Ferie med baby

Vi synes, det skal være nemt at rejse med børn, og derfor har vi indrettet O.B.C. med masser af børnevenlige detaljer. Alle O.B.C. har en overdækket babypool, der er højst 50 cm dyb. Desuden kan du købe bleer og babymad i hotellernes Mini Market.

REJS NEMT OG TRYGT MED SMÅ BØRN

Hvad med klapvognen?

På O.B.C. kan du forudbestille en klapvogn eller en babypakke, hvor klapvogn indgår.

Hvis du i stedet vælger at medbringe egen klapvogn/barnevogn, får du en plasticpose til vognen, når du rejser med Thomas Cook Airlines. Børn under 2 år må desuden medbringe 10 kg bagage.

Læs mere om flyselskabernes bagageregler

Læs mere om vores klapvogne

Babypakke

I pakken indgår en paraplyklapvogn, en barneseng og en højstol. Babypakken bestilles hjemmefra, og udstyret står så klar til dig ved ankomsten til hotellet. Du kan også nøjes med at bestille en klapvogn eller barneseng. Babypakke og barneseng kan bestilles til børn under 3 år. Paraplyklapvogn kan bestilles til børn under 4 år. Begrænset antal.

Læs mere om vores babypakker.

Svømt trygt

Vores babypools på O.B.C. er designet, så selv de mindste gæster kan få en god og tryg badeoplevelse. Alle babypools er overdækket og maks. 50 cm dybe. Vi har også poolvagter på poolområdet hver dag kl. 10-17. Badebleer kan købes i Mini Market og anbefales altid for at undgå "uheld".

O.B.C. Mini Market

I hotellets egen butik kan du købe babymad, frugt, vådservietter, bleer, solcreme, sutter, uv-badetøj, svømmevinger og badelegetøj.

Se hotellets udbud af babyprodukter ved at gå ind på hotellets informationssite MyO.B.C., som du finder på respektive hotels forside under "Læs mere om hotellet".

Babyaktiviteter på O.B.C.

De mindste kan slå sig løs på dansegulvet, når der er Mini Disco. Alle børn er også velkomne i Mini Land, hvor de kan lege og pjatte med personalet og de andre børn. I Mini Land kan dit barn desuden sige farvel til sutten - alle børn, der bliver suttefri i ferien, får et fint diplom.

UDBUD PÅ O.B.C.