Se hoteller (11)

Rejser til Antibes/Juan les Pins

Antibes og Juan les Pins er to klassiske badebyer, der ligger side om side på Den Franske Riviera.
Juan les Pins ligger, præcis som nabobyen Antibes, mellem Nice og Cannes på Den Franske Riviera. Folk fra hele Europa strømmer hertil for at nyde strandene, forlystelseslivet og den årlige jazzfestival, der løber af stablen i juli og ofte frekventeres af nogle af jazzhimlens største stjerner.

Juan les Pins

Juan les Pins er en klassisk badeby med en lang strand og en fin strandpromenade, som er omgivet af fristende restauranter og caféer. Fra Juan les Pins kommer du nemt med tog til både Antibes, Cannes og Nice, hvor du kan se mere af det, der har gjort Den Franske Riviera så berømt: lystyachterne, de mondæne butikker og det funklende folkeliv. Eller hvorfor ikke leje en bil et par dage og tage på udflugt ind i landet? Du behøver ikke at køre så langt, før du kommer til små provencalske landsbyer, hvor livet går lidt langsommere, og der er masser af tid til at slentre rundt og indsnuse atmosfæren. Det er også sejlturen værd at besøge Île Sainte-Marguerite, Île Saint-Honorat eller en af de andre øer, der ligger lige ud for kysten.

Antibes

Antibes er et af Den Franske Rivieras mest populære rejsemål, som bl.a. byder på Europas største lystbådehavn og en velbevaret bykerne. Byen blev grundlagt af grækerne i Antikken og har en charmerende gammel bydel, hvor især området mellem Rue James Close og busstationen er en labyrint af smalle gyder, der summer af liv. Nærmere havet finder du Château Grimaldi, der rummer en stor og varieret samling af Picassos værker, og går du lidt omkring, støder du også på et lille marked eller en hyggelig restaurant.

En rejse lige efter dit hoved

Bestiller du en rejse til Juan les Pins og Antibes, kan du vælge mellem både luksushoteller, designhoteller og hoteller af mere enkel standard. Ikke langt fra yachthavnen i Antibes kan du desuden bo i lejlighed, hvis du hellere vil det. Du kan med andre ord få rejsen, præcis som du vil, og eftersom du flyver med rutefly, kan du rejse på lige netop de datoer, der passer dig.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • By og strand
  • Historie
  • Luksushoteller
  • Designhoteller

Spies' gæster om Antibes/Juan les Pins

Find din rejse til Antibes/Juan les Pins