Ocean Beach Club - Cypern
Ocean Beach Club

Pool og strand

På Ocean Beach Clubs poolområder kan både store og små slappe af i en liggestol, tage et forfriskende dyp i poolen eller bare koble af og nyde den flotte udsigt over havet.

NYHED! Sommeren 2024 sørger vi for, at alle vil længes lidt ekstra til poolen. Vi opvarmer nemlig alle børnepools med solenergi til 25°C på alle vores O.B.C. by Sunwing.

Vi har tænkt på alt

  • Tæt på havet
  • Pool- og strandhåndklæder til hele familien
  • Gratis skift af pool- og strandhåndklæder
  • Overdækkede babypools
  • Afslappet poolstemning
  • Opvarmede baby- og børnepools til 25°C

BADELIV på O.B.C.

Pools for alle

O.B.C. har pools for enhver smag - både overdækkede babypools (ca. 30 cm dybe) og familiepools med en let skrånende bund. Og på poolområderne står selvfølgelig masser af gratis liggestole og parasoller.

Tæt på havet

Alle O.B.C. ligger tæt på havet og er placeret, så du hverken skal krydse trafikerede veje eller andre hotelområder for at nå frem til stranden. Har du lyst til en dag med sand mellem tæerne, er du velkommen til at tage dit pool-og strandhåndklæde med.

Gratis pool- og strandhåndklæder

Glem alt om at fylde kufferten med håndklæder: På Ocean Beach Club låner alle et pool- og strandhåndklæde, som gratis kan skiftes, når du selv vil (af miljøhensyn sker dette ikke automatisk.)

Aktiviteter ved poolen

Rejs dig fra liggestolen og deltag i vores populære vandgymnastik! Vi tilbyder også Play & Splash for de yngste og Crazy Water Games for de lidt ældre børn.