Se hoteller (26)

Rejser til Porto

Porto, Portugal
Velkommen til Porto - den verdensarvslistede by, der har givet portvinen sit navn. Spies tilbyder skræddersyede rejser med rutefly.
Porto er mest berømt for sin vineksport samt portvinen, som har fået sit navn efter byen, der ligger ved Douro-flodens udmunding i Atlanterhavet. Floden løber gennem vindistrikterne, og vindyrkerne har siden tidernes morgen fragtet deres tønder på floden til Porto for videre eksport. Er du interesseret i vin, er det et must at besøge et af portvinshusene, der ligger i Vila Nova de Gaia på den anden side af floden fra Porto. Her kan du få en smagsprøve på nogle af de mest berømte portvine fra regionen.

Lær Porto at kende

Vin- og portvinsfremstilling er bare en lille del af det, der gør Porto speciel. Byen er for eksempel den opdagelsesrejsende Henrik Søfarerens fødeby, hvilket et stort monument centralt i byen vidner om. Arkitekturen i Porto er unik - fra det overdådige til det maleriske - og der er en ganske særlig atmosfære i denne historiske og livlige by. Der er masser at se, og du bør blandt andet ikke gå glip af børsbygningen i nyklassicistisk stil og det imponerende koncerthus Casa da Música.

Restauranter i Porto

Porto byder på masser af restauranter med mad fra alle verdenshjørner. Mange serverer fisk og skaldyr, men grillet kød og brasilianske retter ses også tit på menukortene. Mange restauranter har udendørsservering, og her findes også en elegant restaurant med to Michelin-stjerner.

Costa Verde - den grønne kyst

7.700 km2 duftende pinjeskov og en betagende smuk kystlinje er, hvad du finder på Costa Verde – ett område rigt på tradition og historie. Her kan du opleve fæstningen fra 1200-tallet på grænsen til Spanien og prøvesmage regionens historiske vine. En rejse til Costa Verde byder også på et væld af lokale markeder, religiøse festivaler og høstfester.

Porto med Spies

Bestiller du en rejse til Porto med Spies, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Du har en lang række hoteller at vælge imellem, og de fleste har en meget central beliggenhed. Takket være Portos beliggenhed ved kysten er klimaet behageligt, og selv om der kan blive hedt i byen om sommeren, føles det på grund af nærheden til Atlanterhavet sjældent ulideligt varmt.
Tips og nyttig info
  • Centralt beliggende hoteller
  • Lokale restauranter
  • Behageligt klima
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Porto

Find din rejse til Porto