Se hoteller (38)

  Rejser til Funchal

  Velkommen til Funchal – en by i forandring, hvor Spies tilbyder hoteller for enhver smag: i eller uden for centrum, luksus eller enkelt? Valget er dit.
  Du kan også bestille en rejse med rutefly til Funchal med Spies og dermed selv bestemme både afrejsedag og rejselængde. Derudover kan du vælge mellem flere af vores bedste hoteller samt tilmelde dig vores udflugter, og du har desuden adgang til vores rejsemålsservice. Kort sagt: Du kan skræddersy din ferie helt efter dit eget hoved - fra tre dage og opefter.

  Funchal - en evig skønhed

  Der er sket meget i Funchal de seneste år. Den gamle bykerne er blevet renoveret og shinet op. Moderne butikker og nyskabende restauranter er flyttet ind, og med dem er folkelivet og stemningen vendt tilbage. Gå f.eks. en tur i Rua Santa Maria, hvor kunstnere har dekoreret omkring 200 af gadens hoveddøre for at skabe et både underholdende og unikt kunstværk.

  Domkirken fra starten af 1500-tallet udgør byens centrum, og rundt om den ligger de fleste butikker, smukke paladser og nyere, mere moderne bygninger. Cidade velha kaldes byens gamle fiskerikvarterer, som i dag er kendt for sine mange hyggelige og gode restauranter. Her finder du også Mercado do Lavradores, markedshallen, med sine farvestrålende blomster, frugt og spændende fisk. Vil du se rester efter ældre bosætninger på øen, kan du besøge ruinerne i den gamle fiskerby Calhau de São Jorge.

  Hoteller for enhver smag

  Hotellerne har også fået et løft. Ud over tidløse klassikere som The Cliff Bay tilbyder vi blandt andet Prime Select-hoteller for livsnydere, der rejser uden børn, samt børnevenlige hoteller som for eksempel The Residence. Spies har en bred vifte af hoteller i forskellige prisklasser, og vores gæster er tilfredse: Den samlede hotelvurdering er ofte mindst 4 ud af 5. Du kan også glæde dig til Funchals spændende restaurationsscene, hvor kreativiteten når nye højder, uden at priserne gør det.

  Foråret i Funchal

  Takket være det milde klima blomstrer Madeira året rundt, men foråret er den allerbedste tid at opleve øens frodige blomstring. I april og maj er blomsterpragten fantastisk i den botaniske have og parkerne i Funchal, og derfor arrangeres hvert år en blomsterfestival: Madeira Flower Festival. Festivalen er blevet arrangeret siden 1954, og i 2018 finder den sted i perioden 19. april til 6. maj. Blandt festivalens højdepunkter kan nævnes "Håbets Mur" - en mur bygget af blomster - samt den store blomsterparade gennem i byens gader. Vil du hellere rejse i starten af sommeren, kan du besøge Atlanterhavsfestivalen. Festivalens popularitet stiger år for år, og lokker mange spændte tilskuere til øen. Under festivalen arrangeres bl.a. et fyrværkerishow på havnen hver lørdag.

  Glæd dig til Madeira

  Madeiras opblomstring begrænser sig ikke bare til hovedstaden, Funchal. Efter udbedring af veje og byggeri af tunneller er det blevet nemt at komme rundt på øen for at spille golf, vandre langs levadaer eller blot spise frokost på en lille restaurant med en betagende udsigt over Atlanterhavet. Uanset hvor du vil hen, er det en god idé at leje bil, så du kan komme rundt i dit eget tempo.
  Tips og nyttig info
  • Hoteller for voksne
  • Familiehoteller
  • Luksushoteller
  • Hoteller i alle prisklasser
  • Mad og drikke til gode priser
  • Gode shoppingmuligheder
  • Restauranter og natteliv
  Filtrér og søg rejse

  Spies' gæster om Funchal

  Strand
  Både inde i Funchal og lige uden for centrum findes havbade med saltvandsbassiner og almindelige pools. Entréprisen til badene varierer meget, og ud over entrébilletten skal der betales for liggestolene. Badene er normalt åbne kl. 9-18, og på de fleste områder findes også restaurant og bar. Praia Formosa er den eneste strand i Funchal med store sten og sort sand. Den ligger for enden af strandpromenaden i Lido-området og er gratis at benytte.

  Nogle af de mest populære saltvandsbassiner er:

  Lido-badet

  Havbad med store saltvandsbassiner.

  Ponta Gorda

  Ligger neden for hotel Duas Torres, tæt på Club Naval.

  Doca do Cavacas

  Havbad tæt på stranden Ponta Gorda.

  Club Naval

  Ligger neden for hotel Baia Azul.

  Club Turismo

  Ligger øst for Lido-badet, tæt på hotel Girassol.

  Barreirinha

  Ligger vest for den gamle bydel, bag fæstningen São Tiago. Her findes ingen bassiner - man bader direkte i havet.
  Mad, drikke og natteliv
  Funchal centrum og Lido-området har et stort kulinarisk udbud med alt fra luksuriøse Michelin-restauranter til små spisesteder med lokale retter. I den gamle bydel findes mange hyggelige restauranter med udendørs servering i de smalle gader, og i centrum ligger også det store frugt-, grøntsags-, blomster- og fiskemarked Mercado dos Lavradores.

  Madvandring i Funchal

  En madvandring i Funchal kan tit tage en hel eftermiddag, eftersom man går rundt mellem flere af byens restauranter og madboder for at smage delikatesser fra både hav og land. Øens berømte hedvin indgår naturligvis på de fleste arrangerede ture.

  Smagen af Madeira

  Vulkanøens hedvin fremstilles primært af fire forskellige druer og findes i fire forskellige klasser, der angiver lagring fra fem til tyve år. I Funchal findes flere charmerende vinhuse med kyndigt personale og et stort antal flasker på lager.
  Funchal har et rigt natteliv med natklubber, musikpubber, barer, jazzklubber og et kasino. Mange af de lokale indbyggere går ud om fredagen og lørdagen for at nyde en drink på en bar eller café eller for at lytte til forførende samba, jazz eller mere moderne rytmer. Natteravnene kan siden fortsætte aftenen på en natklub eller i en af barerne på havnen.

  Camara de Lobos

  Det er også en oplevelse at tage en tur ud til Camara de Lobos en fredag eller lørdag aften. Her forvandles det lille område ved havnen til et myldrende hav af feststemte mennesker, som kommer hertil for at prøve den populære poncha - en lokal drik fremstillet af sukkerrørsbrændevin.
  Shopping
  Funchal er en moderne by med alt fra mærkevarekæder til små butikker med kunsthåndværk. De bedste shoppingmuligheder findes langs hovedstrøget Avenida Arriaga samt i den gamle bydel (Zona Velha) og Lido-området.

  Madeira Shopping

  Øens største shoppingcenter ligger lidt uden for centrum i området Santa Quitéria og byder på alle de gængse tøjbutikker som Zara, Massimo Dutti m.fl. samt gratis parkering.

  La Vie

  Stort og moderne shoppingcenter tæt på Santa Catarina-parken få minutters gang fra havnen og hovedgaden Avenida Arriaga. Centret rummer omkring 70 butikker foruden flere restauranter og den store dagligvarebutik Pingo Doce samt en parkeringskælder.

  Forum Madeira

  Ligger i hotelområdet lige over for hotel Duas Torres. Shoppingcentret har over 80 butikker samt mange restauranter, caféer og dagligvarebutikker. Her findes desuden en biograf med film på originalsprog. Bag Forum Madeira løber en shoppinggade med små butikker, bl.a. CR7, der ejes af søsteren til den verdensberømte fodboldspiller Cristiano Ronaldo, som er født og opvokset på Madeira.

  Mindre shoppingcentre

  Galerias de São Lourenco: Ligger tæt på havnen.
  Arcadas de São Francisco: Er integreret med Madeira Wine Company, hvor du kan prøvesmage Madeira.
  Anadia Shopping: Ligger tæt på markedshallen.

  Markedshallen

  I den smukke markedshal Mercado dos Lavradores sælges blomster, frugt, grøntsager og fisk. Fredag og lørdag er de bedste dage at besøge markedshallen.
  Læs mere om shopping på Madeira.
  Sport og træning
  I Funchal tilbydes et godt udbud af sport og træning.

  Tennis

  Tennisbaner og ketsjere kan lånes på de store hoteller som for eksempel Cliff Bay, Mimosa, Eden Mar, Porto Mare og Duas Torres.

  Padel

  I Funchal findes flere padelbaner af god kvalitet, og visse har havudsigt. Vil du spille paden i ferien, kan du bestille tid her.

  Levadavandringer - vandring langs de gamle vandingskanaler

  Funchal er et godt udgangspunkt for vandring langs øens levadaer, og en af de mere enkle ruter starter inde i Funchal og går næsten hele vejen ud til fiskerbyen Camara do Lobos. Denne vandresti regnes dog ikke som en rigtig levadavandring, da vejen er asfalteret og går gennem bebyggede områder. Vil du opleve en ægte levada, kræver det transport til et sted uden for Funchal, helst med bus eller taxi. Levadaerne går nemlig fra ét sted til et andet, så kører du ud til startstedet i lejebil, er du nødt til at gå samme vej tilbage.

  Golf

  Palheiro Golf ligger øst for Funchal, lige ved den tropiske have Quinta do Palheiro. Banen byder på fantastisk udsigt over bugten og byen.

  Læs mere om Madeiras golfbaner og bestilling af starttider her.

  Kitesurfing

  Er du erfaren kitesurfer eller vil prøve det for første gang? Madeiras eneste udlejning af kiteudstyr ligger i Funchal og tilbyder også undervisning. Læs mere her.

  Mountainbike

  Terrænet på Madeira egner sig perfekt til mountainbikekørsel, og i Funchal findes flere cykelværksteder og gode cykeludlejere. Hvis du ikke tager din egen MTB med, kan du leje en cykel, når du kommer frem.

  Yoga

  Vil du dyrke yoga i ferien, kan du bestille afslappende privattimer i den smukke natur. Læs mere om bestilling af yoga her.
  Aktiviteter og seværdigheder
  Funchal har et stort udvalg af aktiviteter med alt fra sport over museer til naturvandringer. Fra Funchal arrangeres desuden bådudflugter og forskellige vandaktiviteter.

  Fodbold

  Madeira har flere gode fodboldhold, herunder Maritimo, Clube Nacional og Uniao, som alle spiller i 1. division. Kampene spilles som regel hver anden søndag på Funchal stadion eller i Choupana, hvor Nacionals hjemmebane ligger. Billetter kan købes på stedet eller hos de forskellige klubber i Funchal centrum. En del hoteller sælger også billetter i receptionen.

  Monte-slæde

  En rigtig klassiker i Funchal. Fra den smukke bjergby Monte kan du køre de to kilometer ned ad bjerget til Funchal i en flettet kanelignende slæde styret af to slædeførere.
  Funchal byder på masser af oplevelser og har et stort udbud af museer og parker.

  Museer - fra fodbold til kunst

  I Funchal findes museer for enhver smag - her er et udpluk:

  CR7 Museum udstiller trofæer, fodbolde, fotografier, kamptrøjer og andre Cristiano Ronaldo-kuriosa. Museet sælger også souvenirer og Ronaldos egen vin.
  Museu de Arte Sacra er et museum med religiøs kunst.
  Museu de Arte Contemporanea udstiller moderne kunst.
  Museu de Electricidade er et elektricitetsmuseum indrettet i et gammelt kraftværk.
  Museu Municipal er Funchals naturhistoriske museum og rummer bl.a. et akvarium.
  Legetøjsmuseet har en spændende samling på omkring 12.000 velbevarede gamle stykker legetøj.
  Madeiras vininstitut giver et indblik i Madeiras vinhistorie og fremstillingen af øens hedvin.

  Quinta Vigia

  Fra Quinta Vigia er der flot panoramaudsigt over byen og havnen.

  Câmara de Lobos

  Idyllisk lille fiskerby omkring 5 km vest for Funchal. Byen har en speciel atmosfære, og Sir Winston Churchill tilbragte en hel del tid her for at male. Câmara de Lobos har mange gode fiskerestauranter med servering af blandt andet specialiteten sort sabelfisk.

  Hospicio D. Amelia

  Hospicio D. Amelia er egentlig et kombineret alderdomshjem, vuggestue og børnehave, men besøg gerne den smukke park og haven. Hjemmet finansieres delvist af det svenske kongehus og ligger lige over for Santa Catarina-parken.

  Blomsterparker og haver i Funchal

  Quinta do Palheiro kaldes også for Blandy's Garden og er en engelsk blomsterhave beliggende omkring 8 km fra Funchal.
  Monte Palace Tropical Garden er oøen største park med blandt andet en berømt japansk have.
  Jardim Botanico/Jardim dos Loiros er en af Madeiras smukkeste haver med flest plantearter.
  Quinta Boa Vista er en bypark med smukke orkidéer på gaden Avenida Arriaga midt i centrum.
  Santa Catarina-parken er Funchals største park med et stort udvalg af øens flora samt smuk udsigt over bugten.

  Katedralen Sè

  Ligger i Funchal centrum på Avenida Arriaga. Katedralen blev bygget i 1516 og er i manuelinsk stil.
  Udflugter
  Jeepsafari i solnedgangen
  Jeepsafari i solnedgangen
  Madeira kan opleves på mange måder, men hvis man er eventyrlysten og gerne vil have lidt mere action, er jeep det rette valg.
  Læs mere om udflugten
  Levada Rabacal - 13 km
  Levada Rabacal - 13 km
  En af Madeiras smukkeste og mest spændende levadaer. Levadaen går gennem skovlandskaber med udsigt over de grønneste og mest kendte af øens dale. Under vandringen passerer vi også små og store vandfald - en betagende oplevelse. Sværhedsgrad: Middel**
  Læs mere om udflugten
  Nonnernes Dal
  Nonnernes Dal
  Halvdagsudflugt til en af Madeiras mest berømte seværdigheder, Nonnernes Dal, der er kendt for sin naturskønhed og ufremkommelighed. Mad og drikke indgår ikke.
  Læs mere om udflugten
  Pico Ruivo
  Pico Ruivo
  Levadaerne er meget populære blandt vandrere og et must for dig, der kan lide vandring i betagende natur. Ægte vandreentusiaster bør ikke gå glip af denne udfordrende vandretur i smukke omgivelser op til Pico Ruivo, der med sine 1.862 meter er Madeiras højeste punkt. Sværhedsgrad: Svær***
  Læs mere om udflugten
  Levada Caldeirao Verde - 13 km
  Levada Caldeirao Verde - 13 km
  Levadaen har rødder tilbage til 1800-tallet og er omgivet af laurbærskov, hvilket passer fint til navnet, der betyder 'den grønne gryde'. I løbet af vandreturen passerer vi flere smukke vandfald, som løber ud i en eventyragtig lagune. Sværhedsgrad: Middel**
  Læs mere om udflugten
  Ponta de Sao Lourenco - 8 km
  Ponta de Sao Lourenco - 8 km
  En vandring i den unikke og billedskønne natur på den østlige side af Madeira. Udsigten er storslået med det mørkeblå Atlanterhav til begge sider, og med lidt held kan vi se helt til Porto Santo. Sværhedsgrad: Middel**
  Læs mere om udflugten
  Med Santa Maria i Columbus' fodspor
  Med Santa Maria i Columbus' fodspor
  Tag med på halvdagsudflugt med skibet Santa Maria, der sejler langs Madeiras sydkyst. Skibet er en kopi af det skib, som Christoffer Columbus brugte på sin rejse over Atlanterhavet, da han ved en fejl opdagede Amerika. Oplev, hvordan Columbus og hans besætning levede ombord, og nyd nogle skønne timer på havet med sol og svømmeture. Kage og prøvesmagning af hedvinen Madeira eller juice indgår.
  Læs mere om udflugten
  Bela Madeira - ørundtur
  Bela Madeira - ørundtur
  En fantastisk heldagsudflugt, hvor vi udforsker Madeira og oplever øens smukkeste side med spektakulære udsigter over det grønne landskab. Frokost indgår.
  Læs mere om udflugten
  Katamaranen Magic Dolphin - formiddag
  Katamaranen Magic Dolphin - formiddag
  Stig ombord på katamaranen Magic Dolphin i Funchals havn og glæd dig til en afslappende tur på havet. Drikkevarer og lette snacks kan købes ombord.
  Læs mere om udflugten
  Jeepsafari - Amazing West
  Jeepsafari - Amazing West
  Der er mange måder at opleve Madeira på, men er man eventyrlysten, bør man gøre det i jeep.
  Læs mere om udflugten
  Paradisdalen
  Paradisdalen
  Tag med på en smuk og let vandring til en magisk og velbevaret hemmelighed på Madeira, som kun få kender til. Takket være den imødekommende lokalbefolkning bliver det en oplevelsesrig dag med udsøgt afternoon tea.
  Læs mere om udflugten
  Katamaranen Magic Dolphin - eftermiddag
  Katamaranen Magic Dolphin - eftermiddag
  Stig ombord på katamaranen Magic Dolphin i Funchals havn og glæd dig til en afslappende tur på havet. Drikkevarer og lette snacks kan købes ombord.
  Læs mere om udflugten
  Natur- og panoramatur på Madeira
  Natur- og panoramatur på Madeira
  Heldagsudflugt langs Madeiras syd- og nordkyst, hvor vi oplever kystbyen Porto Moniz, den grønne dal Serra de Agua, tropisk beplantning og unikke vulkanbassiner.
  Læs mere om udflugten
  Sådan kommer du omkring
  En lejebil er en bekvem måde at opleve Madeira på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

  Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
  Der er mange lokalbusser og taxier i Funchal.

  Bus

  Busselskabet hedder Horarios do Funchal, og vil du købe billet, finder der en automat uden for kontoret. Du kan også købe billet af chaufføren på bussen. Billetter, som købes i bussen, kan dog kun anvendes i den bus, hvor billetten er købt.

  Har du tænkt dig at køre meget i bus i løbet af dit ophold på Madeira, er det bedre at købe billet i forvejen, da det bliver betydeligt billigere. Billetterne hedder Girokort, og er elektroniske billetter, hvor du helt selv bestemmer, hvor mange "ture" du vil fylde på kortet. Du kan også vælge billetter med forskellige længde, så de holder i flere dage af gangen. Kortet tanker du op i automaterne, som du kan finde ved alle større shoppingcentre, på busselskabets hovedkontor og i kioskerne i centrum.
  Fakta

  Vores service på rejsemålet

  I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på SMS og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Du er også velkommen i vores servicecenter i Funchal. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

  Rejser med omtanke

  Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

  Vaccinationer

  Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

  Love og normer

  Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

  Højtider

  23/2-6/3: Madeiras berømte karneval. Det store optog, hvor øens sambagrupper optræder, foregår den 26/2.

  5-29/5: Blomsterfestivalen. I løbet af festivalen bygger børnene 'Håbets mur' af blomster, og der går også et stort blomsteroptog gennem Funchals gader, ligesom koncerten 'The Sound of Flowers' afholdes.

  Hver lørdag aften i juni fejres Atlantic Festival med festligheder og aktiviteter.

  28/8-11/9: Vinfestivalen i Estreito de Câmara de Lobos.

  1/12: Man begynder at tænde julelysene i Funchal centrum, og hele december er der juleudsmykning og forskellige aktiviteter.

  31/12: Nytårsfyrværkeri.

  Valuta og kreditkort

  Euro (EUR). Hæveautomater findes.
  Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

  Tidsforskel

  Dansk -1 time.

  El

  220 V.

  Sprog

  Portugisisk.

  Øvrigt

  Der er store niveauforskelle i Funchal. Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser etc.
  Der er store niveauforskelle i Funchal.
  Vær opmærksom på, at det kan blive koldt om aftenen i Santo da Serra, da det ligger relativt højt. Det er derfor en god idé at medbringe en varm trøje eller jakke.
  Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
  Byggeri på Madeira, først og fremmest i Funchal, kan til tider være forstyrrende, ligesom omfatningen af byggeriarbejdet kan variere.
  Vejr og klima
  • januar
  19°13°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  18°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • februar
  19°13°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  18°
  Vandtemperatur
  17
  Regnfri dage
  • marts
  19°14°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  18°
  Vandtemperatur
  20
  Regnfri dage
  • april
  20°14°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  18°
  Vandtemperatur
  21
  Regnfri dage
  • maj
  20°15°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  19°
  Vandtemperatur
  25
  Regnfri dage
  • juni
  22°18°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  20°
  Vandtemperatur
  25
  Regnfri dage
  • juli
  24°19°
  8
  Solskinstimer pr. dag
  22°
  Vandtemperatur
  29
  Regnfri dage
  • august
  25°20°
  8
  Solskinstimer pr. dag
  22°
  Vandtemperatur
  28
  Regnfri dage
  • september
  25°19°
  8
  Solskinstimer pr. dag
  23°
  Vandtemperatur
  23
  Regnfri dage
  • oktober
  24°18°
  7
  Solskinstimer pr. dag
  22°
  Vandtemperatur
  21
  Regnfri dage
  • november
  22°16°
  6
  Solskinstimer pr. dag
  21°
  Vandtemperatur
  19
  Regnfri dage
  • december
  20°14°
  5
  Solskinstimer pr. dag
  19°
  Vandtemperatur
  18
  Regnfri dage
  Fly og transfer

  Flyvetid

  Ca. 5 timer.

  Afrejse

  Spies tilbyder charterrejser til Funchal året rundt.

  Du kan desuden rejse til Funchal året rundt med rutefly.

  Flyet lander i Funchal Lufthavn.
  Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Funchal. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Funchal Lufthavn til dit hotel er 30-60 minutter (ca. 20 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

  Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

  Find din rejse til Funchal
  Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
  Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
  Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
  Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.