Se hoteller (11)
En rejse til Cannes på Den Franske Riviera byder på en blanding af luksus, glamour, charmerende provinsstemning og eksklusiv badeby.
Cannes er berømt for sin prestigefyldte årlige filmfestival, som besøges af kendisser fra hele verden. Byen er præget af en eksklusiv stemning året rundt, ikke mindst langs strandpromenaden La Croisette, hvor luksushotellerne og mærkevarebutikkerne ligger side om side. Alligevel har Cannes formået at bevare en afslappet provinsiel charme med kun få skridt fra den rolige gamle bydel Le Suquet til det pulserende natteliv i centrum. I havnen ligger lystyachterne og de lokale fiskerbåde side om side og tegner et farverigt kontrastbillede, som gør, at du som feriegæst føler dig velkommen i Cannes fra dag ét. Lige på den anden side af kystvejen venter kilometervis af lange, brede sandstrande, så er det sol og strand, der lokker, vil du heller ikke blive skuffet over Cannes.

Cannes med Spies

Bestiller du en rejse til Cannes hos Spies, kan du vælge mellem en række gode hoteller: På Hotel des Orangers Cannes bor du centralt i den gamle bydel, men vil du hellere bo på et luksushotel ved strandpromenaden, er Majestic et oplagt valg. Og foretrækker du at bo i hotellejlighed, kan du tage et kig på Citadines Croisette Cannes.

Sådan rejser du hertil

Med Spies rejser du til Cannes med rutefly - det perfekte valg, hvis du vil rejse på egen hånd og bestemme alt selv. Eftersom du flyver med rutefly, kan alting skræddersys, så det passer perfekt til dig og dit rejseselskab: afrejsedag, rejselængde, rejsemål, hoteller etc. Vi hjælper dig med at virkeliggøre din drømmeferie - fra at finde det bedste fly til at bestille det helt rigtige hotel.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Luksushoteller
  • By og strand
  • Lang strandpromenade
  • Centralt beliggende hoteller
  • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv

Spies' gæster om Cannes

Find din rejse til Cannes