Se hoteller (1)

Rejser til Sesimbra

Velkommen til smukke Costa Azul og den charmerende by Sesimbra, der byder på lækre fiskerestauranter og fine strande.
Sesimbra er et livligt lille fiskerleje, som i de senere år er vokset til en malerisk ferieby. Gode restauranter med fisk og skaldyr, fine golfbaner og smukke strande lokker mange hertil, men byen byder også på historiske kirker, en gammel fæstning og nærhed til nationalparken Arrábida.

Maleriske stræder og afslappet stemning

Sesimbra ligger ved foden af Arrábida-bjergkæden og er en charmerende kystby med stejle gader, der løber op fra strandpromenaden og kantes af butikker, barer og restauranter med især fisk og skaldyr på menuen. Folkelivet i Sesimbra er stadig autentisk og afslappet, på trods af at byen tiltrækker stadig flere feriegæster.

Fine strande og gode golfbaner

Den 13 km lange kyststrækning består af sandstrande, og det er nemt at finde en plet, som man kan have helt for sig selv. Caparica er meget populær blandt portugiserne selv; det er en skøn lang strand med fint sand. Er du til vandsport, er kysten og lagunerne ved Melides og Albufeira gode steder at opsøge. I området ligger også flere gode golfbaner, bl.a. den meget fine Aroeira-bane.

Lissabon

Sesimbra ligger også tæt på Lissabon, som absolut er et besøg værd. Portugals charmerende og spændende hovedstad ved vandet byder på såvel moderne arkitektur og hektisk trafik som stilfulde caféer og barer, der ligger side om side med traditionelle barbersaloner og skopudsere.

Spies' gæster om Sesimbra

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Sesimbra