Se hoteller (40)

Rejser til Albufeira

Albufeira har lidt af det hele - lige fra fest og fornøjelser til fred og idyl. Med Spies kan du rejse hertil hele året.
Albufeira er en smuk og charmerende by med snævre gader, hvidkalkede huse og en malerisk fiskerihavn med farvestrålende både. På din rejse til Albufeira finder du nemt en hyggelig restaurant med smagfulde fiske- og skaldyrsretter på menuen - oven i købet til meget overkommelige priser. Men Albufeira er også en forlystelsesmetropol med barer, spillesteder og diskoteker.

Udforsk Algarvekysten

Det er nemt at komme rundt på egen hånd i Algarve. Her kører både busser og tog, men det mest fleksible er naturligvis at leje en bil. Mange vælger blot at leje bil i et par dage for derefter at nyde stranden og Albufeira, når oplevelsestrangen er stillet. I Algarve kan du bl.a. se Europas sydvestligste punkt, Cape St. Vincent, og nationalparken Rio Formosa - eller hvorfor ikke tage en lidt længere afstikker til f.eks. Sevilla i Spanien?

Sol og strand i Albufeira

Algarvekysten er berømt for sine fantastiske strande, og Albufeira er ingen undtagelse. Her har du flere klipperige sandstrande at vælge mellem; de mest kendte er Praia dos Pescadores og Praia de Albufeira, hvor der er god plads til en forfriskende dukkert i Atlanterhavet.

Golf i Albufeira

Albufeira ligger i "golfdistriktet" på Algarvekysten i det sydlige Portugal, og med egen bil har du et halvt dusin golfbaner inden for bekvem rækkevidde. Sæsonen starter normalt i januar og slutter ikke før i oktober, så du har gode muligheder for at forlænge den hjemlige golfsæson her. Med Spies kan du flyve til Albufeira hele året, og du bestemmer selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Hoteller i alle prisklasser
  • Fine strande
  • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv

Spies' gæster om Albufeira

Find din rejse til Albufeira