Se hoteller (15)

Rejser til Bergamo

En rejse til Bergamo overrasker. Bergamo er en perle i det nordlige Italien, der byder på en skøn blanding af middelalder og nutid.
Bergamo i det nordlige Italien ligger kun en times kørsel med bus eller tog fra Milano. Bergamo er et relativt uudforsket weekendrejsemål, men rummer en smuk, historisk middelalderby, der er på UNESCOs verdensarvsliste.

Opdag spændende Bergamo i det nordlige Italien

Bergamo består af to bydele, der er forbundet af en bjergbane: en nyere del ved navn Città Bassa og en ældre del ved navn Città Alta. Den middelalderlige bydel Città Alta, også kendt som den øvre by, er omgivet af en venetiansk ringmur fra 1500-tallet og kendetegnes af brostensbelagte gader, smukke torve og seværdigheder. Her kan du besøge fæstningen Rocca di Bergamo, basilikaen Santa Maria Maggiore fra 1100-tallet, kapellet Cappella Colleoni og det elegante palads Palazzo della Ragione med udsmykkede arkader. I Città Alta kan du forkæle dig selv med en espresso i solen og nyde den betagende udsigt over byen og alpetoppene mod nord. I den nyere bydel Città Bassa, også kendt som den nedre by, kan du slentre rundt på boulevarderne og besøge butikker, kunstgallerier og spændende museer. Efter en dag fyldt med oplevelser, kan du besøge en af byens mange restauranter til en aperitivo og en lækker middag.

Rejs med Spies til Bergamo

Hvis du vælger at rejse til Bergamo med Spies, flyver du med rutefly med fleksibel rejsetid, så du kan tilpasse din rejse fuldstændigt efter dine ønsker. Vores hoteller er i kategori 3 til 5 og ligger centralt i Bergamo, både i den nye og gamle del af byen. Du skal blot vælge det hotel, der passer dig bedst. Med Spies får du desuden en ferie med hurtig og problemfri transfer, da det centrale Bergamo kun ligger få kilometer fra Milano-Bergamo lufthavn.
Tips og nyttig info
  • Hoteller med spaafdeling
  • Hoteller i kategori 3 til 5
  • Centralt beliggende hoteller
  • Hoteller i alle prisklasser

Spies' gæster om Bergamo

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Bergamo