Se hoteller (11)

Rejser til Vilamoura

En rejse til Vilamoura byder på strand, golf og masser af solskin. Perfekt til en afslappet weekend eller længere rejse væk fra hverdagens pligter.
Vilamoura er et rejsemål med klasse og elegance. Her er flere stilfulde golfhoteller og en god håndfuld golfbaner inden for bekvem afstand. Vilamoura byder også på et kasino og en eksklusiv marina med hvide både, som funkler i det blanke hav. Ved havet ligger den gamle fiskerby Quarteira og den stemningsfulde strandpromenade Avenida Infante de Sagres, hvor du kan slå dig ned på en café eller bar og nyde en forfriskning. Den lange, bløde sandstrand Praia de Quarteira er flankeret af palmer og har den vidunderlige strandpromenade i ryggen - perfekt til en aftentur eller en løbetur i solopgangen. Stranden er en af kystens mest populære, da her er bølgebrydere, som dæmper Atlanterhavets bølger og gør vandet så roligt, at også børn kan bade her.

Spil golf i Vilamoura

Vilamoura er berømt for sine fem udfordrende golfbaner. Nogle af dem kryber helt ind i selve byen, og langs Algarvekysten er der endnu flere baner at vælge mellem. Med en sæson, der strækker sig fra januar til oktober, kan selv den mest krævende golfspiller få sin spillelyst styret uden at bruge al sin tid på at rejse rundt.

Vælg selv med Spies

Når du bestiller rejsen til Vilamoura, kan du vælge mellem alt fra rene luksushoteller som eksempelvis Crowne Plaza Vilamoura til enklere lejlighedshoteller som King Apartments. Vil du bo luksuriøst og centralt, bør du kigge nærmere på Tivoli Marina Vilamoura, som ligger ud til både stranden og marinaen i Vilamoura. Du bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk, så når du rejser med Spies, har du alle forudsætninger for at få en ferie, som passer til både dig og dit rejseselskab.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Luksushoteller
  • Hoteller med spaafdeling
  • Gode restauranter
  • Lang strandpromenade

Spies' gæster om Vilamoura

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Vilamoura