Hoteller (69)

Rejser til Algarve

Algarve har meget at byde på: golf, strande, spændende udflugtsmål, fantastisk natur, fremragende mad og gode vine.
Algarvekysten er meget populær blandt golfspillere, som rejser hertil fra januar til oktober. Og med en vandtemperatur så høj, at man kan bade helt ind i oktober måned, er Algarvekysten samtidig et paradis for badegæster. Restauranter og seværdigheder er åbne stort set året rundt, og bestiller du en lejebil sammen med rejsen til Algarve, har du et hav af udflugtsmuligheder lige uden for døren.

Fem forskellige rejsemål

Spies tilbyder fem rejsemål langs Algarvekysten: Praia da Rocha, Armacao de Pera, Albufeira, Vilamoura og Tavira. Hvert af dem har sin egen specielle charme, så hvilket rejsemål, der passer dig, er udelukkende en smagssag. I Praia da Rocha venter Europas måske smukkeste strand, mens Albufeira er et bedre valg, hvis du vil kombinere strand- og forlystelsesliv. Også Armacao da Pera byder på en herlig strand samt et godt udvalg af lokale restauranter. Rejser du derimod for golfspillets skyld, bør du tage et kig på Vilamoura eller Tavira.

Algarve for golfspillere

Algarvekysten er et velkendt og populært rejsemål blandt golfere fra hele verden. Her kan du slå golfsæsonen i gang, mens sne og slud stadig dækker de danske baner - og når sommeren går på hæld, kan du forlænge sæsonen langt ind i efteråret. I Vilamoura findes en god håndfuld baner, hvor du kan bestille en geenfeepakke sammen med rejsen, og i Tavira kan du bo direkte ud til golfbanen på lækre Monte Rei Golf & Country Club.

Fine sandstrande

Algarve er mindst lige så kendt for sine strande som for sine golfbaner. Mange af dem udgøres af blødt sand med klipper i forskellige formationer. De mest dramatiske udsigter får du, hvis du bestiller en rejse til Albufeira eller området vest for byen, mens sandstrandene øst for Albufeira har et mere klassisk udseende. Langs kysten finder du også strande med bølgebrydere, som gør vandet roligt og børnevenligt, strande med masser af plads til alle og lange, palmeindrammede strandpromenader.

God mad og spændende udflugter

Frisk fisk og skaldyr findes i mange varianter langs kysten; lige fra simple grillretter til traditionelle menuer med inspiration fra mange forskellige lande og regioner. Et godt tip er at leje en bil sammen med rejsen til Algarve, så du kan køre rundt på egen hånd og finde netop den restaurant, som gør din ferie mindeværdig. Med egen bil kan du nemt udforske det sydlige Portugal på egen hånd; fra middelalderbyen Silves og indlandets fortryllende landskab til en shoppingudflugt i en af kystbyerne eller måske en afstikker til Spanien.
Find dit hotel
Find din rejse til Algarve

Rejser til Algarve

Albufeira
  • Strande
  • Børnevenligt
  • Restauranter og barer
Albufeira har lidt af det hele, uanset om du søger sol og strand, forlystelsesliv eller bare vil slappe af og nyde livet. Med Spies rejser du til Albufeira med rutefly.
Vilamoura
Velkommen til Vilamoura - et af Portugals mest fristende rejsemål, uanset om du vil på golfrejse eller bare længes efter sol og strand.
Praia da Rocha
Velkommen til en af Europas smukkeste strande - Praia da Rocha. Med Spies kan du rejse, lige når du vil, og blive lige så længe du har lyst.
Armacao de Pera
Armação de Pêra er en hyggelig ferieby på sydkysten, tæt på Albufeira. Her ventar en afslappet blanding af historie, forlystelsesliv og smuk natur.
Tavira
Rejs med Spies til Tavira, som byder på historiske seværdigheder, maleriske stræder, fantastiske strande og fine golfbaner.