Se hoteller (34)

  Rejser til Funchal

  I charmerende Funchal tilbyder Spies hoteller for enhver smag: i eller uden for centrum, luksus eller enkelt? Valget er dit.
  Du kan også bestille en rejse med rutefly til Funchal med Spies og dermed selv bestemme både afrejsedag og rejselængde. Derudover kan du vælge mellem flere af vores bedste hoteller samt tilmelde dig vores udflugter, og du har desuden adgang til vores rejsemålsservice. Kort sagt: Du kan skræddersy din ferie helt efter dit eget hoved - fra tre dage og opefter.

  Funchal - en evig skønhed

  Der er sket meget i Funchal de seneste år. Den gamle bykerne er blevet renoveret og shinet op. Moderne butikker og nyskabende restauranter er flyttet ind, og med dem er folkelivet og stemningen vendt tilbage. Gå f.eks. en tur i Rua Santa Maria, hvor kunstnere har dekoreret omkring 200 af gadens hoveddøre for at skabe et både underholdende og unikt kunstværk.

  Domkirken fra starten af 1500-tallet udgør byens centrum, og rundt om den ligger de fleste butikker, smukke paladser og nyere, mere moderne bygninger. Cidade velha kaldes byens gamle fiskerikvarterer, som i dag er kendt for sine mange hyggelige og gode restauranter. Her finder du også Mercado do Lavradores, markedshallen, med sine farvestrålende blomster, frugt og spændende fisk. Vil du se rester efter ældre bosætninger på øen, kan du besøge ruinerne i den gamle fiskerby Calhau de São Jorge.

  Hoteller for enhver smag

  Ud over tidløse klassikere som Top Selection hotellet The Cliff Bay tilbyder vi også udvalgte Adults Only Selection-hoteller for livsnydere, der rejser uden børn. Der findes desuden børnevenlige hoteller som for eksempel The Residence. Vil du bo centralt, godt og enkelt, kan du vælge Hotel do Carmo, som ligger midt i Funchal. Og vil du forkæle dig selv lidt ekstra, kan du bestille en ferie til det lækre luksushotel Savoy Palace. Spies har en bred vifte af hoteller i forskellige prisklasser, og vores gæster er tilfredse: Den samlede hotelvurdering er ofte mindst 4 ud af 5. Du kan også glæde dig til Funchals spændende restaurationsscene, hvor kreativiteten når nye højder, uden at priserne gør det.

  Foråret i Funchal

  Takket være det milde klima blomstrer Madeira året rundt, men foråret er den allerbedste tid at opleve øens frodige blomstring. I april og maj er blomsterpragten fantastisk i den botaniske have og parkerne i Funchal, og derfor arrangeres hvert år en blomsterfestival: Madeira Flower Festival. Festivallen er blevet arrangeret siden 1954, og i 2018 finder den sted i perioden 19. april til 6. maj. Blandt festivalens højdepunkter kan nævnes "Håbets Mur" - en mur bygget af blomster - samt den store blomsterparade gennem i byens gader. Vil du hellere rejse i starten af sommeren, kan du besøge Atlanterhavsfestivalen. Festivalens popularitet stiger år for år, og lokker mange spændte tilskuere til øen. Under festivalen arrangeres bl.a. et fyrværkerishow på havnen hver lørdag.

  Glæd dig til Madeira

  Madeiras opblomstring begrænser sig ikke bare til hovedstaden, Funchal. Efter udbedring af veje og byggeri af tunneller er det blevet nemt at komme rundt på øen for at spille golf, vandre langs levadaer eller blot spise frokost på en lille restaurant med en betagende udsigt over Atlanterhavet. Uanset hvor du vil hen, er det en god idé at leje bil, så du kan komme rundt i dit eget tempo. Du bestemmer selv, hvor længe du vil leje - hos Spies kan du bestille en lejebil fra en dag og opefter.
  Tips og nyttig info
  • Hoteller for voksne
  • Familiehoteller
  • Luksushoteller
  • Hoteller i alle prisklasser
  • Mad og drikke til gode priser
  • Gode shoppingmuligheder
  • Restauranter og natteliv

  Spies' gæster om Funchal

  Find din rejse til Funchal

  Tilbud til Funchal

  Inspiration og rejsetips

  Taxier på stribe i funchal

  Storbypuls og naturoplevelser i Funchal

  I Funchal er der livlige gader og barer flankeret af hyggelige flisebelagte bygninger og botaniske haver. Hovedstaden på den smukke atlanterhavsø byder dog på mere end storbypuls. Her venter nemlig også naturoplevelser i verdensklasse lige udenfor byen. Vores rejseekspert Tomas guider dig til de bedste by- og naturoplevelser i Funchal.