1. Cypern
 2. Ayia Napa
 3. Ocean Beach Club - Cypern
 • børnevenligt

Ocean Beach Club - Cypern

Ocean Beach Club by Sunwing tilbyder en perfekt kombination af børnevenligt hotel og lækkert, afslappet design. Efter kæmpesucceserne på Kreta og Gran Canaria blev Cypern rejsemålet for vores tredje Ocean Beach Club. Hotellet ligger ud til en af Cyperns bedste strande.
Mere

Kunne du tænke dig en ferie, hvor du bor i lækkert indrettede suiter i et fredeligt og afslappet miljø, men samtidig har adgang til det brede udbud af faciliteter på Sunwing Sandy Bay Beach? Så skal du vælge Ocean Beach Club - Cypern, som byder på lyse suiter indrettet med praktiske detaljer, der gør ferien ekstra bekvem. Flere suiter har desuden pooladgang, så du kan hoppe direkte i poolen fra din egen terrasse.
Læs mere om hotellet

Ingen ferie uden noget lækkert på tallerkenen og lidt godt i glasset. Som gæst på O.B.C. får du det bedste af to verdener: Ocean Beach Club har sin egen restaurant, der serverer lækkerier til både morgenmad, frokost og middag, men du har også adgang til både a la carte- og buffetrestauranten på Sunwing.

På Ocean Beach Club vælger du selv tempoet i din ferie. På hotelområdet hersker en fredeligere stemning end på de fleste andre familiehoteller, men får du lyst til aktiviteter og shows, har du adgang til det store udbud af faciliteter og underholdning, som findes på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach, hvor også Lollo & Bernie dukker op med jævne mellemrum. Der ligger også to fine strande i gåaafstand fra hotellet - du kommer nemt derned via strandpromenaden.

På Ocean Beach Club kan du selvfølgelig også have en aktiv ferie. På Sunwing kan du være med til vandgymnastik og SATS-holdtræning, og der findes desuden et veludstyret motionsrum. Al træning er naturligvis gratis. Vil du hellere slappe af med lidt selvforkælelse, tilbyder vores veluddannede personale flere forskellige behandlinger i spaafdelingen.

Ocean Beach Club ligger lige ud til havet. I området omkring hotellet ligger en del restauranter og enkelte butikker, og du finder Ayia Napas store udbud af shoppingmuligheder, forlystelsesliv og restauranter blot et par kilometer væk.

Vores gæster har bedømt Ocean Beach Club - Cypern som værende et af de ti bedste hoteller i 2018.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår på alle Ocean Beach Club. Du kan derfor koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Informationssitet MyO.B.C.

På hotellets informationssite MyO.B.C. kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage Ocean Beach Inclusive serveres og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Røgfrit på O.B.C.

Ocean Beach Club - Cypern er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Lægeservice

Der er en læge (mod betaling) på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i receptionen. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder receptionen gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige suiter. Der er niveauforskelle med trapper på hotelområdet.

Sæson

Hotellet er åbent fra april til oktober.

Miljø

Læs om vores miljøarbejde på Sunwing Family Resorts miljøside.

Bryllup på Ocean Beach Club

Overvejer I at blive gift i udlandet? Et bryllup på vores familieparadis Ocean Beach Club er det oplagte valg, når børnene skal med på bryllupsrejsen. Send os en mail på engelsk, så fortæller vi mere: cyprus@oceanbeachclub.net

Øvrigt

Reception: Åben kl. 7-23. På øvrige tidspunkter kan du kontakte Help Desk på Sunwing. Check-in tidligst kl. 12 og senest kl. 15. Check-out kl. 12. Den nærmeste hæveautomat findes ca. 200 meter fra hotellet.

Bygget: 2016/17.

118 suiter. Etager: 3. Elevator: Til suiterne i hovedbygningen, til suiterne på øverste etage i blok 1 samt i hele blok 2 og 3.

Aircondition: 1/6-30/9.

Parkering: På nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach. Begrænset antal pladser.

Hotelmanager

Louis Misseris

Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  Ja
 • Børnepool
  Ja
 • Elevator
  Ja, delvis
 • Bar
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  200 m
 • Hovedcentrum
  2,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  50-100 m
 • Wi-fi
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
 • Suiter til op til 6 personer
 • Suiter med direkte pooladgang
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Ligger tæt på stranden
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Overdækket babypool
Ekstra værdiUdvalgte hoteller med ekstra fordele
Sådan bor du
Ocean Beach Club ligger i fredelige omgivelser tæt på en af Cyperns bedste strande.

Se suiternes beliggenhed på hotellet her

Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Compact Suite

Veludstyrede og komfortable suiter til den lille familie.

Compact Pool Suite

Veludstyrede suiter med en skøn terrasse med direkte pooladgang. Perfekt til den lille familie.

Club Suite

Vores mest populære suiter. De er praktisk indrettet, består af to eller tre værelser og rummer op til seks personer.

Club Pool Suite

Skønne suiter med praktisk indretning og direkte adgang til poolen fra din egen terrasse.

Mad og drikke

I restauranten på Ocean Beach Club dækkes der hver dag op til en lækker morgenmadsbuffet med bl.a. frugt, yoghurt, friskbagt brød, pålæg, pølser, æg, friskpresset juice, smoothies, granola, müsli, energibarer og raw food-trøfler. Vil du spise morgenmad lidt senere, kan du vælge en let brunch, som serveres mellem morgenmad og frokost.

Til frokost kan du enten spise fra buffeten eller vælge fra menukortets udvalg af salater, pasta, burgere og lokale retter. Til middag startes med småretter fra buffet, hvorefter du vælger en af aftenens hovedretter - som er nøje udvalgt af køkkenchefen og hans dygtige køkkenteam - før middagen rundes af med en velsmagende dessertbuffet. Vil du hellere spise a la carte, tilbydes desuden et udvalg af internationale og lokale middagsretter samt et spændende vinkort (indgår ikke i Ocean Beach Inclusive og All Inclusive). Sommeren 2018 tilbyder vi også nye spændende vegetariske retter på Ocean Beach Club, bl.a. selleribøf og sprøde pakoras - indiske grøntsagsfritter - med løg og spidskål.

Læs mere om mad og drikke samt hotellets restauranter og åbningstider nedenfor eller på hotellets informationssite MyO.B.C..

Restaurant

Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-16
Middag kl. 18.30-22
Restauranten på Ocean Beach Club serverer retter fra det cypriotiske køkken. Det er også her, du spiser fra buffet, hvis du har bestilt Ocean Beach Inclusive eller All Inclusive.

Bar

Kl. 10.30-22.30
Både før og efter middagen kan du nyde en drink i baren, hvor der også serveres børnevenlige drikkevarer, is, snacks og kaffe.

Kiosk

Kl. 8-21
I kiosken finder du alt fra postkort, Lollo & Bernie-krammedyr, babyprodukter (lokale mærker kan forekomme) til slik, solcreme, brød og drikkevarer. Et endnu større udbud findes i Mini Market & Deli på Sunwing Sandy Bay Beach.

Åbningstiderne kan blive ændret i løbet af sæsonen. De aktuelle åbningstider oplyses ved ankomsten.

Morgenmadsbuffet

En bedre start på dagen skal du lede længe efter! Hver dag mellem kl. 7.30 og 10.30 dækkes der op til en fantastisk morgenmadsbuffet. Frugt, friskbagt brød, pålæg, pølser, æg, bacon, friskpresset juice, smoothies, granola, müsli, energibarer, raw food-trøfler ... Hvor er det heldigt, at morgenmaden siges at være dagens vigtigste måltid! Børn under 12 år spiser gratis i selskab med en betalende voksen. Forudbestilles hjemmefra.

Ocean Beach Inclusive

I Ocean Beach Inclusive indgår:
• 7 x morgenmad kl. 7.30-10.30
• 5 x frokost kl. 12.30-14.30
• 5 x middag kl. 18.30-21.30
• Lokal vin, øl, sodavand og mineralvand til frokost og middag

Morgenmad og frokost er fra buffet. Middag består af meze-buffet til forret, valg mellem forskellige hovedretter og dessertbuffet. Du vælger selv, hvilke fem dage du vil spise frokost og middag.

Bestilles hjemmefra - begrænset antal. Læs mere om Ocean Beach Inclusive.

Ocean Beach All Inclusive

I Ocean Beach All Inclusive indgår:
• Morgenmad kl. 7.30-10.30, frokost kl. 12.30-14.30 og middag kl. 18.30-21.30
• Lokal vin, øl, sodavand og mineralvand til frokost og middag
• Formiddagssnacks kl. 10.30-12
• Salat, frugt og kolde sandwich kl. 14.30-18
• Mineralvand og sodavand samt lokal øl, vin, spiritus og cocktails kl. 10.30-22.30
• Filterkaffe og kager kl. 10.30-22
• Forskellig slags is kl. 10.30-22.30

Morgenmad og frokost er fra buffet. Middag består af meze-buffet til forret, valg mellem forskellige hovedretter og dessertbuffet.

På hjemrejsedagen gælder Ocean Beach All Inclusive frem til afrejsen fra hotellet. Rejser du i to uger, og bestiller All Inclusive i kun den første uge, gælder det til kl. 14 på dag 8. Bestilles hjemmefra - begrænset antal.

Læs mere om Ocean Beach All Inclusive.

Pool og strand

Ocean Beach Club - Cypern (O.B.C.) ligger smukt ved en af Cyperns bedste sandstrande, som er lavvandet og med turkisblåt vand.

Den hurtigste vej til total familielykke går via poolen - uanset om du vil have en svalende dukkert eller slappe af i en liggestol. Babypoolen er placeret et stykke fra den dybe pool, så små børn ikke tager fejl. Desuden har vi poolvagter ved poolområdet hver dag kl. 11-17.

Glem alt om at fylde kufferten med håndklæder til hele familien. På Ocean Beach Club låner alle nemlig hvert sit pool- og strandhåndklæde, som gratis kan udskiftes. Det skal være let at rejse!

Ocean Beach Club ligger tæt på havet. Har du lyst til en dag på stranden, er du selvfølgelig velkommen til at tage pool- og strandhåndklædet med.

Alle pools indeholder ca. 0,7 % saltvand, eftersom hotellet benytter et miljøvenligt rensningssystem.

Babypool

Pooltype: Babypool
Størrelse: 29 m2
Dybde: 40 cm
Overdækket: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 8-19

Pool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 389 m2
Dybde: 10-140 cm
Vandtype: Blanding af salt- og ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 8-19

Private pools til Compact Suite og Club Suite, blok 1-7*

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 55/81/97/109 m2
Dybde: 120 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, delvist
Åbningstider: Kl. 8-21

Private pools til Club Suite block 8-9*

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 94/66/65 m2
Dybde: 130 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 8-21

Strand

Sandy Bay og Nissi Beach ligger på hver sin side af hotellet. Kun Nissi Beach er lavvandet, og begge strande har hvidt, finkornet sand. Sandy Beach er ca. 100 meter lang og Nissi Beach ca. 200 meter lang. Parasoller og liggestole kan lejes. Der er 50-100 meter til stranden, alt efter hvor på hotellet du bor.

*Kun for gæster, der bor i en suite med direkte adgang til privat, delt pool. De private pools er opvarmet til ca. 24 grader frem til 30/4 2019.

Træning og aktiviteter

Ocean Beach Club - Cypern tilbyder et væld af træningsmuligheder. I det store fitnesslokale kan du deltage i holdtræning ledet af SATS-uddannede instruktører. Foretrækker du at træne på egen hånd, kan du besøge det veludstyrede motionsrum. Og vil du træne under åben himmel, findes en funktionel udendørs motionsbane ved multisportsbanen på Sunwing Sandy Bay Beach. Endelig kan du deltage i forskellige slags vandsport eller vores populære vandgymnastik i poolen. O.B.C. er med andre ord velegnet til dig, der vil have mange valgmuligheder, hvad træning angår.

Fitnesslokalet og motionsrummet deles med Sunwing Sandy Bay Beach og ligger over for sportpoolen på Sunwing.

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en løbetur eller måske en gang holdtræning i gruppetræningslokalet? Al holdtræning er gratis, og aldersgrænsen er 15 år. Gå heller ikke glip af Fitness Together, hvor forældre og børn får mulighed for at træne sammen.
Nyhed sommer 2019! Udfordr dig selv på forskellige niveauer og få en god introduktion til dynamisk yoga i vores nye træningsklasse, yoga flow. Prøv et stort udvalg af yogastillinger til skøn, inspirerende musik.

Vandgymnastik

Vandgymnastik er nok den mest populære aktivitet i alle kategorier og for alle aldre. Vores instruktører fører an med masser af glæde og inspiration, så du kan se frem til motion ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Vores motionsrum ligger ved siden af sportspoolen på Sunwing og er udstyret med både træningsmaskiner og frie vægte. Aldersgrænsen er 13 år.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Bestil en PT i ferien

Nu har du mulighed for at kickstarte din træning i ferien! Med en personlig træner får du hjælp til at skræddersy din træning helt udfra dine egne forudsætninger. Uanset hvilke mål du har, eller hvad du har af tidligere erfaring, gør personlig træning dig mere motiveret, og træningen bliver mere effektiv. Vores professionelle personlige trænere er med dig under hele træningspasset og tilbyder alt fra enklere kostvejledning til individuelt tilpassede træningsprogrammer. Bestilles hjemmefra i perioden 9/4-4/11 2018 (den præcise dag og tidspunkt aftales, når du er på hotellet). Læs mere her.

1 x 50 minutter ca. 375 kr.
3 x 50 minutter ca. 950 kr.
5 x 50 minutter ca. 1.395 kr.

PT Duo

Vil du træne med en personlig træner sammen med en anden, har du mulighed for at bestille PT Duo. Den personlige træner coacher og hjælper så jer begge to under træningspasset, og I arbejder sammen mod jeres træningsmål.

Prisen er ca. 530 kr. for 50 minutter og gælder for to personer. Kan bestilles i perioden 9/4-4/11 2018.

Crawlkursus for nybegyndere

En aktivitet for såvel voksne som børn. I løbet af de tre lektioner, som kurset består af, giver vores kompetente instruktører dig basisundervisning i crawlsvømning. Fokus ligger på at lære de tekniske grundprincipper i crawl med korrekte svømmetag med arme og ben, hvordan man trækker vejret samt praktisk at øve og forbedre sin kropsholdning i vandet, finde den rette måde at flyde på og lære det grundlæggende inden for vejrtrækningsteknikken.

Alder: Fra 12 år.
Mål: At kunne svømme mindst 25 meter crawl med den rette vejrtrækningsteknik.
Krav til forkundskaber: Man skal kunne svømme mindst 200 meter brystsvømning på dybt vand.
Kursusgange: 3 lektioner a 40 minutter (for- eller eftermiddag). Kurserne gennemføres med svensktalende instruktører.
Sted: Nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach.
Periode: 9/6-16/8. Kan bestilles ved ankomst mandag og fredag.

Læs mere om svømmeskolen.

Privat svømmelærer

En individuel aktivitet tilpasset efter dine personlige behov. Det kan være at lære grundprincipperne inden for crawl eller at finpudse teknikken for dig, der allerede kan det grundlæggende. Sammen med din private svømmelærer sætter du dagsordenen, og træneren fastlægger en eller flere lektioner, hvor I træner på at nå dine individuelle mål.

Krav til forkundskaber: Ingen. Lektionen tilpasses efter individuelle forkundskaber og ønsker.
Kursusgange: 1 lektion a 40 minutter (for- eller eftermiddag). Kurserne gennemføres med svensktalende instruktører.
Sted: Nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach.
Periode: 9/6-16/8 2017. Kan bestilles ved ankomst mandag og fredag.
Bestilles hjemmefra - begrænset antal pladser.

Tennis og multisport

Bor du på Ocean Beach Club, har du adgang til både multisportsbane og tennisbane på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach. Udstyr kan lånes og lejes i receptionen, hvor det også er muligt at bestille privatundervisning i tennis (udbuddet af tider kan variere). På Sunwing kan man desuden spille minigolf og petanque.

Cykling

Ocean Beach Club er et godt udgangspunkt, hvis du vil udforske omgivelserne på cykel. Vi har kortlagt vores yndlingsruter og sørget for, at du kan downloade dem via BikeMap.net. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Rulleski

I nærheden af hotellet er der flere gode ruter, hvor du kan stå på rulleski. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Sportsaktiviteter

Flere dage om ugen arrangerer Sunwings aktivitetsværter forskellige sportsaktiviteter. Aktuelt program findes i Holiday Planner.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du altid se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Programmet er live og kan ændres uden varsel. Der vises ikke noget program, når hotellet er lukket.

Børn og unge

Når børnene har det godt i ferien, så har de voksne det også. På Ocean Beach Club - Cypern (O.B.C.) foregår det meste omkring poolen, på stranden og sammen med familien.

Livet på O.B.C. er fredeligt, men ikke kedeligt. Og så er børnene naturligvis altid velkomne på nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach, som har Mini Land, legeplads, sjove aktiviteter og populære familieshows - her behøver ingen at kede sig! Vi arrangerer masser af aktiviteter for børn og unge - alt fra skattejagt og eventyr med maskotterne Lollo & Bernie til Lollo & Bernie's Mini Stars og vandlege.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se nærmere her. Nogle aktiviteter har en aldersgrænse, men der er altid noget at give sig til for både små og store børn.

På Sunwing Sandy Bay Beach ligger Lollo & Bernie's Mini Land ved Teen Lounge og sportspoolen. Her samles børnene, når der er aktiviteter, eller hvis de har lyst til at lege, klippe-klistre eller se film sammen med en voksen. Tilmelding til børneaktiviteter foregår i receptionen på O.B.C. eller i Help Desk på Sunwing. Ved Lime Bar på Sunwing finder du også scenen, hvor du kan se vores populære børneshows og deltage i Mini Stars og Mini Disco.

Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder. Du finder alle børneaktiviteter her.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du se, hvad der sker på hotellet. Programmet opdateres hver uge og viser altid det aktuelle aktivitetsprogram, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages efter ankomsten til hotellet.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie har deres eget legehus, som kaldes Lollo & Bernie's Mini Land. Flere gange om ugen er der åbent hus, hvor voksne og børn i alle aldre er velkomne til at kigge forbi og lege, male, se film eller måske høre et eventyr. I tilknytning til Lollo & Bernie's Mini Land findes en indhegnet legeplads, som er delvist overdækket.

Play & Splash og Mini Play

Flere dage om ugen kan alle børn deltage i Play & Splash, som er leg og plask i poolen til glad musik. Mini Play er leg og bevægelse til musik i fitness-salen for børn i alderen 3-7 år. Børnene har det sjovt og træner samtidig koordination, styrke, rytmik og balance. De gives mulighed for at udvikle deres kreativitet og lærer at samarbejde med andre.

Svømmeskole

Nu kan alle børn lære at svømme i ferien! I perioden 9/6-16/8 tilbyder vi svømmeskole på nabohotellet Sunwing i samarbejde med Medley. Grundtanken er, at børn skal have det sjovt i vandet og på den måde blive vant til at være i vand og lære at svømme. Efter afsluttet kursus får dit barn en medalje. Svømmeskolen ledes af svensk, Medley-uddannede personale og minimumsalderen er fra 4 år. Der er to niveauer, og det foregår fem gange om ugen (for- eller eftermiddag). Kan bestilles ved ankomst mandag og fredag (bestilles hjemmefra - begrænset antal pladser).

Svøm som en havfrue

Prøv kræfter med livet under vandoverfladen og mærk, hvordan det føles at svømme med en havfruehale i poolen. I vintersæsonen tilbyder vi lektioner i havfruesvømning på Sunwing Arguineguín Seafront. Lektionerne bestilles på hotellet og finder sted i de samme perioder som svømmeskolen.

Alder: Fra 7 år
Krav til forkundskaber: Man skal kunne svømme mindst 25 meter, dykke på dybt vand, svømme under vand samt kunne vende sig fra mave til ryg.
Kursusgange: 1 lektion a 40 minutter.

Adventure Games

Adventure Games er for børn i alderen 3- 7 år. Børnene samles i Mini Land og kan f.eks. være med til at, lede efter en hemmelig skat eller deltage i Lollo eller Bernies fødselsdagsfest. Aktiviteterne foregår flere gange om ugen og varer ca. 1 time og 30 minutter. Tilmelding og betaling foregår i receptionen på O.B.C..

Familiegymnastik

Til familiegymnastik kan børn i alderen 3-7 år træne sammen med deres forældre. Måske mormor eller farfar også vil være med? Under det 30 minutter lange træningspas løber, hopper, danser og leger vi sammen til musik. Der er fokus på motorisk træning for børnene og lidt mere fysiske udfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyoga byder på kvalitetstid sammen og har fokus på bevægelse og glæde. Yogaklassen tager udgangspunkt i en historie, og øvelserne laves ud fra egne forudsætninger. Klassen varer en halv time og er for børn mellem 4 og 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang, dans og rytmik for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gæster med stor charme - Lollo & Bernie's Mini Stars er for børn i alderen 3-7 år. En aften i løbet af ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sang, som de indøver sammen med showteamet. Børnene får hjælp med tøj og makeup - og så er det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere aftener om ugen er der Mini Disco, hvor det glimter i diskokuglen, og alle børn kan slå sig løs på dansegulvet. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi ... Mini Disco varer 20-25 minutter.

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de festlige shows med vores krammeglade maskotter, Lollo & Bernie.

Lollo & Bernies webshop

Du behøver ikke at vente, til du kommer til hotellet, med at købe Lollo & Bernie-souvenirs. Lollo og Bernie har nemlig deres egen webbshop med krammedyr, T-shirts, Lollo & Bernie-bogen og meget andet.

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Family Resorts, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Sunwing Sandy Bay Beach tilbyder en masse aktiviteter for børn mellem 8 og 11 år (op til 15 år i skoleferierne). Du kan bl.a. prøve forskellige sportsaktiviteter både på land og i vandet, og der findes også et spillerum, billard, minigolf, bordtennis og andre spil. Indimellem arrangeres der desuden aftenaktiviteter, f.eks. pizza- og filmaften.

I vores Teen Lounge kan du f.eks. spille PlayStation. Har du mod på at stå i projektørlysets skær, kan du i skoleferierne stille op i Teen Idol, hvor du får hjælp af vores showteam til at indøve en sang, som du senere skal optræde med på den store scene, mens et tiljublende publikum kigger på.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se nærmere her. Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder. Du finder alle ungdomsaktiviteter her.

Aktiviteter

Deltag i pizza- og filmaften, sportsaktiviteter og forskellige aftenarrangementer. Du kan også låne spil, høre musik, se film og være med i sjove konkurrencer. I Holiday Planner kan du se, hvad der sker på hotellet. Programmet opdateres hver uge og viser altid det aktuelle aktivitetsprogram, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages efter ankomsten til hotellet.

Teen Lounge

Teen Lounge er mødestedet for alle unge, der trænger til en pause fra forældre og småbørn. Her findes film og spil, som er nøje udvalgt til dig, der har lyst til at komme lidt væk fra solen, og uden for kan du dyste mod dine nye venner i minigolf eller billard. Teen Lounge findes på Sunwing Sandy Bay Beach.

Crawlkursus for nybegyndere

En aktivitet for såvel voksne som børn. I løbet af de tre lektioner, som kurset består af, giver vores kompetente instruktører dig basisundervisning i crawlsvømning. Fokus ligger på at lære de tekniske grundprincipper i crawl med korrekte svømmetag med arme og ben, hvordan man trækker vejret samt praktisk at øve og forbedre sin kropsholdning i vandet, finde den rette måde at flyde på og lære det grundlæggende inden for vejrtrækningsteknikken.

Alder: Fra 12 år.
Mål: At kunne svømme mindst 25 meter crawl med den rette vejrtrækningsteknik.
Krav til forkundskaber: Man skal kunne svømme mindst 200 meter brystsvømning på dybt vand.
Kursusgange: 3 lektioner a 40 minutter (for- eller eftermiddag). Kurserne gennemføres med svensktalende instruktører.
Sted: Nabohotellet Sunwing.
Periode: 9/6-16/8. Kan bestilles ved ankomst mandag og fredag.

Læs mere om svømmeskolen.

Kids parkour

Nu er det børnenes tur til at springe, hoppe, krybe og rulle rundt. Træningen øger ikke bare børnenes fysiske styrke, kondition, koordination og balance, men også deres selvtillid. Og alt foregår i sjove, sikre og forsvarlige rammer. Øvelserne varer 30-55 minutter og afsluttes med en forhindringsbane. For børn mellem 8 og 11 år.

Familiecrosstræning

Familiecrosstræning er cirkeltræning med stationer til både konditions- og styrketræning. Her kan børn fra 8 år træne sammen med deres forældre og få fuld fart og kvalitetstid i ét!

Fitness Together

Fitness Together giver forældre og børn i alderen 11-15 år mulighed for at træne sammen, dels i motionsrummet og dels på udvalgte træningshold. Personalet begynder med en gennemgang, hvorefter man træner sammen inden for de givne rammer.

Spa Together

Spa Together giver forældre og børn i alderen 11-15 år mulighed for at nyde en behandling sammen i vores spaafdeling. Bestil spa-pakkerne hjemmefra og vælg behandling, når I er på hotellet. Vi tilbyder forskellige typer af massage samt krops- og ansigtsbehandlinger. Ved 1 voksen og 1 barn (11-15 år) bestiller man to spa-pakker i den voksnes navn.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4. Vi har et bredt udbud af spil, så du kan udfordre dig selv eller dine venner. Og det bedste af det hele er, at det er helt gratis!

Creative Time

I vores Teen Lounge er der flere dage om ugen Creative Time, hvor du kan lave smykker, mobilpynt og andre fantasifulde kreationer.

Chill-out

Hæng ud i vores Teen Lounge med dine venner! Her kan du læse, slappe af, høre musik eller deltage i forskellige aktiviteter og Creative Time sammen med vores Teen Host.

Minigolf, bordtennis...

På Sunwing Sandy Bay Beach kan du gå en runde på vores populære minigolfbane. Du kan også spille bordtennis, petanque, billard, tennis eller volleyball (nogle aktiviteter er mod betaling). Eller hvorfor ikke tage en fodbold med til stranden og spille en kamp med dine nye venner fra Sunwing?

Teen Idol

Er du mellem 8 og 15 år, har du chancen for at optræde og synge live på Sunwings scene. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Flashmob

En hemmelig aktivitet for børn i alderen 8-15 år. Tag en snak med din Teen Host eller showteamet på hotellet og få yderligere information.

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Family Resorts, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Rolig beliggenhed direkte ved havet. Ca. 2,5 km til centrum af Ayia Napa. Bustransfer fra lufthavnen tager ca. 50 min. Underholdning på nærliggende hoteller samt gennemkørselstrafik kan opleves som forstyrrende i nogle lejligheder.

75 Nissi Avenue
P.O. Box 30150
5340 Ayia Napa
Cyprus

Telefon: +357 2384 6000
Mail (skriv på engelsk): cyprus@oceanbeachclub.net

Easy Travel/direkte transfer med Thomas Cook Airlines

Når du bor på Ocean Beach Club - Cypern og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet, og har du tilkøbt bustransfer fra lufthavnen, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Underholdning

Når solen går ned, træder stjernerne frem på scenen op nabohotellet Sunwing Sandy Bay Beach. Næsten hver aften sker der noget nyt, når tiljublede børneshows og professionelle danse- og musikspækkede familieshows afløser hinanden.

Familieshows

Gå ikke glip af Sunwings professionelle og populære familieshows. Vi byder bl.a. på medrivende diskomusik og det bedste fra poppens og rockens verden. Vores farvestrålende shows med sang, dans og teater er den perfekte afslutning på en dejlig feriedag.

Læs mere om showprogrammet.

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de festlige shows med vores krammeglade maskotter, Lollo & Bernie.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gæster med stor charme. Lollo & Bernie's Mini Stars er for børn i alderen 3-7 år. En aften i løbet af ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sang, som de indøver sammen med showteamet. Om aftenen får de hjælp med tøj og makeup backstage. Og så er det showtime!

Teen Idol

Er du mellem 8 og 15 år, kan du optræde og synge live på Sunwings scene i skoleferierne. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere aftener om ugen glimter det i discokuglen, og snart er dansegulvet fyldt med vores yngste gæster, når der er Lollo & Bernie's Mini Disco. Det ene hit afløser det andet, så alle danseglade børn kan slå sig løs på dansegulvet. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi...

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang, dans og rytmik for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spa

Trænger du til velvære, afslapning og fornyet energi, kan vi anbefale dig at bestille tid i vores spaafdeling. Her kan du vælge imellem forskellig slags massage, helkropspeeling, ansigtsbehandlinger, pedicure og andre skønne behandlinger.

Spa Together giver par, venner eller forældre og større børn (11-15 år) mulighed for at få en behandling sammen (begge skal vælge den samme behandling). Hvis du vil forudbestille en behandling hjemmefra, tilkøber du en lille (25 min,), mellem (50 min.) eller stor (75 min.) spa-pakke, og på hotellet vælger du så en af de behandlinger, der svarer til den forudbestilte længde. Ved 1 voksen og 1 barn bestiller man to spa-pakker i den voksnes navn. Læs mere om alle behandlinger her eller på hotellets informationssite MyO.B.C..

Til vores yngste gæster kan vi tilbyde Lollos økologiske oliemassage, Bernies økologiske chokolademassage og Lollo & Bernies mini-manicure. Vi tilbyder desuden Teen Face til unge. Du kan læse mere om behandlingerne på ovenstående link.

Vores hud- og spaterapeuter er veluddannede, og du kan bestille flere forskellige spa-pakker hjemmefra.

Spaafdelingen deles med Sunwing Sandy Bay Beach og ligger over for sportpoolen på Sunwing.

Lille spa-pakke

25 minutter. Forkæl dig selv med f.eks. Body Scrub eller fod- og benmassage.

Mellem spa-pakke

50 minutter, Prøv f.eks. en dybderensende aromatisk ansigtsbehandling, Hot Oil Massage eller en klassisk pedicure.

Stor spa-pakke

75 minutter. Valgmulighederne er mange, bl.a. Hot Stone Massage, Ocean Beach Ritual, en top til tå-behandling, ansigtsmassage og farvning af bryn og vipper.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Duo-pakke

50 minutter. Nyd lidt spa-tid sammen! Bestil en duo-pakke og vælg frit blandt de 50 minutter lange behandlinger under Spa Together. Pakken er til 2 personer, og I får 50 minutters behandling hver.

Sådan bestiller du:

Vores spa-behandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spa-pakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spa-pakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Aldersgrænsen i spaafdelingen er 15 år (undtagen ved Spa Together, Teen Face og spabehandlinger for børn).

Bedømmelser og anmeldelser
4,8/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 3622 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
98% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,8
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,6
Hotellets personale
4,8
Trivsel og stemning
4,7
Poolområdet for børn
4,6
Børnevenlighed
4,7
Wi-fi
4,6
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "super godt"

  Super lækkert hotel med meget venligt personale og super lækker mad, har svært ved at finde noget lignende som er så godt på alle måder og størrelsen har meget at sige med små børn, det er nemt at overskue.
 • 5/5

  "O.B.C = dejlig ferie"

  Dejligt og rent hotel. Kan være lidt svært at skelne mellem sunwing og OBC da det flyder lidt sammen. Snorkling lige ud for hotellet på klippestrand. Fine sandstrande både til venstre og højre langs kysten.
 • 5/5

  "Lækkert hotel"

  Flot hotel der levede fuldt op til billederne på hjemmesiden. Dygtigt personale og lækkert mad til både børn og voksne. Vi nød alle dagene i omgivelserne.
 • 5/5

  "Skønt strandhotel."

  Fantastisk dejlig hotel med god beliggenhed og tæt på fin sandstrand. Fine lejligheder med havudsigt i de bygninger, som er tæt på havet. Dejlig restaurant med fantastisk god mad, morgen, frokost og aften. God service af meget hjælpsomt personale. Skønt poolområde til enkelte lejligheder samt godt fælles poolområde. Et hotel, som varmt kan anbefales, og som vi helt sikker vil vende tilbage til.
 • 5/5

  "Super familiehotel"

  Et virkeligt godt hotel. Vi har boet på Sunwing før og havde stor glæde af muligheden imellem at, kunne få ‘fart på’ på Sunwing og samtidig kunne nyde freden på OBC. Super mad, fantastiske lejligheder med deljig altan med fede møbler og meget imødekommende personale. Helt sikkert det bedste familiehotel vi har været på.

Priser og bestilling

Søg for at se ledige værelser og priser
Pris i alt
Prisdetaljer