Ocean Beach Club - Cypern

Rejs trygt og sikkert med Spies - læs mere her

Ocean Beach Club - Cypern tilbyder en perfekt kombination af lækkert design, bekvemme faciliteter og velindrettede suiter for alle, der søger en afslappende ferie - uanset om du rejser alene, på tomandshånd eller med familien.

Kunne du tænke dig en ferie, hvor du bor i lækkert indrettede suiter i et fredeligt og afslappet miljø, men samtidig har adgang til det brede udbud af faciliteter på Sunwing Sandy Bay Beach? Så skal du vælge Ocean Beach Club - Cypern, som byder på lyse suiter indrettet på baggrund af vores nordiske gæsters ønsker og med praktiske detaljer, der gør ferien ekstra bekvem. Flere suiter har desuden pooladgang, så du kan hoppe direkte i poolen fra din egen terrasse.

Ingen ferie uden noget lækkert på tallerkenen og lidt godt i glasset. Som gæst på O.B.C. får du det bedste af to verdener: Ocean Beach Club har sin egen restaurant, der serverer lækkerier til både morgenmad, frokost og middag, men du har også adgang til både a la carte- og buffetrestauranten på Sunwing.

På Ocean Beach Club vælger du selv tempoet i din ferie. På hotelområdet hersker en fredeligere stemning end på de fleste andre familiehoteller, men får du lyst til aktiviteter og shows, har du adgang til det store udbud af faciliteter og underholdning på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach, hvor også Lollo & Bernie dukker op med jævne mellemrum. Er det strandliv, der lokker, findes der to fine strande i gåafstand fra hotellet; du kommer nemt til både Sandy Bay og Nissi Beach via strandpromenaden.

På Ocean Beach Club kan du selvfølgelig også have en aktiv ferie. På Sunwing kan du være med til vandgymnastik og SATS-holdtræning, og der findes desuden et veludstyret motionsrum. Al træning er naturligvis gratis.

Vil du hellere slappe af med lidt selvforkælelse, kan du bestille en behandling i spaafdelingen. Vores hud- og spaterapeuter er veluddannede, og til behandlingerne benyttes hudplejeprodukter fra Maria Åkerberg. Mange af produkterne kan også købes med hjem.

Ocean Beach Club ligger i et roligt område lige ud til havet. I kvarteret omkring hotellet findes en del restauranter og enkelte butikker, og du finder Ayia Napas store udbud af shoppingmuligheder, forlystelsesliv og restauranter blot et par kilometer væk.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår på alle Ocean Beach Club. Du kan derfor koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

MyO.B.C.

På hotellets informationssite MyO.B.C. kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MyO.B.C. og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.

Vores service

Som gæst på Ocean Beach Club har du adgang til receptionen kl. 7-23. Her kan du bestille udflugter og lejebil samt få tips og gode råd. På øvrige tidspunkter kan du kontakte Help Desk på Sunwing.

Røgfrit på O.B.C.

Ocean Beach Club - Cypern er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Lægeservice

Der er en læge (mod betaling) på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i receptionen. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder receptionen gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige suiter. Der er niveauforskelle med trapper på hotelområdet.

Sæson

Hotellet er åbent fra april til oktober.

Miljø

Læs om vores miljøarbejde på Ocean Beach Clubs miljøside.

Bryllup på Ocean Beach Club

Overvejer I at blive gift i udlandet? Et bryllup på vores familieparadis Ocean Beach Club er det oplagte valg, når børnene skal med på bryllupsrejsen. Send os en mail på engelsk, så fortæller vi mere: cyprus@oceanbeachclub.net

Øvrigt

Reception: Åben kl. 7-23. På øvrige tidspunkter kan du kontakte Help Desk på Sunwing. Check-in tidligst kl. 12 og senest kl. 15. Check-out kl. 12. Den nærmeste hæveautomat findes ca. 200 meter fra hotellet.

Bygget: 2016/17.

118 suiter. Etager: 3. Elevator: Til suiterne i hovedbygningen, til suiterne på øverste etage i blok 1 samt i hele blok 2 og 3.

Aircondition: 1/6-30/9.

Parkering: På nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach. Begrænset antal pladser.

Hotelmanager

Louis Misseris

Hotellets officielle klassificering er A.
 • Suiter til op til 6 personer
 • Suiter med direkte pooladgang
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Ligger tæt på stranden
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Overdækket babypool
 • Klimakompenseret hotel
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Wi-fi
  Ja
 • Elevator
  Ja, delvis
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  200 m
 • Hovedcentrum
  2,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  50-100 m
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Ocean Beach Club ligger i fredelige omgivelser tæt på en af Cyperns bedste strande.

Forud for sommeren 2022 opgraderer vi alle suiter på O.B.C. med endnu flere faciliteter. Suiterne får bl.a. Nespressomaskine med startpakke, pudemenu med to ekstra puder, en strandtaske og daglig opfyldning af 1,5 liter vand samt Chromecast, så du kan streame dine yndlingsserier, hvis du får lyst til en pause fra liggestolen. Velkommen til en endnu mere bekvem ferie!

Se suiternes beliggenhed på hotellet her
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Compact Suite

Veludstyrede og komfortable suiter til den lille familie.

Compact Pool Suite

Veludstyrede suiter med en skøn terrasse med direkte pooladgang. Perfekt til den lille familie.

Club Suite

Vores mest populære suiter. De er praktisk indrettet, består af to eller tre værelser og rummer op til seks personer.

Club Pool Suite

Skønne suiter med praktisk indretning og direkte adgang til poolen fra din egen terrasse.

Mad og drikke

I restauranten på Ocean Beach Club dækkes der hver dag op til en lækker morgenmadsbuffet med bl.a. frugt, yoghurt, friskbagt brød, pålæg, pølser, æg, friskpresset juice, smoothies, granola, mysli, energibarer, raw food-trøfler og forskellige kulinariske indslag fra det cypriotiske køkken. Vil du spise morgenmad lidt senere, kan du vælge en let brunch, som serveres mellem morgenmad og frokost.

Til frokost kan du enten spise fra buffeten eller vælge fra menukortets udvalg af salater, pasta, burgere og lokale retter. Til middag startes med småretter fra vores buffet, hvorefter du vælger en af aftenens hovedretter, som er nøje udvalgt af køkkenchefen og hans dygtige køkkenteam. Det hele rundes af med en velsmagende dessertbuffet.

Du kan læse mere om mad og drikke nedenfor eller på hotellets informationssite MyO.B.C.

Restaurant

Restaurant

Restauranten på Ocean Beach Club serverer retter fra det cypriotiske køkken. Det er også her, du spiser fra buffet, hvis du har bestilt Ocean Beach Inclusive eller Ocean Beach All Inclusive.

Bar

Bar

Både før og efter middagen kan du nyde en drink i baren, hvor der også serveres børnevenlige drikkevarer, is, snacks og kaffe.

Kiosk

I kiosken finder du alt fra postkort, Lollo & Bernie-krammedyr og babyprodukter (lokale mærker kan forekomme) til slik, solcreme, brød og drikkevarer. Et endnu større udbud findes i Mini Market & Deli på Sunwing Sandy Bay Beach.

Bestiller du All Inclusive på Ocean Beach Club, kan du også vælge at spise dine måltider på Sunwing Sandy Bay Beach.

Obs! Hvis du har bestilt en måltidspakke, er du nødt til at bestille bord i restauranten og vælge, hvornår du vil spise dine måltider. Dette er en del af Safe Travel - vores omfattende program for en tryg og sikker rejse. Grundet coronasituationen serveres måltiderne til tider fra menu, som buffet eller som assisteret buffet, hvor du bestiller ved at pege på det, du gerne vil have, hvorpå hotellets personale lægger maden op. Du kan bestille så mange gange, du vil, og der vil være det samme udbud, som hvis du selv skulle tage fra buffeten. Ved ankomsten får du mere information om, hvad der gælder på netop dit hotel. Læs mere her.

Morgenmadsbuffet

En bedre start på dagen skal du lede længe efter! Hver dag mellem kl. 7.30 og 10.30 dækkes der op til en fantastisk morgenmadsbuffet. Frugt, friskbagt brød, pålæg, pølser, æg, bacon, friskpresset juice, smoothies, granola, müsli, energibarer, raw food-trøfler ... Hvor er det heldigt, at morgenmaden siges at være dagens vigtigste måltid! Børn under 12 år spiser gratis i selskab med en betalende voksen. Bestilles hjemmefra.

Ocean Beach Inclusive

Ocean Beach Inclusive

I Ocean Beach Inclusive indgår:
• 7 x morgenmadsbuffet
• 5 x frokostbuffet inkl. vand, sodavand, lokal vin eller øl
• 5 x middag med mezebuffet, hovedret fra menu og dessertbuffet samt vand, sodavand, lokal vin eller øl

Du vælger selv, hvilke fem dage du vil spise frokost og middag.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Ocean Beach Inclusive

Ocean Beach All Inclusive

Ocean Beach All Inclusive

I Ocean Beach All Inclusive indgår:
• Morgenmadsbuffet kl. 7.30-10.30, frokostbuffet kl. 12.30-14.30 og middag med mezebuffet, hovedret fra menu samt dessertbuffet kl. 18.30-21.30
• Vand, sodavand, lokal vin eller øl til frokost og middag
• Snacks kl. 10.30-12
• Salat, frugt og kolde sandwich kl. 14.30-18
• Vand og sodavand samt lokal øl, vin, spiritus og cocktails i baren kl. 10.30-22.30
• Filterkaffe, te og kager i baren kl. 10.30-22
• Forskellig slags is kl. 10.30-22.30

På hjemrejsedagen gælder Ocean Beach All Inclusive frem til afrejsen fra hotellet. Rejser du i to uger, og bestiller All Inclusive i kun den første uge, gælder det til kl. 14 på dag 8. Bestilles hjemmefra - begrænset antal.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Ocean Beach All Inclusive

Pool og strand

Ocean Beach Club - Cypern (O.B.C.) ligger smukt ved en af Cyperns bedste sandstrande, som er lavvandet og med turkisblåt vand.

Den hurtigste vej til total familielykke går via poolen - uanset om du vil have en svalende dukkert eller slappe af i en liggestol. Babypoolen er placeret et stykke fra den dybe pool, så små børn ikke tager fejl. Desuden har vi poolvagter ved poolområdet hver dag kl. 11-17.

Glem alt om at fylde kufferten med håndklæder til hele familien. På Ocean Beach Club låner alle nemlig hvert sit pool- og strandhåndklæde, som gratis kan udskiftes. Det skal være let at rejse!

Ocean Beach Club ligger tæt på havet. Har du lyst til en dag på stranden, er du selvfølgelig velkommen til at tage pool- og strandhåndklædet med.

Alle pools indeholder ca. 0,7 % saltvand, eftersom hotellet benytter et miljøvenligt rensningssystem.

Baby Pool

Babypool

Pooltype: Babypool
Størrelse: 29 m2
Dybde: 40 cm
Overdækket: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, delvist
Åbningstider: Kl. 8-19

Pool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 389 m2
Dybde: 10-140 cm
Vandtype: Blanding af salt- og ferskvand
Opvarmet: Ja, delvist
Åbningstider: Kl. 8-19

Private pools til Compact Suite og Club Suite, blok 1-7*

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 55/81/97/109 m2
Dybde: 120 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, delvist
Åbningstider: Kl. 8-21

Private pools til Club Suite block 8-9*

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 94/66/65 m2
Dybde: 130 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, delvist
Åbningstider: Kl. 8-21

Strand

Sandy Bay (100 meter lang) og Nissi Beach (200 meter lang) ligger på hver sin side af hotellet. Kun Nissi Beach er lavvandet, og begge strande har hvidt, finkornet sand. Parasoller og liggestole kan lejes. Der er 50-200 meter til stranden, afhængigt af hvor på hotellet du bor.

Alle pools er opvarmet til ca. 24 grader frem til 31/5 samt fra 16/10 til slutningen af sæsonen.
*Kun for gæster, der bor i en suite med direkte adgang til privat, delt pool.

Træning og aktiviteter

Ocean Beach Club - Cypern tilbyder et væld af træningsmuligheder. I det store fitnesslokale kan du deltage i holdtræning ledet af SATS-uddannede instruktører. Foretrækker du at træne på egen hånd, kan du besøge det veludstyrede motionsrum. Og vil du træne under åben himmel, findes en funktionel udendørs motionsbane ved multisportsbanen på Sunwing Sandy Bay Beach. Endelig kan du deltage i forskellige slags vandsport eller vores populære vandgymnastik i poolen. O.B.C. er med andre ord velegnet til dig, der vil have mange valgmuligheder, hvad træning angår.

Fitnesslokalet og motionsrummet deles med Sunwing Sandy Bay Beach og ligger over for sportspoolen på Sunwing.

Fitness

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en powerwalk? Eller du foretrækker måske en gang vandgymnastik eller holdtræning? Al holdtræning er gratis, og aldersgrænsen er 15 år med undtagelse af Fitness Together, hvor forældre og børn i alderen 11-15 år har mulighed for at træne sammen.

Vandgymnastik

Vandgymnastik er nok den mest populære aktivitet i alle kategorier og for alle aldre. Vores instruktører fører an med masser af glæde og inspiration, så du kan se frem til motion ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Styrketræn på egen hånd i fine træningslokaler. Vores motionsrum ligger ved siden af sportspoolen på Sunwing og er udstyret med både træningsmaskiner og håndvægte. Aldersgrænsen er 13 år med undtagelse af Fitness Together.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Bestil en PT i ferien - fra sommeren 2022

Kickstart din træning i ferien! Med en personlig træner får du hjælp til at skræddersy din træning ud fra dine egne forudsætninger. Uanset hvilke mål du har, eller hvad du har af tidligere erfaring, gør personlig træning dig mere motiveret, og træningen bliver mere effektiv. Vores professionelle personlige trænere er med dig under hele træningspasset og tilbyder alt fra enklere kostvejledning til individuelt tilpassede træningsprogrammer.

Vælg mellem tre pakker:
1 x 50 minutter 375,-
3 x 50 minutter 975,-
5 x 50 minutter 1.395,-

Vil du træne med en personlig træner sammen med en anden, har du mulighed for at bestille PT Duo. Den personlige træner coacher og hjælper så jer begge to under træningspasset, og I arbejder sammen mod jeres træningsmål. Prisen er 575,- for 50 minutter og gælder for to personer.

Læs mere om personlig træning.

Tennis og multisport

Bor du på Ocean Beach Club, har du adgang til både multisportsbane og tennisbane på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach. Udstyr kan lånes og lejes i receptionen, hvor det også er muligt at bestille privatundervisning i tennis (udbuddet af tider kan variere). På Sunwing kan man desuden spille minigolf og petanque.

Cykling

Ocean Beach Club er et godt udgangspunkt, hvis du vil udforske omgivelserne på cykel. Vi har kortlagt vores yndlingsruter og sørget for, at du kan downloade dem via BikeMap.net. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Rulleski

I nærheden af hotellet er der flere gode ruter, hvor du kan stå på rulleski. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Sportsaktiviteter

Flere dage om ugen arrangerer Sunwings aktivitetsværter forskellige sportsaktiviteter. Aktuelt program findes i Holiday Planner.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du altid se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Programmet er live og kan ændres uden varsel. Der vises ikke noget program, når hotellet er lukket.

Børn og unge

Livet på Ocean Beach Club er fredeligt, men langtfra kedeligt. Børn og unge fra O.B.C. er nemlig altid velkomne på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach, hvor der tilbydes shows og aktiviteter - alt fra skattejagt og eventyr med maskotterne Lollo & Bernie til vandlege. Desuden findes der legeplads og Lollo & Bernie-klubben, hvor alle børn til åbent hus kan tegne, lege, klippe-klistre eller se film.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se mere her. Visse aktiviteter har en aldersgrænse.

Lollo & Bernie-klubben ligger ved Teen Lounge og sportspoolen på Sunwing Sandy Bay Beach. Her samles børnene, når der er aktiviteter, eller hvis de har lyst til at lege, klippe-klistre eller se film sammen med en voksen. Tilmelding til børneaktiviteterne foregår via Holiday Planner på MyOBC. På Sunwing finder du også scenen, hvor du kan se vores populære børneshows og deltage i minidisco. Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, vi tilbyder.

Aktivitetsprogram

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du se, hvad der sker på hotellet. Programmet er live, og du kan derfor kun se aktivitetsprogrammet, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages på hotellet efter ankomsten.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie Club

Lollo & Bernie har deres eget legehus, som kaldes Lollo & Bernie-klubben. Flere gange om ugen er der åbent hus, hvor voksne og børn i alle aldre er velkomne til at kigge forbi og lege, male, se film eller måske høre et eventyr. I tilknytning til Lollo & Bernie-klubben findes en indhegnet legeplads, som er delvist overdækket.

Play & Splash

Flere dage om ugen kan alle børn deltage i vandtilvænningsøvelser med leg og plask i poolen til glad musik. Børnene har det sjovt og træner samtidig koordination, styrke, rytmik og balance. Tanken er at give børnene mulighed for at udvikle deres kreativitet og lære at samarbejde med andre.

Adventure Games

Adventure Games

Adventure Games er for børn i alderen 3- 7 år. Børnene samles i Lollo& Bernie-klubben og kan f.eks. være med til at, lede efter en hemmelig skat eller deltage i Lollo eller Bernies fødselsdagsfest. Aktiviteterne foregår flere gange om ugen og varer ca. 1 time og 30 minutter. Tilmelding og betaling foregår i receptionen på O.B.C..

Familiegymnastik

Familiegymnastik

Til familiegymnastik kan børn i alderen 3-7 år træne sammen med deres forældre. Måske mormor eller farfar også vil være med? Under det 30 minutter lange træningspas løber, hopper, danser og leger vi sammen til musik. Der er fokus på motorisk træning for børnene og lidt mere fysiske udfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyoga

Familieyoga byder på kvalitetstid sammen og har fokus på bevægelse og glæde. Yogaklassen tager udgangspunkt i en historie, og øvelserne laves ud fra egne forudsætninger. Klassen varer en halv time og er for børn mellem 4 og 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang og dans for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gæster med stor charme! Lollo & Bernie's Mini Stars er for børn i alderen 3-7 år. En aften i løbet af ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sang, som de indøver sammen med showteamet. Børnene får hjælp med tøj og makeup - og så er det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere aftener om ugen er der Mini Disco, hvor det glimter i diskokuglen, og alle børn kan slå sig løs på dansegulvet. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi ... Mini Disco varer 20-25 minutter.

Børneshows

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de herlige shows med Lollo & Bernie, vores krammeglade maskotter. Tag med Lollo & Bernie på ferie, hep på dem til strandkonkurrencen eller se deres spændende cirkusshow.

Læs mere om showprogrammet.

Lollo & Bernies webshop

Lollo & Bernies webshop

Du behøver ikke at vente, til du er på hotellet, med at købe Lollo & Bernie-souvenirs. Lollo og Bernie har nemlig deres egen webshop med krammedyr, tøj, spil og meget andet.

Personale

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Family Resorts, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach tilbyder mange aktiviteter for børn mellem 8 og 11 år (op til 15 år i skoleferierne). Du kan bl.a. prøve forskellige sportsaktiviteter både på land og i vandet, og der findes også bl.a. spilleværelse, billard, minigolf og bordtennis. Indimellem arrangeres der desuden aftenaktiviteter, f.eks. pizza- og filmaften.

I Teen Lounge på Sunwing Sandy Bay Beach kan du spille PlayStation. Og har du mod på at stå i projektørlysets skær, kan du stille op i Teen Talent, hvor du får hjælp af vores showteam til at indøve en sang, som du senere skal optræde med på scenen foran publikum.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se mere her.

Aktiviteter

Aktiviteter

Deltag i pizza- og filmaften, sportsaktiviteter og forskellige aftenarrangementer. Du kan også låne spil, høre musik, se film og være med til sjove konkurrencer. I Holiday Planner kan du se, hvad der sker på hotellet. Programmet opdateres hver uge og viser altid det aktuelle aktivitetsprogram, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages efter ankomsten til hotellet.

Teen Lounge

Teen Lounge er mødestedet for alle unge, der trænger til en pause fra forældre og småbørn. Her findes film og spil, som er nøje udvalgt til dig, der har lyst til at komme lidt væk fra solen, og uden for kan du dyste mod dine nye venner i minigolf eller billard. Teen Lounge findes på Sunwing Sandy Bay Beach.

Kids parkour

Nu er det børnenes tur til at springe, hoppe, krybe og rulle rundt. Træningen øger ikke bare børnenes fysiske styrke, kondition, koordination og balance, men også deres selvtillid. Og alt foregår i sjove, sikre og forsvarlige rammer. Øvelserne varer 30-55 minutter og afsluttes med en forhindringsbane. For børn mellem 8 og 11 år.

Familiecrosstræning

Familiecrosstræning er cirkeltræning med stationer til både konditions- og styrketræning. Her kan børn fra 8 år træne sammen med deres forældre og få fuld fart og kvalitetstid i ét!

Fitness Together

Fitness Together giver forældre og børn i alderen 11-15 år mulighed for at træne sammen, dels i motionsrummet og dels på udvalgte træningshold. Personalet begynder med en gennemgang, hvorefter man træner sammen inden for de givne rammer.

Spa Together

Spa Together giver forældre og børn i alderen 11-15 år mulighed for at nyde en behandling sammen i vores spaafdeling. Bestil spapakkerne hjemmefra og vælg behandling, når I er på hotellet. Vi tilbyder forskellige typer af massage samt krops- og ansigtsbehandlinger. Ved 1 voksen og 1 barn (11-15 år) bestiller man to spapakker i den voksnes navn.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4. Vi har et bredt udbud af spil, så du kan udfordre dig selv eller dine venner. Og det bedste af det hele er, at det er helt gratis!

Creative Time

I vores Teen Lounge er der flere dage om ugen Creative Time, hvor du kan lave smykker, mobilpynt og andre fantasifulde kreationer.

Chillout

Hæng ud i vores Teen Lounge med dine venner! Her kan du læse, slappe af, høre musik eller deltage i forskellige aktiviteter og Creative Time sammen med vores ungdomsledere.

Minigolf, bordtennis, fodbold ...

Der er masser af muligheder, hvis du får lyst til at bevæge dig lidt. Du kan f.eks. gå en runde på minigolfbanen eller spille bordtennis, petanque, billard, tennis, volleyball og fodbold - alle aktiviteter findes på enten Ocean Beach Club eller Sunwing Sandy Bay Beach. Visse aktiviteter er mod betaling.

Teen Talent

Er du mellem 8 og 15 år, har du mulighed for at optræde og synge live på Sunwings scene. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Flashmob

En hemmelig aktivitet for børn i alderen 8-15 år. Tag en snak med din Teen Host eller showteamet på hotellet og få yderligere information.

Personale

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Family Resorts, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Rolig beliggenhed direkte ved havet. Ca. 2,5 km til centrum af Ayia Napa. Bustransfer fra lufthavnen tager ca. 50 min. Underholdning på nærliggende hoteller samt gennemkørselstrafik kan opleves som forstyrrende i nogle lejligheder.

75 Nissi Avenue, P.O. Box 30150
5340 Ayia Napa
Telefon: +357 2384 6000
cyprus@oceanbeachclub.net

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Når du bor på Ocean Beach Club - Cypern og flyver med vores eget flyselskab, Sunclass Airlines, indgår Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet, og har du tilkøbt bustransfer fra lufthavnen, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Flyver du med Sunclass Airlines og vælger egen transport, f.eks. taxi eller lejebil, kan du også tjekke din bagage ind på hotellet, før du begiver dig til lufthavnen.

Indtjekning af bagage på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: April-oktober

Underholdning

Når solen går ned, træder stjernerne op på scenen på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach. Næsten hver aften sker der noget nyt, når tiljublede børneshows og professionelle familieshows afløser hinanden.

Familieshows

Familieshows

Gå ikke glip af Sunwings professionelle og populære familieshows. Vi byder bl.a. på medrivende diskomusik og det bedste fra poppens og rockens verden. Vores farvestrålende shows med sang, dans og teater er den perfekte afslutning på en dejlig feriedag.

Læs mere om vores familieshows her

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de herlige shows med Lollo & Bernie, vores krammeglade maskotter. Tag med Lollo & Bernie på ferie, hep på dem til strandkonkurrencen eller følg med dem på spændende eventyr.

Læs mere om vores børneshows her

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gæster med stor charme! Lollo & Bernie's Mini Stars er for børn i alderen 3-7 år. En aften i løbet af ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sang, som de indøver sammen med showteamet. Om aftenen får de hjælp med tøj og makeup backstage. Og så er det showtime!

Teen Talent

Er du mellem 8 og 15 år, har du mulighed for at optræde og synge live på Sunwings scene. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere aftener om ugen glimter det i discokuglen, og snart er dansegulvet fyldt med vores yngste gæster, når der er Lollo & Bernie's Mini Disco. Det ene hit afløser det andet, så alle danseglade børn kan slå sig løs på dansegulvet. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi ...

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang og dans for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spaafdeling

Trænger du til velvære, afslapning og fornyet energi, kan vi anbefale dig at bestille tid i vores spaafdeling. Her kan du vælge imellem forskellig slags massage, helkropspeeling, ansigtsbehandlinger, pedicure og andre skønne behandlinger.

Spa Together giver par, venner eller forældre og større børn mulighed for at få en behandling sammen. Ønsker I en 50 minutters-behandling, forudbestiller I hjemmefra vores populære duo-pakke, og på hotellet vælger I så en af de 50 minutters-behandlinger, der tilbydes i Spa Together. Begge skal vælge den samme behandling. Spa Together-behandlinger af andre varigheder end 50 minutter bestilles på hotellet. Aldersgrænse 11 år. Læs mere på hotellets informationssite MyO.B.C.

Til vores yngste gæster kan vi tilbyde Lollos økologiske oliemassage og Bernies økologiske chokolademassage. Vi tilbyder desuden Teen Face til unge. Du kan læse mere om behandlingerne på ovenstående link.

Vores hud- og spaterapeuter er veluddannede, og du kan bestille flere forskellige spapakker hjemmefra.

Spaafdelingen deles med Sunwing Sandy Bay Beach og ligger over for sportspoolen på Sunwing.

Obs! Sommeren 2021 tilbydes et begrænset udbud af behandlinger.

Lille spapakke

Lille spapakke

25 minutter. Forkæl dig selv med f.eks. Body Scrub eller fod- og benmassage.

Mellem spapakke

50 minutter. Prøv f.eks. en dybderensende ansigtsbehandling, Hot Oil Massage eller en klassisk pedicure.

Stor spapakke

75 minutter. Valgmulighederne er mange, bl.a. Hot Stone Massage, Ocean Beach Ritual eller en klassisk ansigtsbehandling.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Duo-pakke

50 minutter. Nyd lidt spa-tid sammen! Bestil en duo-pakke og vælg frit blandt de 50 minutter lange behandlinger under Spa Together. Pakken er til 2 personer, og I får 50 minutters behandling hver.

Sådan bestiller du:

Vores spabehandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spapakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spapakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Aldersgrænsen i spaafdelingen er 15 år (undtagen ved Spa Together, Teen Face og spabehandlinger for børn).

Bedømmelser og anmeldelser
4,7/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 1755 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
94% anbefaler dette hotel
Hotelværelset som helhed
4,8
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,6
Hotellets personale
4,7
Trivsel og stemning
4,6
Poolområdet for børn
4,6
Børnevenlighed
4,6
Wi-fi
4,6
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "Dejlig ferie på OBC!"

  Fantastisk ophold på OBC Cypern. Dejligt vejr, masser af solskin, lækker lejlighed, god service og mad, flot rengøringsstandard og dejlige pools Roligt og børnevenligt og fedt at kunne fyre den af på Sunwing-hotellet ved siden af, og så gå tilbage til rolige OBC med baby og en to-årig. Kan bestemt anbefales!
 • 4/5

  "Luksus hotel "

  Fantastisk hotel skøn personale lækker mad og drinks vi kommer helt sikkert igen
 • 5/5

  "Skøn stemning på hotellet"

  Helt igennem fantastisk dejlig tur. Alt spillede perfekt på hotellet. Ansatte var alle meget servicemindede, rengøringen i top. Standarden på All Inclusiv er det absolut bedste jeg har oplevet nogensinde. Virkelig lækker og varieret mad med mulighed for ala-carte og endda Take-away. Mærkevarer i drikkevarer og dygtige barfolk der kan finde ud af at mikse tingene rigtigt. Restauranten har hyggelig afdæmpet stemning. Ingen fornemmelse af cafeteria men snarere en god hyggelig restaurant hvor service og stemning er tårnhøj. Vi kommer helt sikkert igen. Som minimum et OBC sted igen…
 • 5/5

  "Vi kommer tilbage!"

  Fantastisk hotel og område. Stille og afslappet stemning, og samtidig indenfor gåafstand til gode restauranter, natteliv og shopping. Vi er glade for vi ikke valgte all inclusive, men kun morgenmad, da det er forholdsvis billigt at spise ude, og maden er god.Der er to skønne strande tæt på hotellet.Elskede de dobbelte solsenge, som er helt perfekte, hvis man rejser uden børn.Vi har tænkt os at besøge dette hotel igen, men næste gang med børn, da det er en perfekt kombination, at bo på dette hotel og bruge børnefaciliteterne på det andet hotel.
 • 5/5

  "Skøn ferie på OBC"

  Vi havde en virkelig god ferie på OBC. Pænt hotel, god mad og venligt personale. Superlækkert med delt privat pool. Hotellet lå direkte op af Sunwing hotel med vandrutchebaner, børneklub og teenklub. Lige ude foran Sunwing, lå en gade med krimskrams butikker, små supermarkeder og restauranter. Kort gåafstand til Nissi Beach som var en lækker sandstrand. Dog havde vi meget svært ved at få en strandstol selvom vi allerede var der kl.9. Vi var tilfredse med maden på hotellet. Der var et stort udvalg til alle måltider. Friskpresset appelsinjuice til morgenmad, softicemaskine til frokost og aften. Begge dele et hit både hos voksne og børn i vores familie. Eneste dårlige ting vi oplevede var utroligt mange tissemyrer i vores clubsuite.Vi fik en giftspray og måtte spraye alle dage. Desuden løb toilettet og rundt om vasken på badeværelset var der en sort kant, der lignede skimmel. Dette ødelagde dog bestemt ikke vores ferie og vi vil gerne tilbage hertil. Vejret var i øvrigt forrygende :-)
Søg for at se ledige værelser og priser