Se hoteller (5)

Rejser til Tavira

Tavira, som til tider kaldes for Algarves Venedig, er en malerisk by med brostensbelagte gader, smuk arkitektur, gamle kirker og små broer.
Floden Gilão løber gennem Tavira og deler byen i to, og lige ud for kysten ligger paradisøerne Ilha de Tavira og Ilha de Cabanas, som primært består af fine sandstrande. Hele området indgår i naturreservatet Ria Formosa, som byder på både smuk natur, afkobling og kulturelle oplevelser.

Mad, drikke og forlystelsesliv

Tavira er en lille og hyggelig by med et godt og varieret udbud af restauranter og barer. Byen byder på såvel enkle lokale spisesteder som fine gourmetrestauranter foruden afslappende barer, karaokeklubber og et par dansesteder.

Seværdigheder og oplevelser i Tavira

Tavira er velegnet til dig, der søger en aktiv ferie i smukke omgivelser. Her kan du både nyde historiske seværdigheder i den gamle bydel og naturoplevelser ud over det sædvanlige i nationalparken. Lej en kajak og udforsk naturparkens vandveje, prøv kræfter med SUP på floden gennem byen eller tag båden i cirka 20 minutter for at opleve øernes fantastiske strande.

Golfferie med Spies

I omgivelserne omkring Tavira findes flere fine golfbaner, for eksempel Quinta da Ria og Quinta de Cima, og golfsæsonen langs Algarvekysten er lang. Her kan du som regel spille golf fra januar til oktober, og eftersom Spies tilbyder rejser med valgfri rejselængde året rundt, bestemmer du selv, hvor længe du vil være væk. Skal du spille golf i ferien, bor du bedst på Monte Rei Golf & Country Club.

To lande på samme rejse

På en rejse til Tavira, som ligger østligt på Algarvekysten, har du ikke blot mulighed for at besøge portugisiske byer, men også chancen for at tage på udflugt til Spanien. Fra Tavira er der kun 30 km til den spanske grænse og 170 km til smukke Sevilla, og lejer du en bil, kan du på vejen dertil opleve den oversete andalusiske Huelva-provins, som byder på lange og uberørte strande. Tager du en lille afstikker sydpå mellem Huelva og Sevilla, finder du også Doñana nationalpark og vildmarksreservat.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Kilometerlange sandstrande
  • Golfhoteller
  • Gode restauranter
  • Hoteller for voksne
  • Hoteller med All Inclusive

Spies' gæster om Tavira

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Tavira