Italien
Rom

Italien

Italien

Mange forbinder Italien med pasta og fodbold, men støvlelandet har også meget andet at byde på. Med Spies kan du vælge mellem storbyerne Rom, Venedig, Firenze, Milano og Bologna, eller du kan se frem til skønne dage på Amalfikysten, Sardinien og Sicilien, hvis du vil opleve sol, strand og syditaliensk stemning, når det er bedst.

Læs mere om Italien Skjul tekst

Fra Alperne og Dolomitternes højder til Toscanas betagende landskaber, via det antikke Rom til det pulserende Napoli. Æstetisk, passioneret og dramatisk. Tre ord, som sammenfatter både Italien og det italienske folk.

Hvornår er vejret bedst i Italien?
Spies har mange rejsemål i Italien; ud over Amalfikysten og byerne Rom, Firenze, Bologna, Venedig og Milano på fastlandet, tilbyder vi øerne Sicilien og Sardinien. De fleste rejsemål har middelhavsklima med lange, varme somre og milde vintre.

Amalfikysten
På Amalfikysten ligger Spies' rejsemål Capri, Positano og Sorrento. Her løber højsæsonen fra maj til oktober med tørt vejr og gennemsnitstemperaturer på 22-29 grader - varmest i juli og august. I april og november er det 17-18 grader, og der falder lidt mere regn. I vintermånederne december til marts ligger dagtemperaturerne på 11-14 grader.

Sicilien
På Sicilien har Spies rejsemålene Taormina, Cefalù og Giardini - Naxos. Her kan du allerede i april opleve sommertemperaturer på 20 grader om dagen - nætterne er noget køligere. I juni er temperaturen steget til 29 grader i luften og 21 grader i vandet i gennemsnit. Gennemsnitstemperaturen ligger i juli og august på omkring 31 grader og i september og oktober på hhv. 28 og 24 grader. I november er det stadig lunt med temperaturer på ca. 20 grader i luften og 19 i vandet. Maj til september er de tørreste måneder. Fra december til maj ligger lufttemperaturen på 14-17 grader.

Sardinien
Spies har rejsemålene Alghero og Costa Smeralda på Sardinien. Det er varmest og tørrest fra juni til august, med dagtemperaturer på ca. 29-32 grader. Forår (april-maj) og efterår (oktober-november) er lune med temperaturer på 19-24 grader. December til februar er de koldeste måneder med lufttemperaturer på 13-15 grader om dagen. I marts stiger temperaturen til 17 grader i gennemsnit.

Rom
Den mest populære periode at rejse til Rom er fra april til oktober, hvor der er mest sol og mindst regn. Fra juni til september kan temperaturerne komme op på 28-31 grader. April, maj og oktober byder på lidt lavere temperaturer: ca. 19-23 grader. Derefter daler temperaturen yderligere til omkring 17 grader i november og 12-16 grader fra december til marts.

Toscana, Bologna, Venedig og Milano
Behagelige temperaturer på 21-24 grader i maj og 24-31 grader fra juni til september. I oktober er det 17-20 grader varmt og i november ca. 11-15 grader. Fra december til februar ligger dagtemperaturen på 4-10 grader for at stige til 11-14 grader i marts og 16-19 grader i april.

  • Valuta: Euro (EUR)
  • Antal rejsemål:  18
  • Antal hoteller:  241

Rejser til Italien - vælg rejsemål: