Hoteller (337)

Rejser til Italien

En rejse til Italien er en rejse med fantastisk mad, fremragende strande, spændende kultur, flere tusinde år gammel historie og meget, meget mere.
Spies tilbyder rejser til en række spændende rejsemål i Italien - fra Taormina i syd til Milano i nord. Du kan også rejse til hovedstaden Rom, det historiske Firenze eller et af vores rejsemål på Sardinien eller Sicilien. Med Spies kan du skræddersy din rejse til Italien, så den passer perfekt til dig; sommer eller vinter, en forlænget weekend eller flere uger - valget er dit.

Sol og strand eller kunst og kultur

Mange bestiller en rejse til Italien for at gå på opdagelse i landets mange kunstskatte: Uffizierne i Firenze, amfiteatrene i Verona eller Roms mange paladser og gallerier. Italiens skønhed har mange ansigter, både i form af de fascinerende bygninger, de historiske gader og de betagende naturlandskaber uden for byerne. På en weekendrejse til Venedig kan du se frem til storslået arkitektur og romantiske kanaler, og i Milano finder du det nyeste inden for mode og indretning. Med Spies kan du også rejse til middelalderbyen Bergamo i det nordlige Italien, der ligger blot en times kørsel fra Milano med tog eller bus.
Rejser du til Italiens for strandenes skyld, bør du vælge et af vores rejsemål længere sydpå, f.eks. i i Napoli-området eller på Sardinien eller Sicilien. Skal ferien være lidt ekstra eksklusiv, kan du også vælge en rejse til Capri, hvor der venter dig en rigtig drømmeferie. I Italien kan du kombinere sol og strand med god mad og seværdigheder i dit eget tempo, både over en weekend eller på en længere ferie.

Italian Grand Prix

Hvert år strømmer motorsportsfans fra hele verden til Italien for at opleve stemningen og se verdens bedste racekørere give den gas til Italian Grand Prix. Med Spies kan du rejse til Monza-banen, hvor et af Formel 1-sportens mest kendte løber af stablen hvert efterår. Når du bestiller rejsen, får du en samlet Formel 1-pakke med både fly, hotel og billetter til de to løb.
Find dit hotel
Find din rejse til Italien

Rejser til Italien

Amalfikysten
Amalfikysten byder på billedskønne rejsemål som Capri, Positano og Sorrento samt berømte seværdigheder som Pompeji og Vesuv.
Sardinien
På Sardinien kan du glæde dig til italienske lækkerier og afslapning på fine strande - hvis du da ikke foretrækker en aktiv ferie med bjergbestigning, ridning eller vandring.
Sicilien
På en rejse til Sicilien får du det bedste af Italien: lækker mad, fine strande, historiske seværdigheder og et stort shoppingudbud.
Toscana
Oplev Toscanas berømte seværdigheder, skønne strande, velsmagende delikatesser, bølgende bakker og charmerende vingårde.
Bologna
Bologna er en vidunderlig by, som er rig på kulturskatte og seværdigheder. Byen er perfekt til en forlænget weekend, og så er den i øvrigt også kendt som Italiens kulinariske hovedstad.
Milano
Milano rejser man først og fremmest til for shoppingen, operaen eller fodbolden. Eller for de fantastiske restauranter, kulturen, kunsten og arkitekturen.
Rom
Når du rejser til Italiens hovedstad Rom med Spies, kan du vælge mellem flere hoteller med en rigtig god beliggenhed. Herfra kan du nemt gå rundt til Roms berømte seværdigheder og attraktioner.
Venedig
Planlægger du en romantisk weekendrejse for to, er Venedig et oplagt valg. Spies tilbyder hoteller i alle prisklasser.
Verona
Bestil en romantisk weekendrejse til Romeo og Julies hjemby Verona, hvor Spies tilbyder en række centralt beliggende hoteller.
Napoli
Oplev pizzaens hjemby med Spies og skræddersy din ferie præcis, som du vil have den.
Bergamo
Med Spies kan du nu rejse til middelalderbyen Bergamo i det nordlige Italien. Bergamo byder på en dejlig blanding af historisk charme og moderne byliv.

Rejsetips og inspiration

pizza i rom

Guide til en weekend i Rom

Mangler du et kort overblik over Rom eller vil du bare have et par ekstra tip til gode restauranter i Rom? Så læs vore rejseeksperts bedste tip til en storbyferie i Rom.

Læs vore rejseeksperts bedste tip til en storbyferie i Rom.