Se hoteller (52)

Rejser til Lissabon

Kan du ikke bestemme dig for, om du vil på storbyferie eller til sydens sol? Så er Lissabon helt perfekt; her får du det bedste af to verdener.
Lissabon er grundlagt på syv bakker, hvilket betyder, at byen ikke kun byder på store oplevelser, lækker mad, et livligt natteliv og seværdigheder, men også masser af motion!

Charmerende by i stærk fremmarch

I Lissabons gamle forretningskvarter handles der stadig - også selv om der i dag ligger flere banker og modeforretninger end kniplingsbutikker og hattemagere. Det betyder dog ikke, at de slet ikke findes, og drejer du ned ad den rigtige gade, bliver du mødt af en unik, gammeldags atmosfære, hvor stilfulde caféer og barer ligger side om side med traditionelle barbersaloner og skopudsere. Men en rejse til Lissabon rummer også meget andet end ældgamle gader og tidslommer: Alle de typiske karaktertræk for en fremgangsrig storby i det 21. århundrede er at finde her - lige fra hypermoderne arkitektur og hektisk trafik til aktiviteten omkring havnen. Trods Lissabons store kommercielle udvikling, byder byen stadig på et forholdsvis billigt restaurantliv, og er du i festhumør, venter et livligt natteliv, som først ånder ud i de små timer. Og skulle du trænge til en pause fra bylivet, kommer du nemt til de kilometerlange sandstrande, som ligger omkring 20 km væk.

Estoril og Cascais

Den portugisiske riviera kombinerer på charmerende vis jetset-atmosfæren ved det store kasino og ferieparadisets sol og hav med en flere hundrede år gammel kulturarv. Her kan du bl.a. smage friskfanget sværdfisk, tunfisk, hummer og krabbe fra Cascais' fiskemarked eller udforske områdets mange attraktioner og det rige forlystelsesliv. Estoril og Cascais byder desuden på nogle af Europas bedste golfbaner. Du vælger selv, om du vil bo her og eventuelt kombinere rejsen med et par dage i Lissabon, eller om du vil bo i Lissabon og tage toget hertil (ca. 30 minutter).

Lissabon med Spies

Bestiller du en rejse til Lissabon med Spies, kan du vælge mellem en lang række hoteller i alle prisklasser. På det klassiske Top Selection-hotel Avenida Palace bor du både centralt og luksuriøst, og skal du rejse med børn, kan vi anbefale børnevenlige Turim Lisboa Hotel - et andet centralt beliggende hotel, som har fået gode bedømmelser af vores tidligere gæster. Når du bestiller rejsen til Lissabon hos Spies, bestemmer du selv, hvor længe du vil være væk, og hvilken dag du vil rejse - det kan være alt fra en weekend til flere uger. Du kan også kombinere din rejse til Lissabon med et valgfrit antal nætter i Estoril eller Cascais på den portugisiske riviera - så får du både solferie og storbyrejse i ét.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Familiehoteller
  • Hoteller i forskellige prisklasser
  • Restauranter og natteliv
  • Behageligt klima
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Lissabon

Find din rejse til Lissabon

Inspiration

maria nyder livet ved stranden

Sol og strand i Lissabon

Solvogn eller sporvogn? I Lissabon udelukker det ene ikke det andet. Vores rejseekspert, Maria, viser dig vejen til pulserende storbyliv og afslappende strandliv. Drømmer du om at surfe, er Lissabon et oplagt rejsemål. Hop på en bus eller snup en taxi til en af de mange omkringliggende badebyer, hvor surfinstruktører er klar til at guide dig.