Se hoteller (4)

Rejser til Armacao de Pera

Armação de Pêra er en hyggelig ferieby på sydkysten, tæt på Albufeira. Her ventar en afslappet blanding af historie, forlystelsesliv og smuk natur.
I den gamle bydel snor de brostensbelagte gader sig mellem maleriske bygninger, og når solen går ned, kan du høre, hvordan den traditionelle portugisiske fado-musik strømmer ud fra de mange hyggelige små barer, der ligger langs gaderne. På din rejse til Armação de Pêra bør du også gribe chancen for at prøve det lokale køkken på en af restauranterne, der har specialiseret sig i netop dette - på menukortet vil der oftest være fisk og skaldyr, som er blevet levereret fra fiskerbådene samme morgen. Får du lyst til at udforske mere af denne smukke del af af Portugal, kommer du nemt omkring med bus, men du kan også leje en bil og køre på opdagelse på egen hånd. Hos Spies kan du bestille en bil for kun et par dage eller hele ferien.

Sol og strand

Armação de Pêra er kendt for sine smukke og varierede strande med gyldent sand og klart vand. Lige ud for byen løber Praia dos Pescadores, fiskernes strand, hvor man tit kan se fiskere rense net og lave deres redskaber. Men stranden er stor, og der er god plads til alle. Lidt øst for byen ligger Praia Grande, som er kantet af store klitter, og hvor der tit er lidt mere fredeligt, selv om der naturligvis findes restauranter, hvor du kan spise frokost eller nyde en forfriskning. Vælger du at bade fra en af strandene vestpå, kan du se frem til rigtig god snorkling ved de karakteristiske klipper, som er en del af kysten.

Til bords i Armação de Pêra

Selv om Armação de Pêra er mindre kendt end de større feriebyer langs den portugisiske sydkyst, har byen et godt udbud af restauranter og natteliv. Ved stranden har restauranterne som regel frisk fisk og skaldyr på menuen, og i den gamle del af byen serveres der på spisestederne ofte lokale retter - og så endda til overkommelige priser. Armação de Pêra er også populær blandt portugisiske feriegæster, hvilket sætter et hyggeligt lokalt præg på både restauranter og natteliv.

Armação de Pêra med Spies

Bestiller du en rejse til Armação de Pêra med Spies, vælger du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Du har en række hoteller at vælge imellem; tag for eksempel et kig på elegante White Shells Villas, som er lejligheder lige velegnede til familieferien som til ferien på tomandshånd.
Tips og nyttig info
  • Fleksibel rejselængde
  • Fine strande
  • Lejlighedshoteller
  • Familiehoteller

Spies' gæster om Armacao de Pera

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Armacao de Pera