Hoteller (207)

Rejser til Portugal

Portugal - et land af enorme kontraster. Fra Lissabons trange stræder, over strandene på Algarvekysten til Madeiras dragende og dramatiske natur.
Portugal har i årtier været et af de mest populære rejsemål i Europa, især takket være den store variationsrigdom og det skønne klima, som tiltrækker rejsende året rundt. Det har dog heldigvis ikke haft den store indvirkning på priserne, som stadig er ganske rimelige, uanset om du rejser til Madeira, Algarve eller en af byerne på Portugals kyst.

Lissabon og omegn

Der er mange gode grunde til at besøge Portugals hovedstad Lissabon: maden, atmosfæren og arkitekturen for at nævne nogle få. Bestiller du en rejse til Portugal, er det samtidig nemt at rejse rundt på egen hånd og besøge forskellige strande og byer - eller måske et par af golfbanerne langs kysten syd eller nord for Lissabon. Du kan også vælge at kombinere Lissabon med et af vores andre rejsemål i Portugal, f.eks. badeparadiset Costa da Caparica, fiskerbyen Cascais eller Sesimbra, som er populært blandt golfspillere såvel som badegæster.

Madeira

Den portugisiske atlanterhavsperle Madeira er flere gange blevet kåret til verdens smukkeste ø. Nogle rejser hertil for golfspillets skyld, andre for at vandre langs øens berømte levadaer, mens lige så mange bare vil mærke stemningen i øens hovedstad Funchal, som har både portugisiske og britiske aner. Uanset hvor du vælger at holde ferie, er vi sikre på, du vil blive fascineret af Madeiras skønhed. Et godt tip er at bestille en lejebil sammen med rejsen, så du kan køre rundt og udforske øen i dit helt eget tempo.

Algarvekysten i Portugal

Algarve er lige så kendt for sine golfbaner som for sine strande, men her er meget mere at se og opleve, end de fleste er klar over. Præcis som i resten af Portugal kan du rejse hertil stort set hele året, eftersom klimaet er mildt, og der kun er et par måneders vinterpause i golfsæsonen. Rejser du med Spies, kan du vælge mellem tre forskellige rejsemål: Albufeira, Vilamoura og Praia da Rocha. Du kan naturligvis både bestille greenfeepakke og lejebil, samtidig med at du bestiller din rejse til Portugal.
Find dit hotel
Find din rejse til Portugal

Rejser til Portugal

Der er mange grunde til at rejse til Madeira: den grønne ø byder på smukke vandrestier, malerisk natur, en fantastisk blomsterpragt og et væld af aktiviteter og kulturelle seværdigheder.
Funchal
Funchal er en moderne og international by med masser at byde på. På en rejse hertil venter en stor samling gode restauranter, fine shoppingmuligheder, populære vandrestier og skønne hoteller.
Ponta do Sol
På en rejse til Ponta do Sol og Calheta kan du slappe af i landlige omgivelser ved Atlanterhavet. Her råder en rolig og afslappet atmosfære med stemningsfulde stræder og gode restauranter.
Santo da Serra
Santo da Serra er et lille rejsemål i bjergene på det østlige Madeira. Rejser du hertil, har du rig mulighed for at opleve øens smukke natur - enten på levadavandring, på hesteryg eller på golfbanen.
Canico
Canico er en fredelig lille by med et smukt torv, en labyrint af smalle gader og en charmerende lille kirke. Spies tilbyder hoteller både i centrum og lidt uden for byen.
Ribeira Brava
På en rejse til Ribeira Brava på Madeiras sydkyst kan du se frem til afslapning, naturoplevelser blandt bjerge og en lokal atmosfære.
På en rejse til Algarve kan du se frem til interessante udflugter, billedskøn natur, udfordrende golfbaner, lækker mad og dejlige strande.
Albufeira
Albufeira har lidt af det hele, uanset om du søger sol og strand, forlystelsesliv eller bare vil slappe af og nyde livet. Med Spies rejser du til Albufeira med rutefly.
Vilamoura
Velkommen til Vilamoura - et af Portugals mest fristende rejsemål, uanset om du vil på golfrejse eller bare længes efter sol og strand.
Praia da Rocha
Velkommen til en af Europas smukkeste strande - Praia da Rocha. Med Spies kan du rejse, lige når du vil, og blive lige så længe du har lyst.
Armacao de Pera
Armação de Pêra er en hyggelig ferieby på sydkysten, tæt på Albufeira. Her ventar en afslappet blanding af historie, forlystelsesliv og smuk natur.
Tavira
Rejs med Spies til Tavira, som byder på historiske seværdigheder, maleriske stræder, fantastiske strande og fine golfbaner.
Bestiller du en rejse til Lissabon-området med Spies, kan du vælge at bo i den charmerende hovedstad Lissabon eller på sol-, strand- og golfrejsemål som Sesimbra, Costa da Caparica og Estoril/Cascais.
Estoril/Cascais
Estoril/Cascais byder på en skøn kombination af strand og storby. Her rejser folk til fra hele verden for at nyde den portugisiske riviera.
Lissabon
Portugals hovedstad Lissabon er en charmerende storby med meget at se og opleve. Med Spies kan du vælge imellem et stort antal hoteller.
Sesimbra
Sesimbra er et roligt rejsemål på Costa Azul, hvor der findes fine sandstrande, gode golfbaner og restauranter med især alt godt fra havet på menuen.
Costa da Caparica
Costa da Caparica er et meget populært badeparadis, ikke mindst blandt portugiserne selv. Når du rejser hertil med Spies, bor du ikke langt fra stranden.
Porto
Verdensarvslistede Porto har en strategisk beliggenhed på Costa Verde i det nordlige Portugal.
Porto
Portvin, fodbold og kultur - Porto er et godt valg for livsnyderen.