Hoteller (243)

Rejser til Italien

En rejse til Italien er en rejse med fantastisk mad, fremragende strande, spændende kultur, flere tusinde år gammel historie og meget, meget mere.

Spies tilbyder rejser til mere end 15 forskellige italienske rejsemål, fra Taormina i syd til Milano i nord. Du kan også rejse til hovedstaden Rom, det historiske Firenze, et af vores rejsemål på Sardinien eller Sicilien - eller noget helt andet for den sags skyld. Med Spies kan du skræddersy din rejse til Italien, så den passer perfekt til dig; sommer eller vinter, en forlænget weekend eller flere uger - valget er dit.

Sol og strand eller kunst og kultur

Mange bestiller en rejse til Italien for at gå på opdagelse i landets mange kunstskatte: Uffizierne i Firenze, amfiteatrene i Verona eller Roms mange paladser og gallerier. Italiens skønhed har mange ansigter, både i form af de fascinerende bygninger, de historiske gader og de betagende naturlandskaber uden for byerne. Rejser du i stedet for strandenes skyld, skal du vælge et af vores rejsemål længere sydpå, f.eks. Napoli-området, Sardinien eller Sicilien. Her kan du kombinere din sol- og strandferie med god mad og fantastiske seværdigheder.

Italian Grand Prix

Hvert år strømmer motorsportsfans fra hele verden til Italien for at opleve stemningen og se verdens bedste racekørere give den gas til Italian Grand Prix. Med Spies kan du rejse til Monza-banen, hvor et af Formel 1-sportens mest kendte løber af stablen hvert efterår. Når du bestiller rejsen, får du en samlet Formel 1-pakke med både fly, hotel og billetter til de to løb.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Italien?
Spies har mange rejsemål i Italien; ud over Amalfikysten og byerne Rom, Firenze, Bologna, Venedig og Milano på fastlandet, tilbyder vi øerne Sicilien og Sardinien. De fleste rejsemål har middelhavsklima med lange, varme somre og milde vintre.

Amalfikysten

På Amalfikysten ligger Spies' rejsemål Capri, Positano og Sorrento. Her løber højsæsonen fra maj til oktober med tørt vejr og gennemsnitstemperaturer på 22-29 grader - varmest i juli og august. I april og november er det 17-18 grader, og der falder lidt mere regn. I vintermånederne december til marts ligger dagtemperaturerne på 11-14 grader.

Sicilien

På Sicilien har Spies rejsemålene Taormina, Cefalù og Giardini - Naxos. Her kan du allerede i april opleve sommertemperaturer på 20 grader om dagen - nætterne er noget køligere. I juni er temperaturen steget til 29 grader i luften og 21 grader i vandet i gennemsnit. Gennemsnitstemperaturen ligger i juli og august på omkring 31 grader og i september og oktober på hhv. 28 og 24 grader. I november er det stadig lunt med temperaturer på ca. 20 grader i luften og 19 i vandet. Maj til september er de tørreste måneder. Fra december til maj ligger lufttemperaturen på 14-17 grader.

Sardinien

Spies har rejsemålene Alghero og Costa Smeralda på Sardinien. Det er varmest og tørrest fra juni til august, med dagtemperaturer på ca. 29-32 grader. Forår (april-maj) og efterår (oktober-november) er lune med temperaturer på 19-24 grader. December til februar er de koldeste måneder med lufttemperaturer på 13-15 grader om dagen. I marts stiger temperaturen til 17 grader i gennemsnit.

Rom

Den mest populære periode at rejse til Rom er fra april til oktober, hvor der er mest sol og mindst regn. Fra juni til september kan temperaturerne komme op på 28-31 grader. April, maj og oktober byder på lidt lavere temperaturer: ca. 19-23 grader. Derefter daler temperaturen yderligere til omkring 17 grader i november og 12-16 grader fra december til marts.

Toscana, Bologna, Venedig og Milano

Behagelige temperaturer på 21-24 grader i maj og 24-31 grader fra juni til september. I oktober er det 17-20 grader varmt og i november ca. 11-15 grader. Fra december til februar ligger dagtemperaturen på 4-10 grader for at stige til 11-14 grader i marts og 16-19 grader i april.
Pas og visum
For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdet. Der kræves ikke visum. For nærmere information henviser vi til Italiens ambassade på telefon 39 62 68 77.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Italiens ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Italien.

Rejser til Italien

Amalfikysten
Amalfikysten byder på billedskønne rejsemål som Capri, Positano og Sorrento samt berømte seværdigheder som Pompeji og Vesuv.
Sardinien
På Sardinien kan du glæde dig til italienske lækkerier og afslapning på fine strande - hvis du da ikke foretrækker en aktiv ferie med bjergbestigning, ridning eller vandring.
Sicilien
På en rejse til Sicilien får du det bedste af Italien: lækker mad, fine strande, historiske seværdigheder og et stort shoppingudbud.
Toscana
Bestil din rejse til Toscana i dag og se frem til en ferie med smukke strande, bølgende grønne bakker, charmerende vingårde, smagfulde italienske delikatesser og masser af berømte seværdigheder.
Bologna
Bologna er en vidunderlig by, som er rig på kulturskatte og seværdigheder. Byen er perfekt til en forlænget weekend, og så er den i øvrigt også kendt som Italiens kulinariske hovedstad.
Milano
Milano rejser man først og fremmest til for shoppingen, operaen eller fodbolden. Eller for de fantastiske restauranter, kulturen, kunsten og arkitekturen.
Rom
Når du rejser til Rom med Spies, kan du vælge mellem flere hoteller med en rigtig god beliggenhed. Herfra kan du nemt gå rundt til Roms berømte seværdigheder og attraktioner.
Venedig
Vil du på en romantisk weekendrejse for to? Så er Venedig det oplagte valg. Spies har hoteller i alle prisklasser.
Verona
Bestil en romantisk weekendrejse til Romeo og Julies hjemby Verona, hvor Spies tilbyder en række centralt beliggende hoteller.

Find din rejse til Italien