Se hoteller (9)

Rejser til Praia da Rocha

Når du bestiller en rejse til Praia de Rocha, får du en af Europas absolut smukkeste strande med i købet.
Praia da Rocha er ikke ligefrem nogen storby. Selv om det primært er stranden, der lokker folk hertil, er det ikke svært at få en uge eller to til at gå. Du kan f.eks. tage på bådtur, vandre langs kysten, tage et par afstikkere ind i landet med lejebil eller udforske den fantastiske portugisiske madkultur.

Praia da Rocha - klippestranden

Praia da Rocha betyder klippestrand, og det er præcis, hvad der kendetegner rejsemålet. Den to kilometer lange strand, som løber helt ned til Santa Catarina-fortet i den østlige ende, er kantet af maleriske klipper og grotter i forskellige formationer, og det siges, at stranden er den mest fotograferede i hele Europa. Langs stranden løber en livlig strandpromenade, og lidt tilbagetrukket fra kysten ligger byen Portimao, som byder på både forlystelsesliv, restauranter og en elegant marina beliggende ved Arade-flodens udmunding i Atlanterhavet.

Spies' rejser til Praia da Rocha

Når du bestiller en rejse til Praia da Rocha med Spies, kan du få lige det hotel, som passer dig. Vi tilbyder både lejlighedshoteller, hoteller tæt på stranden og hoteller inde i byens centrum med restauranter og folkeliv lige uden for døren. Med Spies rejser du til Praia da Rocha med rutefly, hvilket giver dig maksimal fleksibilitet og valgfrihed. Du bestemmer selv, hvornår du vil rejse hertil, og hvor længe du vil blive. Med valgfri afrejse- og hjemkomstdag er du garanteret en rejse, som passer perfekt til dig og dine planer.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Hoteller tæt på stranden
  • Lejlighedshoteller
  • Fine sandstrande

Spies' gæster om Praia da Rocha

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Praia da Rocha