Børneaktiviteter på Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Børneaktiviteter

På O.B.C. er der altid noget at give sig til. Vores mindste gæster kan glæde sig til at møde maskotterne Lollo & Bernie, og ved åbent hus i Lollo & Bernie-klubben kan børnene tegne, lege og se film. Flere dage om ugen arrangeres også sjove aktiviteter, f.eks. skattejagt og fødselsdagsfest. På Kreta og Cypern foregår alle børneaktiviteter på nabohotellet Sunwing. Nogle aktiviteter har en aldersgrænse og er mod betaling.

NYHED! På Ocean Beach Club – Kreta vil vores yngste gæster kunne opleve en helt ny verden, når du besøger Lollo & Bernie-klubben til sommer. Klubhuset renoveres og får et helt nyt look og bliver desuden fyldt med nye spændende legemuligheder

En lille dreng bliver til tiger

O.B.C.-FAVORITTER

Mini Land

Lollo & Bernie Club

Flere gange om ugen er der åbent hus i Lollo & Bernie-klubben, hvor børn i følgeskab med en voksen kan lege, male og se film. Lollo & Bernie plejer også at kigge forbi.

Lollo & Bernie

Lollo & Bernie

På O.B.C. dukker de krammeglade maskotter Lollo & Bernie op og hilser på alle børn. Du kan møde Lollo & Bernie forskellige steder på hotellet, f.eks. ved poolen, i restauranterne, i Lollo & Bernie-klubben og til minidisco.

AKTIVITETER FOR BØRN

Lollo & Bernie Challenge

Lollo & Bernie Challenge (3-7 år)

Sjov hverdagsmotion og leg for de mindste! Lad dit barn deltage i mindst fem aktiviteter, som i løbet af ugen udføres i deres helt eget tempo og under opsyn af en forælder. Når der kan sættes flueben ud for nedenstående aktiviteter, fejres børnene fra scenen, hvor Lollo & Bernie hylder de seje små motionister.

Aktiviteter:
o Mini Disco
o Fun Run
o Familieyoga
o Lollos vandgymnastik
o Play & Splash

Red Barnet

Red Barnet

Spies samarbejder med Red Barnet på vores egne koncepthoteller i Grækenland og Spanien og på Cypern. Sommeren 2023 donerer du 1 euro til Red Barnet, når dit barn deltager i aktiviteterne Lollos/Bernies fødselsdagsfest eller Lollo & Bernie's Mini Stars. Du donerer også 1 euro, hvis du bestiller Lollos økologiske citronmassage eller Bernies økologiske oliemassage til dit barn.

Læs mere om vores samarbejde med Red Barnet her.

Lollo & Bernie's Adventure Games

Lollo & Bernie's Adventure Games

Børn i alderen 3-7 år kan møde nye venner og deltage i spændende aktiviteter arrangeret af personalet i Lollo & Bernie-klubben. Vær f.eks. med til skattejagt eller deltag i Lollo eller Bernies fødselsdagsfest.

Man melder sig til via hotellets informationssite MyO.B.C. og betaler i receptionen.

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere aftener om ugen kan de små slå sig løs på dansegulvet til glad musik. Måske Lollo eller Bernie også kigger forbi ...

Familieyoga

Familieyoga

Familieyoga byder på kvalitetstid sammen og har fokus på bevægelse og glæde. For børn i alderen 4-7 år.

Personale

Personale

Personalet, der har ansvaret for børneaktiviteterne, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en rigtig god ferie.

Ferie med baby

Ferie med baby

Vi synes, det skal være nemt at rejse med børn, og derfor har vi indrettet O.B.C. med masser af børnevenlige detaljer.