Golfrejser til Madeira

Golf på Madeira

Spil golf på Madeira

Rejs til Madeira på golfrejse! Her finder du to utrolig smukke golfbaner med fantastisk natur og vidunderlig udsigt.

Greenfee 365

Greenfee365

Spies samarbejder med Greenfee365, som gør det muligt at bestille starttider allerede hjemmefra, så du kan være sikker på at spille på de tidspunkter, du gerne vil.

Golfbana på Madeira

Madeira er som en blomstrende have med kuperede landskaber, hvilket også afspejles i øens to naturskønne golfbaner beliggende i fantastisk natur med storslåede udsigter. Uanset om du vil på rendyrket golfferie eller rejser til Madeira for at nyde en afslappet ferie kombineret med et par runder golf, er den grønne ø et godt valg.

Banerne er egnede til alle typer af spillere, men man skal helst være i god form, da de er temmelig kuperede. Øst for Funchal findes Palheiro Golf, som ligger tæt på den tropiske park Quinta do Palheiro. Banen ligger i en farvestårlende have med orkidéer, amaryllis, papegøjeblomster og meterhøje bougainvillea. Over 30.000 eksotiske træer fra hele verden pryder banen, som visse steder byder på smalle fairways og hurtige greens.

Cirka 40 minutters bilkørsel fra hovedstaden Funchal og på 670 meters højde over havet ligger Club de Golf Santo da Serra, som er et spektakulært 27-hullers anlæg med tre 9-hullers runder af forskellig karakter; Machico, Desertas og Serras. Santo da Serras er kendetegnet ved et svimlende 4. hul, et udfordrende par-3-hul, 181 meter fra gul tee med en dyb ravine mellem tee og green. At man ikke skal slå for kort siger sig selv, men man skal heller ikke slå for langt. Bag greenen ligger en smal bunker som boldfanger - og bag den findes kun en ravine.

Et godt sted at bo i golfferien er PortoBay Serra Golf, som er et lille og charmerende hotel tæt på Club de Golf Santo da Serra. Hotellets hovedbygning fra 1920 betragtes som en del af regionens kulturarv, og i hotellets have findes over 90 forskellige plante- og blomsterarter. Til afslapning og rekreation tilbyder hotellet motionsrum, indendørspool og sauna. Vil du opleve mere af Madeiras natur, er der desuden flere vandrestier i området omkring hotellet.

Vil du bo i Funchal, anbefaler vi The Views Baia, som er et dejligt og populært hotel beliggende i fredelige omgivelser i gåafstand til Funchals seværdigheder og shoppingmuligheder. Et andet godt bud er The Cliff Bay - et førsteklasseshotel for dig, der vil bo ekstra godt.

Flyv med Spies direkte til Madeira på en golfrejse, eller kombinér din ferie med et par runder golf!

ANBEFALEDE GOLFHOTELLER

PortoBay Serra Golf

PortoBay Serra Golf

Lille og charmerende hotel beliggende i et roligt naturområde tæt på golfbanen Club de Golf Santo da Serra. Her bor du i smukke omgivelser og kan få dagene til at gå med alt fra ridning over levadavandringer til golf.

Mere information til dig, der skal på golfrejse

Golfbags

På flyet regnes golfbags som specialbagage, og flyselskaberne opkræver derfor et tillæg for disse. Beløbet kan variere meget fra flyselskab til flyselskab, så forhør dig altid hos flyselskabet, hvad der gælder for netop din rejse. Golfbags må normalt højst veje 15 kg og må kun indeholde golfkøller og golfbolde.
Transport af golfbags mellem lufthavnen og hotellet indgår ikke og bekostes af den enkelte. Golfbags kan medbringes i transferbussen, hvis der er plads og i så fald mod betaling.

Golfvogne

Af hensyn til pladsen ombord på flyet må golfvogne ikke medbringes. De kan dog lejes på alle baner, der tillader golfvogne.

Lej en bil og få en nemmere golfferie

Vil du spille golf i ferien? Så gør det nemt for dig selv og lej en bil. Med en lejebil kan du køre til lige præcis den bane, du har lyst til - på det tidspunkt, der passer dig. Og golfbaggen er der altid plads til.