelser
  • Shopping
Hos Spies kan du bestille både familievenlige hoteller og lejebil i Nice. Et velegnet ferierejsemål for både store og små.

Rejseinspiration

Nice i Frankrig

24 timer i Nice - de bedste seværdigheder i Nice

Oplevelser, hoteltips og restauranter - sådan får du mest ud af et døgn i den franske ferieby Nice.

Menneskeliv i Nice

3 tips til Nice

Her får du 3 hurtige tips til, hvor mange dage man skal bruge i Nice, hvordan man kommer rundt og hvor man skal bo i Nice.